Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kok si dau za savo če ni skrivnost ? A se kej drgač pele ?

za obe savi sem dal 121,50€, nekaj takega :D je pa defenitivno velika razlika :) mam navadno zmes, če pa hoče racing soft pa prideta obe gumi skupaj malenkost več kot 200€

Objavljeno

za obe savi sem dal 121,50€, nekaj takega :D je pa defenitivno velika razlika :) mam navadno zmes, če pa hoče racing soft pa prideta obe gumi skupaj malenkost več kot 200€

Kje pa si kupu, če ni skrivnost :D ?

Objavljeno

za bridgestonko sem jaz dal 90eur :/ eno :D

Objavljeno

tisti ko pravi da so veeruber dobre gume nima pojma.. ko mi jih je vulkanizer dol jemal so dobesedno razpadle. Sava MC50 pa so zakon :)

drugače pa če boste kdaj kaj si predelali dajte high end. Ostalo ni vredno denarja :D Zdaj mam za vsak dan bicikl, za hobi pa moped :P

Rabi kdo high end mašino za rs50. Vse kaj ji manjka je celinder(mhr team-a lahko zrihtam). Ostalo komponente so vse izpravne in primerne za high end(da se sprobat saj je trenutno gori orginal 50 celinder). Tudi izpuh je zraven.

Objavljeno

za kateri letnik maš to ?

am6 agregat je. Nevem točno na kere paše. 99-06(tu neki)

Objavljeno

kupi kdo rs 80 top speed 125 :)))) ???

Objavljeno

kupi kdo rs 80 top speed 125 :)))) ???

zakaj pa prodajaš če ni skrivnost ??

Objavljeno

ni skrivnost sam ne naprej govort :D , danes me je policaj ustavil, pa bi mi skoraj 1500eur kazni napisal, neda se mi zdaj pisat kak je bilo pa to, samo mi je rekel 1500eur kazni + odvzem motorja + sodišče za prekrške hjaaa

Objavljeno

ni skrivnost sam ne naprej govort :D , danes me je policaj ustavil, pa bi mi skoraj 1500eur kazni napisal, neda se mi zdaj pisat kak je bilo pa to, samo mi je rekel 1500eur kazni + odvzem motorja + sodišče za prekrške hjaaa

ja sej ni potrebno naprej govorit če na motosvetu objaviš:P

zej te je že en polcaj celega prestrašil:D

Objavljeno

jaz sem tudi danes skoraj 2x priletel na radar, pa sem vedno dovolj hitro opazo in obrno :( kaj se grejo

Objavljeno

jaz sem tudi danes skoraj 2x priletel na radar, pa sem vedno dovolj hitro opazo in obrno :( kaj se grejo

opravljajo svoje delo:D

sicer pa dokler nisi na piki se nimaš kaj bat:OK:

Objavljeno

Omejevalec si kupi. Pa vozi se po omejitvah kjer je 50. Tam kjer je omejitev 90 imaš zelo malo vrjetnost da te bojo dobli.

Objavljeno

pa mi skoraj napisal kazen... skor ni še noben zajca ujeu...

sej so men tud enkt neki težil nakonc nism pa nč plaču..

Objavljeno

samo res omejevalec obratov. kje se da to kupiti?

Objavljeno

samo res omejevalec obratov. kje se da to kupiti?

celinder.si

Objavljeno

če ne piše noben da bi bil za rs 50, mogoče je univerzalen? tam je en 25eur? ta bi bil pravi? link:

http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?products_id=542&osCsid=g1621ghr4locdd42m5b4rabe4gpgv4rt

rdeči kabel priklopiš na cinšpulo,črnega pa na maso. Potem pa nastaviš z šraufncigerjem pri kakih obratih naj prime. Če se nemotim še more v moji garaži en ležat.

Objavljeno

norc te pa daj, pa paše na mojega? kolko prodaš?

Objavljeno

norc te pa daj, pa paše na mojega? kolko prodaš?

Od kot si ti. Ma toti moj je že celi uničen. Mogo bi sprobat če dela. Enkrat sem ga hoto na tzr 50 zmontirat pa ni neke hoto delat. Se pa ni novi tak dragi. Ko sem si ga jaz kupo je bil 50 al 60 €.

Objavljeno

mi lahko kdo z novejšo rs slika levo stran mašine in tam ko je kiler ? :D tam nekje je en krog (truba) pa nevem kam točno je pritrjena :D

Objavljeno

mi lahko kdo z novejšo rs slika levo stran mašine in tam ko je kiler ? :D tam nekje je en krog (truba) pa nevem kam točno je pritrjena :D

tole sm najdu na kompu če ti kej pomaga :D

post-20023-058122900 1281695682_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!