AeRoxx Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Aha...=) No bom pogledal malo po mariboru.... Zanima pa me malo cena novih.. če slučajno veš..?? LP Nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luka0 Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 cena je okol 5000(bivših sit ) se prav okol 25€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Šel v trgovino ( Yamaha ) Cena za akumolatorj je 16+ €.... Nisem pa vedel kak more bit akumolator močen.... Na onem starem pa ni nič pisalo.... Mi lahko pomagate?? Mam Yamaho Aerox 01 ..... Lp Nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Sem že našel na netu... HVALA.... Torej uporabljajo se 4 ali 5 ali 6 ali 8 Ah (amper).... Kakšnega imate vi?? In katerega mi priporočate...?? Lp Nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luka0 Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 4 ampere ti je dost k drugač moraš mal varovalke zamenat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 (popravljeno) OK hvala....=) Sem že kupil..... V Stupit-u je akumolator 15€.... (4 Ah....) Tak da če kdo more it kupit kak akumolator v Mb je Stupit mislim da najcenejši.... Lp Nejc Popravljeno April 3, 2007. Popravil Nejc-sikman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniX Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 Pozdravljeni, mene pa zanima kakšno vlogo ima akumolator pri samem vžigu? Skuter bi moral ob nožnem vžiganju vžgati tudi brez akumolatorja :? Imam namreč Benellija 491 (isti motor kot pri aeroxu), ki je čez zimo stal, zdaj pa noče vžgat niti na električni niti na nožni vžig. Akumolator je res že star in potrebuje zamenjavo, ampak skuter bi moral vseeno vžgati, saj ni popolnoma prazen (armatura in bremz luč delata ob kontaktu). Zamenjal sem svečko, iztočil star bencin ter nalil svežega vendar ni nobenega učinka. Kakšna ideja? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se