Jebediah Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 hm jzst bom tut to mal gledau, glede na to, da če se mi akumulator sprazne, da ga ne morem vžgat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 hm jzst bom tut to mal gledau, glede na to, da če se mi akumulator sprazne, da ga ne morem vžgat :D To pa so Di Techi :P :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 vsaka dobra stran prinese tudi slabo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 vsaka dobra stran prinese tudi slabo :P Tako tako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 ej vi fantje kse vm zdi ql odpirat nove brezvezne teme, lahko pogledate nazaj, pa ugotovite da je takh tem 1001 in daj brezveze skoz novo odpirat!!! a se vam ne zdi no?!?! :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 ej vi fantje kse vm zdi ql odpirat nove brezvezne teme, lahko pogledate nazaj, pa ugotovite da je takh tem 1001 in daj brezveze skoz novo odpirat!!! a se vam ne zdi no?!?! :angry: :angry: Sej...Ice se je enkrat ze razpizdo pa jaz tudi. UPORABITE ISKALNIK PREDN ODPRETE NOVO TEMO!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 pizda zatok ti ne dela akomulator je treba novo temo odpret!!! faaak..roba ti dam cist prou an Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 zutr sm hotu skutr zalaufat da bi se mal zapelu B) pa ni hotu užgt :angry: pol sm pa na nožnga mogu zalaufat <_< no zdej me pa zanima a se akumulator sam povn k se vozš :( al kva nj zdej ? :) to se je meni isto zgodilo pol sn pa mislo da je prazen pa sn si že šel polnilec sposodit pa ko sn pol odprl akumulator sem pa vido da v njem ni blo niti kapljice destilirane vode :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 Ja, prokleti ******, da bi vam ***** *****, nikol več ne pišite takih *******, ker se bo zgodilo, da bo kaka ******, pol bojo pa vsi ********, da **********, ********* *********, ********** ********** **** **********, ******* *********!!!!! Pa kaj si ti nor.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 No, K&4 smo nekaj na splošno odgovorili glede akumulatorčka. Nekaj jih je še zraven priložilo nekaj drv. Če so še kakšna vprašanja glede akumulatorjev in polnilcev, pogledati globlje v scootersko in motociklistično zgodovino. Ker bo ura počasi 14, zapiramo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 Spoštovani kupci, prodajalcev ni več zato vas vljudno prosimo, da si postrežete sami :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 Pozabil zakleniti tgovino :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
run Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Zanima me zakaj mi skuter noce vzgat, pa tud ce se neki cajta pelem pa ga poj spet uzgem, mam probleme-morm nozno :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 (popravljeno) Mogoče prazen akumulator :? Popravljeno September 12, 2003. Popravil manjak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 ja... brez destilirane vode...?? :doze: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Akomulator poglej.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 mas 70 kit?? drugac pa men je isto delal, pa sm pol vzigalno tuljavo mogu menjat, pol je pa spet delal neki casa (dolker ni stator crknu). :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 mah sej teli statorji sux...sam da je kurbl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 mah sej teli statorji sux...sam da je kurbl :D Itaq jaz ga nimam vec ker mi ga je zastruzlo :) Pa tak da nebi mogo zdaj vec uporablat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Kaj pa jaz naj delam pozimi, ko je fajn enkrat na teden na štangasu skutera pustit laufat? Naj s kleščami kurblam, ker nimam kurbla :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Oki kombinirke pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Mam eno vprašanje.Ko je motor hladn mi noče in noče užgat na štaratar kr vrti in vrti v prazno.Ko ga pa na kurbl vžgem pa vžge pa takoj.Zdej me pa zanima če kdo ve kaj bi to blo . Hvala za odgovore. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 prazen akumulator? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Al je akumulator slab al pa te kej svečka zajbava!! Pomoje :D -nism jst glih mehanik :D !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 aku nafilaj pa probaj.....če ti na kurbl vžge na prvo pol ne vidim da bi lahko kaj druga zajebava** Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se