cyc Objavljeno Avgust 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2002 Postavljena je kombinacija programov, ki kar najmanj obremenjuje streznik in (zaradi spletnega vmesnika) omogoca tudi nevajenim IRCa klepetanje. Babi je danes recimo prvic se znasla na chatu pa ni bilo kakih tezav ...
cyc Objavljeno Avgust 4, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2002 Dodani so stari smajliji, vec al manj (naj bi bili, dopuscam moznost da sem kaj spregledal). Bo tudi seznam s kodami spet, slej ko prej
hotschko Objavljeno Avgust 4, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2002 IRC sux Lahko da, ampak ti si nanj ocitno kar dobro navajena, tole zgoraj je namrec besednjak od tocno tam :lol: :lol: Cyc, kaj misliš zakaj me nikol več ne vidiš na IRCu? Zato ker mi je čist mim. No, nardite kar čte, sam pol ne pričakovat, da bo Mačica še kaj velik na četu. Tako kot je rekla Vragica. Bom pa bolj pridno delala pa več postov na forumu imela. Pa magari same smeti. Mačica ne pizdi, ampak predlagaj ... :!: :!:
Ice Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 A je kdo že vidu čet na ************? kje? :?
cyc Objavljeno Avgust 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Meni se pa ************ ne resolva! :D :D
Zoolo Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Hej ma koji vam je KJE JE CHAT?! :cry: :cry: :cry: Kaj ta nova zadeva dela ne? :roll: :roll: :cry: Skret! Z.t.H. :evil: P.S.: Hough! Govoril sem! :shock:
cyc Objavljeno Avgust 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Kaj ta nova zadeva dela ne? :roll: :roll: :cry: :?: [ NeaRRRain ] [ Master007 ] [ roly ] [ sramezlji ] [@Einherjer ] [@Codeine ] [@cyc ] [ niet ] In nas osmero tu gor se samo delamo da rec dela :?: :idea: :roll:
hotschko Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Hej ma koji vam je KJE JE CHAT?! :cry: :cry: :cry: Kaj ta nova zadeva dela ne? :roll: :roll: :cry: Skret! Z.t.H. :evil: P.S.: Hough! Govoril sem! :shock: klikn na chat pa si tam ...
lojzi Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 Gospoda administratorja (predvsem Codi), kaj, ko bi pobrisal levi link na chat, oz. ga nadomestil s tapravim. Kajti, tam, kjer je bil dosedaj link, je res NIČ. Ostali pa, ki še niste porajtali, vstop na chat je na desni strani, poleg foruma!
Codeine Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 -----> Za reklamiranje ali menjavo reklamnih pasic piši na marketing@motosvet.com Hvala!!! To nisem dala kot reklamo ampak kot predlog kako bi lahko zgledal čet, ker na tistem naslovu obstaja očem všečen in delujoč čet. In ker je Hočko rekel naj kaj predlagam, sem predlagala. Je*** Bom preveril... ... v več kot pol ure se še prijavit nisem mogel... oz. passworda še vedno nisem dobil... Še vedno čakam...
Zoolo Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 -----> Za reklamiranje ali menjavo reklamnih pasic piši na marketing@motosvet.com Hvala!!! To nisem dala kot reklamo ampak kot predlog kako bi lahko zgledal čet, ker na tistem naslovu obstaja očem všečen in delujoč čet. In ker je Hočko rekel naj kaj predlagam, sem predlagala. Je*** Bom preveril... ... v več kot pol ure se še prijavit nisem mogel... oz. passworda še vedno nisem dobil... Še vedno čakam... Jst niti na temu čudežu, upam da bo Lojzijeva varianta .... :shock: :?
Pervy Objavljeno Avgust 5, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2002 hm jaz pa res ne vem v cem je problem tega chata. pises in drugi pisejo in vse se vidi pa hitro je. meni je to bolj vsec kot prej ko so vsi samo slikice limali pa barve spreminjali pa vglavnem smetili in je sla stvar ful pocasi. meni je glavno da se pogovarjam in da gre koliko toliko hitro. drugace pa mislim da bojo admini z veseljem nalozili stari chat ce jim kdo nov server odstopi. torej vsi ki ste za stari chat, par jurjev zberite pa server nabavite (v kateri valuti bo pa cody povedal :twisted:). zdaj pa nehajte gnjavit z tem chatom, bi clovek mislil da se nic ne vozite ampak cele dneve na chatu visite :wink: !
dr.looney Objavljeno Avgust 6, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 brez zamere cyc ampak tale chat pa ni ne vem kaj . men sploh ne dela. oziroma kadar probam prit gor piše " no chanel" . zdej pa ne vem a sem jest tolk za luno da ga ne obvladam al pa je chat zanič... :wink: zanima me kaj je blo narobe s starim chatom? men je bil čist ok. dr.looney :twisted:
cyc Objavljeno Avgust 6, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2002 zdej pa ne vem a sem jest tolk za luno da ga ne obvladam al pa je chat zanič... :wink: Glasujem za prvo opcijo :D Ko vpises nick te dejansko vrze v kanal #motosvet. Je pa potreben kolikor toliko nov browser, kar pomeni vsaj IE5 ali Mozilla 1.0, ... zanima me kaj je blo narobe s starim chatom? men je bil čist ok. Beri par strani nazaj.
dr.looney Objavljeno Avgust 7, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2002 Glasujem za prvo opcijo :D Ko vpises nick te dejansko vrze v kanal #motosvet. Je pa potreben kolikor toliko nov browser, kar pomeni vsaj IE5 ali Mozilla 1.0, ... no zdej sem pa še bolj zmedena kot prej. dej ti to men čist po domače razloži... :shock: :oops: :oops: v glavnem ko jest hočem na chat mi tapru vrže ven en kup napak to traja nekej časa da se jih znebim pol pa tak al tak nič ne dela... :roll: :x :? dr.looney :twisted:
cyc Objavljeno Avgust 7, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2002 v glavnem ko jest hočem na chat mi tapru vrže ven en kup napak to traja nekej časa da se jih znebim pol pa tak al tak nič ne dela... :roll: :x :? Dej ti raje en screenshot na mail poslji ... se mi zdi da so one tvoje "napake" samo MOTD, ki ga dobis po uspesnem priklopu, kaj pa potem caras pa ne vem ... se vedno ne vem s kaksnim brskalnikom ti to skusas odpret?
Codeine Objavljeno Avgust 7, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2002 Gospoda administratorja (predvsem Codi), kaj, ko bi pobrisal levi link na chat, oz. ga nadomestil s tapravim. Kajti, tam, kjer je bil dosedaj link, je res NIČ. Ostali pa, ki še niste porajtali, vstop na chat je na desni strani, poleg foruma! No potem pa bom, če že glih morm! :lol: :lol:
lojzi Objavljeno Avgust 8, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2002 Gospoda administratorja (predvsem Codi), kaj, ko bi pobrisal levi link na chat, oz. ga nadomestil s tapravim. Kajti, tam, kjer je bil dosedaj link, je res NIČ. Ostali pa, ki še niste porajtali, vstop na chat je na desni strani, poleg foruma! No potem pa bom, če že glih morm! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
master 007 Objavljeno Avgust 9, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2002 Cyc ne morem na chat. Napise mi slednje. [08:45] *** An error occured: Connecting to IRC: Connection refused [08:45] Disconnected
Codeine Objavljeno Avgust 9, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2002 Cyc ne morem na chat. Napise mi slednje. [08:45] *** An error occured: Connecting to IRC: Connection refused [08:45] Disconnected Trenutno je izklopljen...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se