myster Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 ok..če na nogo vžge pol je mašina ok! Če pa na el. ne vžge pol pa je z elektriko nekaj narobe! Preveri varovalko,z izolirtrakom zalepi tisti razcefrani kabel...akumolator napolni pa sj na električni vžig je tut vžgal. sam vžigu sm ga cirka 20 minut,pa povezat sm mogu akumulatorja od avta.pa edn je mogu držet roko pr filtru za zrak da ga je mal luft zadržalo-tako kot na 4ki daš zaug da luft zadrži.pa kolega ma tut skuterja pa za vsako ko da kontakt se mu neki na tiho premika pr frgazerju.to moj motor men ne nardi. a je možno da je tist kabl od fergazerja da kak motorček požene da določen del bencina požene v bat in potem da motor lažje zalaufa.ostalo vse dela- iskro ma močno,pa svečka je suha.sam to mi ni jasno kam bi pasu tist kabel. p.s.a je možn da ma moj fergazer avtomatski zaug in je tist kabel za zaug. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 jep...to je električni oz. avtomatski zaug Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 a imamo za trekkerja že temo? to bi mogu pa ti vedt...a ne? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Maj 14, 2006 Deli Objavljeno Maj 14, 2006 jep...to je električni oz. avtomatski zaug a ve pol ker kk se da to nazaj sestavit.bil bi mi v veliko pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Maj 17, 2006 Deli Objavljeno Maj 17, 2006 a bi mi lahk kdo ta zaug zrihtu.šov sm na servis za peugeote in me je šokiru s ceno 22 tisočaki.a ma kdo kakega delujočega odveč za prodat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 17, 2006 Deli Objavljeno Maj 17, 2006 to bi mogu pa ti vedt...a ne? :D zakaj...a ti ne znaš uporabljat iskalnika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Maj 17, 2006 Deli Objavljeno Maj 17, 2006 pa ka se kregate po forumih.sm gledu na iskalniku pa mi ni nič pokazal.a mi lahko kdo pove okvirno ceno elektro zauga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 17, 2006 Deli Objavljeno Maj 17, 2006 prvo razloži kaj pri p*** je zaug? prosim slovensko...kak ti bo kdo odgovoril, ko niti neve kaj to pomeni... če na elektro ne vžge potem je mogoče v bloki tisto ko zažene vse skup hin...odpri blok in poglej... nevem točno kak se reče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 17, 2006 Deli Objavljeno Maj 17, 2006 zakaj...a ti ne znaš uporabljat iskalnika? kot moderator bi nam ti moral biti vzgled in nas naučil uporabiti iskalnik, sicr pa ne sodelujem v tej temi... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Maj 17, 2006 Deli Objavljeno Maj 17, 2006 če na elektro ne vžge potem je mogoče v bloki tisto ko zažene vse skup hin...odpri blok in poglej... nevem točno kak se reče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LeoVince Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 elektro okrog 20 eur, ročni okrog 12 oz 8 eur.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 v toplem vremenu mora brez čoka prižgat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 elektro okrog 20 eur, ročni okrog 12 oz 8 eur.. na keri strani pa bi lahk jst to naročil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LeoVince Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 idi k nekemu moto centru...tam moraš tudi dobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DEF130 Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 (popravljeno) Živ Sem lastnik že kar starega Typhoona 50 (l. 1997 - vsaj mislim). Do sedaj mi je dobro služil (55.000 prevoženih kilometrov). Na skuterju ni nobenih predelav. Redno servisiran. Sedaj pa se mi je pojavil problem s polnenjem akumulatorja (ne polne!!) in ko dam smernik, ta ne utripa ampak samo gori. Zamenjal sem že akumulator in tisto srebrno elektroniko pod levim bokom, pa ni nič bolje. Motor vžge, luči gorijo. Če je akumulator poln (beri: ga s polnilcem napolnim) tudi "vergla". Sezona se bliža, pa ga bo treba zrihtat. Pozdrav Popravljeno Februar 20, 2007. Popravil DEF130 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 a gorita oba? zadn in spredn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Živ Sem lastnik že kar starega Typhoona 50 (l. 1997 - vsaj mislim). Do sedaj mi je dobro služil (55.000 prevoženih kilometrov). Na skuterju ni nobenih predelav. Redno servisiran. Sedaj pa se mi je pojavil problem s polnenjem akumulatorja (ne polne!!) in ko dam smernik, ta ne utripa ampak samo gori. Zamenjal sem že akumulator in tisto srebrno elektroniko pod levim bokom, pa ni nič bolje. Motor vžge, luči gorijo. Če je akumulator poln (beri: ga s polnilcem napolnim) tudi "vergla". Sezona se bliža, pa ga bo treba zrihtat. Pozdrav To ti bo moral elektrikar pogledat,namreč tudi,če si regler zamenjal mogoče sploh iz mašine ven nedobiš izmeničnega toka.Laho je statorsko navitje prekinjeno ali v mednavojnem stiku. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Runner_Tuner Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 Regler, 99%! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jože B. Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 Tudi jaz imam problem pri mrzlem vžigu. Na akumulator ne vžge na "kurbl" pa(če stoji več kot en teden), vendar mi takoj ugasne ker pri nožnem vžiganju ne dosežem gasa. Pol pa svečko zalije. Imam hexagona 150 ccm 2T Akumulator imam nov, vergla normalno, samo ne vžge!!! Poleti ni problema ker se skoraj vsak dan peljem, sam zdej mi pa res najeda, ko ga sem in tja malo vžgem in bi se rad zapeljal. Pa je pol ure zajebancije da ga vžgem, ker zaliva svečko! Pa mrzu kadi k 100 matr! Se opravičujem, ker sem odprl novo temo (zalije svečko), neda bi bolj prebral druge teme. Za pomoč se vnaprej zahvaljujem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 nekaj je z cokom narobe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DEF130 Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Hja, a regler je tista srebrna elektronika? (sorry moji nevednosti, vedno sem ljubil mehaniko, elektrike in elektronike pa nikoli!!). Če je to to je regler 100% OK, saj sem probal že tri in te iste poskusil na drugem piggiotu, delajo... Mofa mora k električarjiu. Mi priporočate kakšnega dobrega, pa seveda ne predragocenega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Runner_Tuner Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 to je REGLER, preglej vse kable, lahko da ti je šla kakšna varovalka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 (popravljeno) Živ.... No pa še jaz malo pišem... Ja jaz rabim novi akumolator... Prvo pa zgodba.... No vglavnem jaz prejšno leto pred zimo furram skutera.... Pol pa zapade sneg... Pa pozabim vzet vem akumolator iz skutera. Ta se mi sprazni. Vendar ne do konca. Ko dam kontakt mo pa fse na "armaturki" prižge! Ko pa stisnem BREMZO da bi zadaj posvetla luč pa fse skupaj mrkne.... NO in pol ga dam polnit..(doma, ker imam polnilec)... In jaz to lepo polnim... Pa dam v skutera pa sploh kontakta ne da... Zaj pa ne vem.. al je akumolator hin al pa kaj druzga.... Mogoče pa sem pozabil dat kable skup ko sem klučavnico rihtal (sem jo dol vzel....) in pozabil priklopit kable.... Samo dvomim.... (to bom že uredil in pogledal)... No zaj pa me zanima kje v MB bi lahko dobil akumolator za Aerox-a letnik 2001...?? KOlk bi približno stal akumolator da si našparam...=P da pol gledam za druge stvari na skuteru...:P (avspuuh, vplinjač, stranska tačka, pa takšne "malenkosti")....:) LP Nejc...! Popravljeno April 1, 2007. Popravil Nejc-sikman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luka0 Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 akumolatorje prodajajo u trgo avto petrol posod ti moraš sm gledat da je dost močn sicer pa pomoje je u mariborju kje kakšna firma k preizkušajo akumolatorje pa ga neseš ke nej ti ga sporba če se ga da še filat k če se ga da ga sm notr dej pa se voz kakšno urco okol po kakšnih ravninah kej boš šu hitr da se bo nafilov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se