Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

@fičo : Sej se ne mislim kregat z nobenmu, sam to so pač dejstva, če pa ti misliš drugače pa tud prov, samo očitno ne veš kaj vse se dogaja po Evropi .)

BTW ne počutim se frajerja,nisem član nobenega kluba,nimam za seboj nobenega padca,nimam želje biti jager, in ja imam narejeno O.Š. pa še kej drugega, pa tisti ljudje niso nobeni iztirjenci, ampak prav tako motoristi, ki govorijo resnico ,nekateri iz lastnih izkušenj .)

No to je bil moj zadnji post v tej temi, tko da želim vam čim manj kreganja v prihodnosti .)

PEACE!! ;)

Cagiva!

"PEACE"!! Tole tvojo parolo pa resnično cenim!

Veš kaj. Ne bit hud, saj se mi zdiš v končni fazi kar v redu dečko. Ne me pa jebat za vsako besedo, ki jo prenese forum. Je pač tako. Vsak ima po svoje prav. Spoštujem tvoj dnos do motorizma, tolerantnost in lastno mnenje, pa naj bo to tako ali drugače. Važno je, da se ne dela drugim škoda.

Kaj se dela v motorizmu "naokoli" pa tudi dobro vem. Strici so mi povedali! Povsod so dobri in povsod so slabi. Saj veš, da ponavadi vsi raje pometamo pred tujim pragom. Demokracija je pa v tem oziru tudi kurba!

Ti, pa ne mi zamerit za osnovno šolo. Bil sem ravno dobre volje, pa sem se šel jezično župo, nakar sem ugotovil, da ravno tebi v škodo. Sorry!

Kaj pa veš, morda bova šla pa ravno na tej osnovi še nekoč na malo pivo.

"Abarth"

Objavljeno

ha,ha,ha...

prav dober vas je takole brat in se zraven do dobra nasmejat! :lol1:

dejte se malo pogledat in se pri sebi vprašat zakaj "biker"?!

odgovor je najbrž pri veliki večini podoben!!

KER SE RAD VOZIM Z MOTORJEM!!

a sem pa zraven MC, MK, LD je pa čisto moja izbira.

imam svojo družbo, ki ji lahko zaupam in s katerimi se lahko (če imam željo) odpeljem, kamor se pač dogovorimo...

Objavljeno

Že nekaj časa prebiram to temo in kreganja v njej...

Meni se tud zdi vse skupaj malo bedno kar se tiče teh sistemov in pravil mc, mk itd. Ampak vam bom tako povedal... Pri nas je v tej smeri en velik texas in je vse dobesedno v razsulu. Vsak dela po svoje in kdor koli si izmisli si lahko naredi en klub. Imamo dve zvezi, ki se še med sabo ne znajo pogovoriti. Imamo dva koledarja dogodkov, oba skupaj pa ne veljasta za enega dobrega. Termini zborov so itak vsi neusklajeni in je 5 zborov na vikend....

V evropi je to kar še preveč dobro poštimano in se tega pač ne da delat po svoje. Tam imajo MC dobesedno monopol in so si z leti ustvarili sistem ki ga bo težko razsut. Lani v nemčiji sem spoznal enga motorista ki mi je povedal zgodbo svojega kluba. Dvajset ljudi si je želelo ustvariti klub. In so tudi to naredili... in delovali do prvega zbora, kjer so jih obvestili da morajo pač imeti dovoljenje lokalnega MC za obstoj... Nekateri so se pač postavili, da to oni ne rabijo in da lahko imajo svoj klub itd... Ponovila pa je še klasična zgodba... Dva sta končala na urgenci, ostali pa od tistega dne nosijo klubski našitek na notranji strani jakne. majo lahko le malega spredaj.

Zadeva se je tudi v sloveniji začela pošteno kuhat. MC-eji v sloveniji sanjajo evropski sistem in bi radi tudi pri nas naredili malo reda... Po pravici povedano ne bi škodlo, ker trenutno vlada pri nas en velikanski kaos... Bo pa zanimivo opazovat kako bodo pristopli k temu. Mislim da bo v naslednjih letih zanimivo ne pa enostavno, ker 90 procentov ljudi tega ne bo podprlo in bojo tepeške in kraganja po vseh zborih.

Pustimo se preseneit...pa da vidmo kam nas vse to pelje.

Objavljeno

Če bi se p'r jagrih tako kregali, bi se že zdavnaj postrelili!

Pa saj se "tapravi" motoristi tudi.

Objavljeno
Če bi se p'r jagrih tako kregali, bi se že zdavnaj postrelili!Pa saj se "tapravi" motoristi tudi.

To si se pa zlo zmotu.... Dej se mau razmisl....

Objavljeno
"Združena Evropa", se piše z veliko začetnico in to je že dokaz, da je še osnovna šola v vprašaju, kaj šele, da bi vedel kaj je motorizem.

odvisno, al je na začetku ali koncu stavka... ne bit preveč pametn...

pa vejica je odveč

:alien1:

Objavljeno
  :slap: No ja, lahko se pa v nedogled preseravamo na forumu, to je pa tudi nekaj :smoke:

jaz bi reku:

:slap: No ja, lahko se pa v nedogled preseravamo na forumu, to je pa sploh nekaj :smoke:

Objavljeno
Že nekaj časa prebiram to temo in kreganja v njej...

Meni se tud zdi vse skupaj malo bedno kar se tiče teh sistemov in pravil mc, mk itd. Ampak vam bom tako povedal... Pri nas je v tej smeri en velik texas in je vse dobesedno v razsulu. Vsak dela po svoje in kdor koli si izmisli si lahko naredi en klub. Imamo dve zvezi, ki se še med sabo ne znajo pogovoriti. Imamo dva koledarja dogodkov, oba skupaj pa ne veljasta za enega dobrega. Termini zborov so itak vsi neusklajeni in je 5 zborov na vikend....

V evropi je to kar še preveč dobro poštimano in se tega pač ne da delat po svoje. Tam imajo MC dobesedno monopol in so si z leti ustvarili sistem ki ga bo težko razsut. Lani v nemčiji sem spoznal enga motorista ki mi je povedal zgodbo svojega kluba. Dvajset ljudi si je želelo ustvariti klub. In so tudi to naredili... in delovali do prvega zbora, kjer so jih obvestili da morajo pač imeti dovoljenje lokalnega MC za obstoj... Nekateri so se pač postavili, da to oni ne rabijo in da lahko imajo svoj klub itd... Ponovila pa je še klasična zgodba... Dva sta končala na urgenci, ostali pa od tistega dne nosijo klubski našitek na notranji strani jakne. majo lahko le malega spredaj.

Zadeva se je tudi v sloveniji začela pošteno kuhat. MC-eji v sloveniji sanjajo evropski sistem in bi radi tudi pri nas naredili malo reda... Po pravici povedano ne bi škodlo, ker trenutno vlada pri nas en velikanski kaos... Bo pa zanimivo opazovat kako bodo pristopli k temu. Mislim da bo v naslednjih letih zanimivo ne pa enostavno, ker 90 procentov ljudi tega ne bo podprlo in bojo tepeške in kraganja po vseh zborih.

Pustimo se preseneit...pa da vidmo kam nas vse to pelje.

Ja slovenci smo tudi na moto sceni nekakšen fenomen. Enost in enotnost sta nam tuja zato vsakdo dela po svoje in ustanavlja svoj klub. Definitivno je klubov preveč kajti po zadnih podatkih naj bi bilo teh že preko 240. Koliko pa je aktivnih?!

Morda bi bilo bolje če bi bilo klubov le 50 in bi bili vsi s tradicijo in aktivni - morda pa bi bilo bolje da klubov sploh nebi bilo!?

Ampak klubi so in bodo pa če želimo ali ne kajti pravico imamo, da jih ustanavljamo! Dejansko pa si vsi tisti, ki smo v klubih želimo, da bi se scena uredila tako ali drugače! Nihče si ne želi pizdarij na zborih kajti s tem je izgubljen njihov osnovni namen - zabava, zabava, zabava....hkrati za nekatere še biznis, ampak pustimo to - naj živijo na račun motoristov, če zagotovijo varnost in noro , noro fešto!

Je pa hudo sranje ko se nekam zapelješ in pristaneš na moto gasilsko ribiško lovski veselici. Ostane ti vsaj vožnja, ki je bistvenega pomena, ampak kaj ko bi lahko šel drugam kjer bi lahko dobil po vožnji še kaj nore zabave!!!

V tujini je s tem drugače zato sem OSEBNEGA mnenja da je zadevo treba urediti, da bo tudi pri nas drugače, urejeno in da bo fešta - fešta!

Objavljeno

Čestitam IXS !!!!!!!!!!!!!!

Tako mislečih je premalo!

Objavljeno

odvisno, al je na začetku ali koncu stavka... ne bit preveč pametn...

pa vejica je odveč

Pa pizdarija, že spet!

Vsak je svoje "slovnične nesreče" kovač.

Eni imate šole,

drugi smo pa motoristi.

Objavljeno
Čestitam IXS !!!!!!!!!!!!!!

Tako mislečih je premalo!

Tako mislecih je dovolj, le dobro so skriti v klubih, ki pa jih sploh ne poznas...ce jih nikjer ne srecas na sceni...recimo!

Objavljeno
Pa pizdarija, že spet!

Vsak je svoje "slovnične nesreče" kovač.

Eni imate šole,

drugi smo pa motoristi.

Od šolanja imam samo:

- osnovno šolo Lenart

- Drugo gimnazijo Miloša Zidanška (II. gimnazija Maribor)

- šolo življenja

od motorizma mam pa samo šolo Blaža Žganjarja, šolo Mateje Pivk, šolo Roberta Alujeviča in šolo Stoterih stranpoti po Sloveniji.

Ampak, ok - ti si taprav motorist... Čestitam, si eden redkih na tem forumu :afro1:

Objavljeno

Ampak, ok - ti si taprav motorist... Čestitam, si eden redkih na tem forumu :afro1:

Objavljeno

OK OK......zdej smo spet mal skrenil iz glavne teme :oops: :topic: ....lahko pa odpremo podtemo kdo je VEČJI MOTORIST:)

Jaz sem visok 186 cm, tko da Symru vem da si ti večji...a je še kdo večji...?? :eek:

Objavljeno
OK OK......zdej smo spet mal skrenil iz glavne teme :oops:  :topic: ....lahko pa odpremo podtemo  kdo je VEČJI MOTORIST:)

Jaz sem visok 186 cm, tko da Symru vem da si ti večji...a je še kdo večji...?? :eek:

Jest bom une pri tleh iskal :>

Objavljeno

zakaj nekateri mislijo, da je potrebno aktivno nekje ukrepati, recimo v slo-moto sceni ? pa kaj ce je 500 klubov ? komu skodijo? ce je argument samo v medsebojnem odziranju publike so si klubi sami klrivi, ce niso v stanju privabiti dovolj ljudi za financno uspesno prireditev.

s casom bo ostalo tistih 30-40 klubov, kateri imajo interes, katere se bo poznalo doma in v tujini, kateri bodo nekaj prispevali k moto sceni; in ne zdrahe, kaosa, nevoscljivosti in prepira.

kot sem ze povedal: vsi zahtevajo vse takoj zastonj in to z obrestmi. :nono: :grrr

Objavljeno

Ice :yea2:

Končno ena pametna izjava.

Živimo in pustimo živeti. Bo narava sama poskrbela za selekcijo. :yes:

Objavljeno

naravna selekcija - moto cunami al kaj!?!?! :)

Sej nam država pripravlja oz. je že postregla z novim zakonom cunamijem, ki bo razredčil tiste, ki si bodo vožnjo sploh še lahko privoščili in tiste ki se bodo vlekli po cestah skupaj s skuter klubi.

Tudi sam sem mnenja da brez veze posegati v klube in njihov zadeve. 6 članov z motorji in naj delajo kar hočejo s svojim klubom. Škoda le ,da se tako slovensko raztrosimo po celi okolici.

Objavljeno
Škoda le ,da se tako slovensko raztrosimo po celi okolici.

hja, to je pa cisto drugi list taiste knjige. .)

Objavljeno

Ko ze tako susljate o krvavi revoluciji in o tem kako bomo lahko imeli samo cisto posebne barve lopatke, da bomo motoristi in ce bo kdo prisel v skupni peskovnik s kavno zlicko ali lopatko napacne barve ga bojo velikani tepezkali tolk casa dokler ne bo tiste svoje lopatke samo na domacem vrtu uporabljal in obenem enim skoraj uspe dokazat kako je to kul, ce si lahko pustim solit pamet od nekoga drugega, ki v bistvu nima nobene veze z mano, si pa ocitno zelo zeli da bi jo imel.

[rant]

Mislim halo? Boli me patka za to kaksno kanglico uporabljate, resno. Ne mi bluzit o tem kako smo potem nehvalezni, objestni in nepotrpezljivi samo zato, ker nam dol visi za to kdo bo bolj pomemben v nekem tajnem drustvu PGC. In potem si upate operirat z izrazi kot je biker in motorist, kot da vam je bila podeljena licenca za testiranje ustreznosti cloveka. I got news for you - you don't get to choose. Pateticno, ce ne spadate zraven, se v zivljenju sploh ne znajdete in pol men jokate kdo nej bi bil pravi dec. In sam tolk - ce se mi da lahko ustanovim natanko kar mi pase in kar mi dopusca veljavna zakonodaja.

[/rant] (verjetno rant itak ne velja za vse.)

V bistvu sem to zacel pisat iz cisto drugega razloga - ker me je zacela tiscat radovednost - kaj pa MDSR? Ali nam bodo samo-ozvani bogovi dovolili obstoj ali ne? Ali bomo morali iti v ilegalo pred prepotentnimi ubozcki, ki se cutijo da imajo dovolj v hlacah samo takrat ko jim tega nihce ne ovrze?

Objavljeno
Ko ze tako susljate o krvavi revoluciji .....

A si ti zaposlen kot dramaturg v lutkovnem gledališču!?

Pa sej ni vse tako črno in hudo. Tukaj vsak napiše kaj misli in dejansko zadeve niso tako črne kot se zdi. No, obstaja seveda možnost da se motim ker pač nisem vseeeeeeeved. Po moje ni ravno veliko tistih, ki bi kar črtali klube, ki živijo in se premikajo po cestah! Zato tudi ne vem zakaj bi se kdo spuščal v Solo riderje. Modo društvo poseben vrste, ki zbližuje enako misleče - predvsem tiste, ki so jim klubske obveznosti odveč, se pa radi zabavajo in vozijo! Mislim, da nisem falil bistva MDSR?!

Ampak na drugi strani so tisti, ki želijo delovati drugače in imeti neka pravila. In naj jih imajo saj imajo pravico da povezujejo istomisleče tako kot MDSR, mar ne?!

Nekateri so pač slabe volje ker na račun drugih tudi oni trpijo posledice. Gre za klube ki obstajajo le na papirju in se drugače nikjer ne pojavljajo, perejo denar in potem država jebe vse ostale klube oz. jim teži za malenkosti. Ne mi rečt da še niste slišali za nobenega! Pa mi naštejte 240 slovenskih moto klubov! Koliko si jih že videl.?!

Vse je OK dokler ne posegaš v drugega, razen če ta "drugi" ne serje tudi po tvoji "glavi"!

Objavljeno
V bistvu sem to zacel pisat iz cisto drugega razloga - ker me je zacela tiscat radovednost - kaj pa MDSR? Ali nam bodo samo-ozvani bogovi dovolili obstoj ali ne? Ali bomo morali iti v ilegalo pred prepotentnimi ubozcki, ki se cutijo da imajo dovolj v hlacah samo takrat ko jim tega nihce ne ovrze?

Kolikor vem, smo zaenkrat najštevilčnejša organizirano dezorganizirana druščina :)

Freelancers by choice. :)

Objavljeno
A si ti zaposlen kot dramaturg v lutkovnem gledališču!?

Se ne bi branu :blush:

Morda velja omeniti se to, da MDSR ne moti to, da si drugi zelijo pravila, dobil pa sem obcutek, da druge moti to, da si ostali ne zelijo njihovih pravil, kar se mi zdi kar pomembna razlika. Se vec, clan MDSR je lahko tudi clan kateregakoli MK ali MC (v kolikor mu seveda MK ali MC to dopusca), torej aktivno podpiramo to, da ima clovek lahko vec lopatk ali pa celo majhen bager.

Objavljeno

Sorry malce izven teme ampak....če maš baker si lahko še član Bager kluba :yea1: ....smn pa slišal da je na tisti sceni še bolj zajeban :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!