nazo13 Objavljeno Oktober 28, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2016 Ob 25. 10. 2016 at 21:56, Kmet2 pravi: Moki,sladkorju ,ogljikovim hidratom ,vsem pijačam razen vode ........OH nadomeščam z zdravimi maščobami ...kokosovo olje, makdami , mandlji itd Od kdaj pa je hrana s pretežno nasičenimi maščobami zdrava? Kokosovo olje jih je polno. Ne verjet vsega propagandi trgovcev in korporacij. Zame je še vedno najbolj zdrava maščoba doma rejenih prašičev brez antibiotikov. Uporabno za vse. Namažeš na kruh, pri temperaturni obdelavi skoraj ne tvori rakotvornih spojin, ... Ninč. 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 28, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2016 pred 35 minutami, nazo13 pravi: Od kdaj pa je hrana s pretežno nasičenimi maščobami zdrava? Kokosovo olje jih je polno. Ne verjet vsega propagandi trgovcev in korporacij. Zame je še vedno najbolj zdrava maščoba doma rejenih prašičev brez antibiotikov. Uporabno za vse. Namažeš na kruh, pri temperaturni obdelavi skoraj ne tvori rakotvornih spojin, ... Sej ne ,vse sprobam na sebi ....to je po 7 mesečni keto dieti in ko sem imel off obrok sem ga imel celi dan in nafilal od čokolad do pizz pa je še vedno bil rezultat tole .........pa da me ne bo 4janic kregal ko ravno pozna ta foh .......tu je bilo s pomočjo drugih virov testa NumLock, builder, Bmflar in 4 others 7
4janic Objavljeno Oktober 28, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2016 44 minutes ago, nazo13 said: Zame je še vedno najbolj zdrava maščoba doma rejenih prašičev brez antibiotikov. Uporabno za vse. Namažeš na kruh, pri temperaturni obdelavi skoraj ne tvori rakotvornih spojin, ... to pa drži, domača svinjska mast je top! V kolikor si na pretežno maščobni prehrani oz življenjskemu stilu (bolj prepričanju hehe) potem pač zaužiješ več maščob in najbolj bogata z njimi so živila z nasičenimi maščobami. Izbor živil je pester, od masla, avokada do mascarpona, seveda pa najbolj sedejo nasičene živalske maščobe ala rebrca na tisoč in en način, pa piščančja bedra, slanina, vratovina ipd. 14 minutes ago, Kmet2 said: ...pa da me ne bo 4janic kregal ko ravno pozna ta foh .......tu je bilo s pomočjo drugih virov testa In z njimi v pravem življenjskem obdobju ni nič narobe sem te vidu parkrat v Sokolu, brez pripomb Bmflar, Kmet2 in Ninč. 3
Kmet2 Objavljeno Oktober 28, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2016 pred 3 minutami, 4janic pravi: to pa drži, domača svinjska mast je top! V kolikor si na pretežno maščobni prehrani oz življenjskemu stilu (bolj prepričanju hehe) potem pač zaužiješ več maščob in najbolj bogata z njimi so živila z nasičenimi maščobami. Izbor živil je pester, od masla, avokada do mascarpona, seveda pa najbolj sedejo nasičene živalske maščobe ala rebrca na tisoč in en način, pa piščančja bedra, slanina, vratovina ipd. Pa vidi se ti kakšne maščobe imaš rad pred 4 minutami, 4janic pravi: to pa drži, domača svinjska mast je top! V kolikor si na pretežno maščobni prehrani oz življenjskemu stilu (bolj prepričanju hehe) potem pač zaužiješ več maščob in najbolj bogata z njimi so živila z nasičenimi maščobami. Izbor živil je pester, od masla, avokada do mascarpona, seveda pa najbolj sedejo nasičene živalske maščobe ala rebrca na tisoč in en način, pa piščančja bedra, slanina, vratovina ipd. In z njimi v pravem življenjskem obdobju ni nič narobe sem te vidu parkrat v Sokolu, brez pripomb Drugič me pocuki za rokav greva na šejk builder, Ninč., 4janic in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Oktober 28, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2016 Yoghurt, lucif3rka, builder in 5 others 8
4janic Objavljeno Oktober 28, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2016 3 minutes ago, Kmet2 said: Pa vidi se ti kakšne maščobe imaš rad Drugič me pocuki za rokav greva na šejk A hočš rečt da sm debel Velja, bom! Samo ne hodiva ob enakih urah... Kmet2 in Bmflar 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 28, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2016 pred 59 minutami, 4janic pravi: A hočš rečt da sm debel Velja, bom! Samo ne hodiva ob enakih urah... Zajebu sm citat sem mislil da mi je Builder pisal o domačih rebrcah on je res moč , pavrlifter jz sem bolj šminka in ne delam več težami in tudi če bi si bi moral v prehrano vključit precej oh kar mi pa ne diši ..... Kakšen pa si ,suh ,debel pa ne vem ker te še nisem nikoli videl oz ne vem kdo si ......dej napiš v ZS kaj si na FB da si te ogledam builder in 4janic 2
builder Objavljeno Oktober 28, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2016 jest na trenigu ponavad dvignem vse, pojem pa tudi enako mero neki me je prehlad zje..., sm včeri sam dva čevapa pojedu čez cel dan, dans pa noge na polno, kaj naj rečem, ass to grass, pa tudi apetit se je vrnil, nadoknadil sem izgubljen dan Kmet2, Bmflar, Ninč. in 1 other 4
NumLock Objavljeno November 3, 2016 Opozori Objavljeno November 3, 2016 Jaz vsak dan čekiram to temo hujšanje, pa imam še vedno isto kil. Bmflar, builder, dr.looney in 4 others 7
Bmflar Objavljeno November 3, 2016 Opozori Objavljeno November 3, 2016 pred 4 urami, DL650 pravi: Jaz vsak dan čekiram to temo hujšanje, pa imam še vedno isto kil. Bravo - jest mam 2 več Kmet2, Ninč., NumLock in 3 others 6
NumLock Objavljeno November 3, 2016 Opozori Objavljeno November 3, 2016 pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Bravo - jest mam 2 več Hvala. Tak, zdaj pa grem na enega mesnega. builder, Kmet2, DAMI34 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno November 3, 2016 Opozori Objavljeno November 3, 2016 pred 4 urami, DL650 pravi: Jaz vsak dan čekiram to temo hujšanje, pa imam še vedno isto kil. hm....bom nehu temo NJAM NJAM spremlat, se mi zdi da kvarno vpliva name pred 26 minutami, HD-Dyna pravi: Bravo - jest mam 2 več a sam 2 bobi1001, builder, Kmet2 in 2 others 5
Bmflar Objavljeno November 3, 2016 Opozori Objavljeno November 3, 2016 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: a sam 2 Zase se brigi Ninč., NumLock, Kmet2 in 3 others 6
.... Objavljeno November 4, 2016 Opozori Objavljeno November 4, 2016 Mene ni bilo 14 dni pa sem na istem, najboljše, da se kar odjavim, ker nič ne pomagate Kmet2, bobi1001, Bmflar in 1 other 4
Popularna objava bobi1001 Objavljeno November 13, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 13, 2016 DAMI34, skalar36, Mavti in 8 others 11
Bmflar Objavljeno November 14, 2016 Opozori Objavljeno November 14, 2016 DAMI34, builder, Kmet2 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno November 14, 2016 Opozori Objavljeno November 14, 2016 skalar36, GoBobi, builder in 6 others 9
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 17, 2016 Kot trener fitnessa vam povem da je to povsem res lucif3rka, skalar36, Bmflar in 7 others 10
pik1 Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred 50 minutami, Kmet2 pravi: Kot trener fitnessa vam povem da je to povsem res . ... mah ... itak se skoz neki zmišlujejo ... Ninč., DXR16, Bmflar in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred 3 urami, pik1 pravi: . ... mah ... itak se skoz neki zmišlujejo ... Ja , moraš jim postavit meje , pol pa gre . . . . . . . . . . . . . . . . .....al gre pa vse skup v qrac Bmflar, builder, DAMI34 in 1 other 4
pik1 Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred 16 minutami, Kmet2 pravi: Ja , moraš jim postavit meje , pol pa gre . . . . . .....al gre pa vse skup v qrac . ... mah, sej sam veš, da je pri meni res težko z mejami ... DAMI34, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred eno uro, pik1 pravi: . ... mah, sej sam veš, da je pri meni res težko z mejami ... bistvo meje je vedno prestopanje, v nasprotnem je sama sebi namen. Ja vem, sem za malco pojedu 2 brihtola in en smartie builder, Bmflar, .... in 5 others 8
Port Folio Objavljeno November 19, 2016 Opozori Objavljeno November 19, 2016 On 10/25/2016 at 9:56 PM, Kmet2 said: Moki,sladkorju ,ogljikovim hidratom ,vsem pijačam razen vode ........OH nadomeščam z zdravimi maščobami ...kokosovo olje, makdami , mandlji itd On 10/26/2016 at 8:46 PM, Kmet2 said: mal si preberi o ketonski prehrani.....treniram tudi po 3h na dan ...pametno in pohvale vredno, a žal ni za vsak žep... je pa en od redkih "life stylov" k 100% deluje Kmet2 1
.... Objavljeno November 19, 2016 Opozori Objavljeno November 19, 2016 Res je, na začetku je vse predrago, a ko padeš v ta nov life style in veš kako in kaj, potem je naenkrat vse izjemno poceni. Bolj je problem, da ljudje ne vedo kako začeti. Tudi meni je težko izbrati neko pametno prehrano, ker imam diabetes. Ker če se pretirava z prehrano, ti je kar pošteno slabo, če pa premalo poješ, pa lahko fašeš hipo, seveda govorim če je vadba res težka in dolgotrajna. builder, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno November 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2016 Naj povem še svojo zgodbo. Pred letom dni sem se odločil, da zaradi nezadovoljstva s svojim telesom (malo čudno se sliši ) nekaj spremenim. K sreči me je moja višina "reševala" da nisem bil izrazit debelinko, kljub temu da sem imel preveč kil. Ko se enkrat ustališ, imaš družino in ni več nekega letanja za drugimi babami so se tudi začele nabirati kile. Zato sem si rekel, da tako ne more it več naprej in se vzel v roke. Najprej moraš sam pri sebi razčistiti, kaj bi rad in si postaviti neke cilje. Pa ne vsak dan na vagi stat. V letu dni sem shujšal caa. 30kg, od tega pridobil kar nekaj mišične mase, čeprav mi ni cilj biti neki bilder. Vse to sem dosegel s trdno voljo (brez diet, ker nisem človek diet) ampak z ostalimi stvarmi. Karakterno znam biti trmast, in ko si postavim nek cilj se tega tudi držim. Zato sem to svojo lastnost obrnil sebi v prid. Spremenil sem način življenja. Zajtrk je postal obvezen obrok, brez katerega ne morem več funkcionirati. Včasih pa ravno nasprotno. Na dan zaužijem po 5 obrokov, spijem veliko vode (sokov in ostalega sranja se izogibam oz. mi niti ne paše več), kavo pijem obvezno črno. Pojem več sadja in zelenjave, manj kruha in krompirja. Ocvrto jem občasno, pice in ostalo tudi. Če se mi zalušta pač pojem in nimam zaradi tega neke slabe vesti. Poskušam pojesti čimveč beljakovinsko polnih obrokov. Na fitnes hodim po caa. 5-6x tedensko. Če ne grem mi že nekaj manjka. To je pa tudi vse. Hočem povedati, da se da vse če se hoče, samo treba se je vzeti v roke in se nehati smiliti sam sebi. Aja, pa še to, vse sem dosegel sam, brez fitnes trenerjev. Vse kar rabiš imaš na fitnesu, samo odprite oči in opazujte druge (lahko tudi babe v rit, če boste zaradi tega dodatno motivirani ). ...., RobiRoberto, Ninč. in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se