master 007 Objavljeno Avgust 9, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2002 Kode starih Smeškotov :7up :zajc1 :zajc2 :zajc3 :xxx1 :xxx2 :xxx3 :xxx4 :moto1 :moto2 :moto3 :moto4 :moto5 :beer1 :seks1 :body1 :lov01 :lov02 :lov03 :lov04 :lov05 :lov06 :lov07 :lov08 :lov09 :lov10 :lov11 :lov12 :lov13 :lov14 :man1 :man2 :man3 :man4 :man5 :barb1 :safesex :kermit :look :neon1 :neon2 :hand :bart :blond1 :blond2 :blowjob :crazy :jebise :hotdog :soda :duh :burn :evil :kitara :band :c1 :eat :roza :grim :grrr :stupid :rock :zzz :supa :P1 :P2 :spa :fing :booty :bbb :bat :smile :butt :l1 :l2 :l3 :l4 :ob1 :ob2 :ob3 :ob4 :ob5 :ob6 :ass :coke :a1 :b2 :kosto :b1 :b3 :k1 :K :k2 :cid :yeah :-) xx( :-) :o) :-( :o( ;-) ;o) :-[ :o[ :-] :o] :) :( ;) :] :[ :D :o :P :SS :al :Q :F :C :R :B :pingo :f Vsi ne delajo.
TOMY Objavljeno Avgust 11, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2002 Pred 5 minutami sem se prvič registriral na chatu, se na novo prijavil, pa se mi je sredi debate pokazalo okno, ki je zahtevalo uporabniško ime in geslo. Ko sem ga vtipkal, se je okno pojavljalo znova in znova.. :roll: Enostavno ne morem gor, pa me zanima zakaj...
Jasa Objavljeno Avgust 11, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2002 Zivio, men nikakor na chatu noče upoštevati passworda. A je generalno kaj narobe, al se to sam men dogaja? :( LP Jaša
Lunč Objavljeno Avgust 11, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2002 Pred 5 minutami sem se prvič registriral na chatu, se na novo prijavil, pa se mi je sredi debate pokazalo okno, ki je zahtevalo uporabniško ime in geslo. Ko sem ga vtipkal, se je okno pojavljalo znova in znova.. :roll: Enostavno ne morem gor, pa me zanima zakaj... :?: Men tut is the questuon :?:
Mr. foggy Objavljeno Avgust 11, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2002 Meni tud ne gre ne uposteva passworda enostavno :( cyc pa codeine javita kaj naredit al pa odpravita napako prosim!!! :wink:
cyc Objavljeno Avgust 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2002 Hmmm .... cas ko ste tole pisali je cas ko sem fentaval hybserv ki pocne tocno to - skrbi da se gor lahko registriras. Po drugi strani te rec pusti gor vseeno, na chatu ni bilo nikogar, ... No ja, morda si ravno se ujel cas, ko se ni bil zagnan ircd, ni se narejeno da se zazene rec ob zagonu, Codeine je moral rebootat ... v bistvu je razlog cudno obnasanje hybserva ... whatever.
cyc Objavljeno Avgust 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2002 Malo sumljivo se mi zdi, da pisete o "oknu za uporabnisko ime in geslo" ... takega okna v bistvu ni ... ce nick ze registriras, dobis sicer msg, ampak dvomim da si je sel to kdo poleg codeina nastavljat :wink:
Mr. foggy Objavljeno Avgust 11, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2002 Cyc,ja to okno je definitivno!!! :shock: se vedno ne gre gor vsaj meni ne,ker okenco za nick se mi sploh nena prikaze :( :shock:
Jasa Objavljeno Avgust 11, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2002 No, pa smo že trije :evil: :x Jaša
cyc Objavljeno Avgust 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 A okna CGI:IRC Login ne dobite :?: Heh, rec dela, ircd je cel ta cas do zdajle bil vklopljen, tko da bi morali priti gor ... naj en naredi screenshot tega "okna" :D Sploh pa ni nic spremenjenega, tako da vsaj za lsabola vem da mu rec naceloma dela ... :wink: :D
TOMY Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Še vedno se pojavlja isto. V oknu piše: Heavy stuff, goodbye! Uporabniško ime: Geslo: Ko vtipkam, se ponavlja v nedogled....
cyc Objavljeno Avgust 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Heh ... vidim zdaj ... ocitno je tole codeine pocel ... no ja, ne vem zakaj je link spremenil :arrow: http://irc.motosvet.com se vedno dela. Daj v bookmarke pa je.
Babi Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Cyc, hvala za info. Pod tem linkom chat normalno dela oz. s prijavo ni problemov.
TOMY Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Heh ... vidim zdaj ... ocitno je tole codeine pocel ... no ja, ne vem zakaj je link spremenil :arrow: http://irc.motosvet.com se vedno dela. Daj v bookmarke pa je. To zdej dela. Pa bote šefi to zrihtal tako, kot je bilo prej, direktno s klikom na "chat", ne da? :onfire:
Mr. foggy Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 , tako da vsaj za lsabola vem da mu rec naceloma dela ... :wink: :D Vsaj z mojim rac. znanjem zadeva ni delala!!! :( Ziher bi se pa dalo kaj zrihtat zato bi pa rabo tebe cyc :twisted: :wink:
cyc Objavljeno Avgust 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 To zdej dela. Pa bote šefi to zrihtal tako, kot je bilo prej, direktno s klikom na "chat", ne da? :onfire: Ne mene gledat, jaz nimam nicesar glede weba cez :wink:
cyc Objavljeno Avgust 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Ziher bi se pa dalo kaj zrihtat zato bi pa rabo tebe cyc :twisted: :wink: Ja ni blema, bi prisel na chat vprasat .... :twisted: :twisted: :twisted:
Mr. foggy Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Ja ni blema, bi prisel na chat vprasat .... :twisted: :twisted: :twisted: No coment...... :twisted: :wink: :lol:
Lunč Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Še vedno se pojavlja isto. V oknu piše: Heavy stuff, goodbye! Uporabniško ime: Geslo: Ko vtipkam, se ponavlja v nedogled.... Men še vedno not working......kaj sledi :?: :evil: :twisted: :?:
cyc Objavljeno Avgust 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Men še vedno not working......kaj sledi :?: :evil: :twisted: :?: Poskusi prebrat ono malo prejle ... vse lepo pise.
cyc Objavljeno Avgust 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Kwajzej, mate se probleme? :twisted: :?: :wink:
Grilzz Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Ja, zdej pise "under developement, try later". Bom se mal kasnej probu.
cyc Objavljeno Avgust 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Eh ja ... http://irc.motosvet.com je bilo ze n-krat napisano ... ampak eni skusate na vsak nacin klikniti oni link ... prav, pa ga klikajte :twisted: :twisted:
Codeine Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Ja, zdej pise "under developement, try later". Bom se mal kasnej probu. Pomeni točno to, kar piše... Under Development !!! :lol: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se