gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 pa res čudn, če katero boli glava :lol1: vprašte se zakaj :slap: pr dobrmu ljubimcu te zihr ne :lol1: Ti si bila, očitno, pa prosim brez zamere, nezadovoljna že s samim osebkom. Tak pa do ljubimca niti ne pride, ker je prej konec komunikacije.
soncy Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 Ti si bila, očitno, pa prosim brez zamere, nezadovoljna že s samim osebkom. Tak pa do ljubimca niti ne pride, ker je prej konec komunikacije. o hvala mr. vseved :lol1: pa spet neki več vem o sebi :lol1: :lol1:
semamiz Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 pa res čudn, če katero boli glava :lol1: vprašte se zakaj :slap: pr dobrmu ljubimcu te zihr ne :lol1: :worship: :worship: :worship: Oh , ženske ženske, kaj bi mi brez vas , z vami nam je lepo , brez vas bi bilo pa hudo :OK:
motoristek Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 :worship: :worship: :worship: Oh , ženske ženske, kaj bi mi brez vas , z vami nam je lepo , brez vas bi bilo pa hudo lepo:OK: :lol1:
Broj Jedan Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 pa res čudn, če katero boli glava .. Me zanima, kako bi bilo to, če bi sedela 10 ur pri pc-ju in prevajala :hmm:
vapotek Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Me zanima, kako bi bilo to, če bi sedela 10 ur pri pc-ju in prevajala :hmm: Odvisno kaj. Iz francoščine bi se še znalo kaj izcimit.
gattolina Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 :worship: :worship: :worship: Oh , ženske ženske, kaj bi mi brez vas , z vami nam je lepo , brez vas bi bilo pa hudo :OK: Pa niti ne bi bilo take žalosti.
BC Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 ok, BC & DJ - a se mislita še dolgo v šifrah pogovarjat, al bo kateri že napisal vso travmo semle? :D kako, če praviš, da ne smemo... :rolleyes: pandorino skrinjico, ki nosi napis "kdo je s kom, kdo je koga probal, itd.", pustimo raje zaprto. če ne bi utegnilo veliko žolča in gnojnice teči na teh straneh :grim
Lobo Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Pa niti ne bi bilo take žalosti. Bi pa večina lepot in radosti življenja šlo v PM. Samo od vožnje z mopedi tudi ne moremo živet. Dobre ženske noge so še vedno steber naše kulture.
volk Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Bi pa večina lepot in radosti življenja šlo v PM. Samo od vožnje z mopedi tudi ne moremo živet. Dobre ženske noge so še vedno steber naše kulture. :grim :grim :grim
SiR Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 kako, če praviš, da ne smemo... :rolleyes: Well... you finally got it.
Broj Jedan Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Odvisno kaj. Iz francoščine bi se še znalo kaj izcimit. iz vseh jezikov .. se po 10ih urah prevajanja izcimi le hud glavaobol
BC Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Well... you finally got it.not really...
črnolaska Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Vidiš, smo že tam. Dela nikoli niso enakopravno razdeljena. Kako pa bi zgledalo, če bi se družina peljala z avtom, imela gumidefekt, vsi bi lepo sedeli v avtomobilu, ko bi mama menjavala predrto pnevmatiko? Zapade sneg. Oče pospravlja po hiši, mama kot neumna lopata na dvorišču. Kupijo novo pohištvo. Mož stoji in odpira vrata, žena pa z voznikom tovornjaka razklada omare? Zidajo garažo. Mož streže pijačo, žena pa za mešalcem z lopati. Si znaš predstavljati? Ne verjamem. In potem bi ženske o enakopravnosti. na tole se ti pa moram tudi jaz javiti.. zate je to nepredstavjivo..ampak verjemi mi da je marsikje tudi tako..oseba ki mi je zelo blizu in je ne bom imenovala je taka... mož obeša cunje in lika ona sestavlja omaro in vleče elekrtiko za luči (nova hiša), jaz in ona sva bili pri mešalcu, mož od nje je vozil samokolnico (šajtrgo) ter delil pijačo.. postavljali smo grunt je on ležal ker ga je "zagrabil" križ (seveda ko je bilo postavljeno je bilo ok) ona je sedela na strehi in pomagala... in verjemi : ZASTOPITA SE SUPER!!!!! in verjemi.. ko je guma počila v ljubljani je on držal otroka ona pa je menjala gumo ker je on v paniki že hotel klicati AMZS.. in še neki... on (torej od nje mož) je krasa oseba, pametna in nimam nič čez njega.. ona je bila izučena kot sem jaz in še kera da zna prijeti za marsikateri tehični del.. kuha pa tudi odlično.. tako da lepo prostim prepričaj se o čem govoriš.. lp No, jaz si svoje žene ne predstavljam ne za mešalcem in ne z lopato v roki. Če pa ženske zmorete vse same, se resno sprašujem, zakaj se takšne, popolnoma samostojne, sploh poročate? Za tak tip ženske je življenje v dvoje popoln nesmisel. Pa nisem ironičen, ampak resno mislim. In še več svobode imaš. Zakaj se toraj poročate? mal pozn berem tele poste pa vseen.. zakaj se poročamo če znamo kidati, lopatati...? zdi se mi da za svoja leta sprašuješ bedarije.. kaj pa podpora, zaupanje, ljubezen? če pa tega ni oz. mi tip ne more dati je pa vseeno če ga nimam.... ampak zgleda da ti tega ne znaš dati? al kako? na tole se ti pa moram tudi jaz javiti.. zate je to nepredstavjivo..ampak verjemi mi da je marsikje tudi tako..oseba ki mi je zelo blizu in je ne bom imenovala je taka... mož obeša cunje in lika ona sestavlja omaro in vleče elekrtiko za luči (nova hiša), jaz in ona sva bili pri mešalcu, mož od nje je vozil samokolnico (šajtrgo) ter delil pijačo.. postavljali smo grunt je on ležal ker ga je "zagrabil" križ (seveda ko je bilo postavljeno je bilo ok) ona je sedela na strehi in pomagala... in verjemi : ZASTOPITA SE SUPER!!!!! in verjemi.. ko je guma počila v ljubljani je on držal otroka ona pa je menjala gumo ker je on v paniki že hotel klicati AMZS.. in še neki... on (torej od nje mož) je krasa oseba, pametna in nimam nič čez njega.. ona je bila izučena kot sem jaz in še kera da zna prijeti za marsikateri tehični del.. kuha pa tudi odlično.. tako da lepo prostim prepričaj se o čem govoriš.. lp mal pozn berem tele poste pa vseen.. zakaj se poročamo če znamo kidati, lopatati...? zdi se mi da za svoja leta sprašuješ bedarije.. kaj pa podpora, zaupanje, ljubezen? če pa tega ni oz. mi tip ne more dati je pa vseeno če ga nimam.... ampak zgleda da ti tega ne znaš dati? al kako? Žal je takih žensk ki so popolnoma odvisne od moških vedno manj in to vas jezi.. žal pa je tako da smo se morale marsikaj naučiti med tem ko vas ni, in ko sedite v gostilni, za pcjam ... in nergate kake so žene.. žal pa poznam marsikaterega tipa, ki bi zelo zelo težko zdržal brez ženske, čeprav verjamem da obstajajo tudi taki ki bi lahko (ampak takih v moji bližini žal ni)... lp
Broj Jedan Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 (popravljeno) Črnolaska .. moghoče bi bilo pa povsem dovolj, če bi samo enkrat napisala isti text .. res, ne se preveč matrat, sy tale Motomars ni doktorat .. ;) Drugače pa tvoja statistika zelo šepa .. namreč na izjemi gradiš pravila, kar seveda ni ok in večinoma je tako kot piše Gatto. V družinah se delo OBIČAJNO in V VEČINI deli na "moška" in "ženska" opravila. Ys sem recimo danes nacepiw drva in trske, porihtow drvarnico, popravil macolo in sekiro, žena je pa malo popspravila in posesala prah s sesalcem ... in tako to teče v veliiiki večini normalnih družin. Kapiš? :hmm: Nihče pa ne trdi, da ni izjem - samo te, kot vemo, le potrjujejo pravila. Popravljeno Februar 6, 2007. Popravil Broj Jedan
gattolina Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Le s to razliko, da je pri lovcih po uplen plen mrtev. Pri ženska pa je mrtev lovec.
Anubis Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 moški so še vedno LOVCI !!!! Ti pa?
Broj Jedan Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 moški so še vedno LOVCI !!!! .. to je živa utvara - propaganda lovač, da nas lažje zvabijo v past .. Ko boš neizbežno sedel v pasti, :slap: ti bo definitivno postalo jasno da si divjačina, :blink: katero so zaradi lažjega ulova nalagali, da je lovec .. :cry: :photo:
Nagaya Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 moški so še vedno LOVCI !!!! :kva2: huhu tole si pa zasluži....nagrado...za... :fredy:
bandy Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 :kva2: huhu tole si pa zasluži....nagrado...za... :fredy: za?? - - - :004 ???
bandy Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 pa ne misliš freid milerja kmi ni všeč bolš kaka fredika :yea1:
Nagaya Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Frediko bos moral pa ulovit o Veliki Beli Lovec :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se