Diversion1 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Evo, Golica prevožena tudi iz moje strani - v obe smeri. Ko bo čas, jo znova "napadem"... :worship:
PURPLE Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Kaj zdaj, ste že zaključli sezono :whistle:
Vucko Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Kaj zdaj, ste že zaključli sezono :whistle: Nope, sam denarja za benz zmanjkalo :( Gusti, a sma se midva vcera 3x srecala?
Diversion1 Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Kaj zdaj, ste že zaključli sezono :whistle: Zgleda, da bo zaradi vremena mal premora.:headbang: Upam, da še bo lepih in sorazmerno toplih dnevov....
motofrik Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Zgleda, da bo zaradi vremena mal premora.:headbang: Upam, da še bo lepih in sorazmerno toplih dnevov.... ...in konec septembra bo spet moja vsakoletna pot v Prekmurje. To je treba doživeti, -zlata jesen, postanek v kakšni gostilni z domačim narezkom. Se mi že cedijo sline.
Diversion1 Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 (popravljeno) ...in konec septembra bo spet moja vsakoletna pot v Prekmurje. To je treba doživeti, -zlata jesen, postanek v kakšni gostilni z domačim narezkom. Se mi že cedijo sline. Oooo, to pa to, ti dam prav. Sej tud Golica še gre tak čas, mal se je treba oblečt...pa je. Je pa asfalt takrat hladnejši, je treba ŠE bolj pazit pri vožnji, pa v senčnih predelih vlažne ceste...itd. Popravljeno September 12, 2008. Popravil Diversion1
gusti Objavljeno September 15, 2008 Opozori Objavljeno September 15, 2008 Nope, sam denarja za benz zmanjkalo :( Gusti, a sma se midva vcera 3x srecala? haha ... sma čist na istem ... tej pa tej mami kak liter iz kosilnce potegnem, drgač pa bol stagniram :wacko: Čakam do 20. na štipendijo :kva2: Dokler se bo pa še vreme poštimalo. mislim da se nisma srečala ... nazadnje sem bil na motorju v pondelek ko sm šov yahosuka-nu
gusti Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 http://www.siol.net/slovenija/crna_kronika...l_motorist.aspx A ga poznamo? :cry: Drgač pa, juter grem verjetno če bo vreme kolikor toliko na kakšno furco po naši preljubi koroški (slovenski in avstrijski). C-ya on the road. LP
rafael Objavljeno September 19, 2008 Opozori Objavljeno September 19, 2008 http://www.siol.net/slovenija/crna_kronika...l_motorist.aspx A ga poznamo? :cry: Drgač pa, juter grem verjetno če bo vreme kolikor toliko na kakšno furco po naši preljubi koroški (slovenski in avstrijski). C-ya on the road. LP Hmm, tudi jaz sem planiral narediti kakšno turco, pa na žalost slabo kaže: http://www.vreme-si.com/ Bomo videli...
PURPLE Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 8. dirka pokala Akrapovič - Slovenj Gradec
gusti Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 8. dirka pokala Akrapovič - Slovenj Gradec Mogoče pa celo grem kaj pogledat, če bom v soboto vse druve zrezo :naughty: Purple ti ko si bolj na tekočem z klubsko sceno na koroškem :whistle: A bojo kakšne zaključne skupinske vožnje počas, al bomo potegnali sezono čez celo leto? :unsure:
PURPLE Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Na koroškem mislim, da nas je 6 klubov; če se ne motim. Mi smo bolj kot ne končali v kratkem imamo kostanjev piknik - kao zaključek sezone. Za ostale ti ne znam kaj povedat. Kakšna sobota, nedelja, bo pa ja še menda sončna :yes:
bna Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 tudi mi še planiramo kostanjev piknik samo je še kostanj trenutno predrag :whistle:
bna Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 kdo pa je lani organiziral večerjo pri Brigiti za zaključek sezone . ali bo letos tudi ali ve kdo kaj
gogo46 Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 zivjo korošci a gre kdo jutr kaj proti obali ko je tk lepo vreme napovedano gremo skupaj do portoroža na eno kavico lp gogo46 :wacko: :grupni:
Megajver Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 tudi mi še planiramo kostanjev piknik samo je še kostanj trenutno predrag :whistle: Ja si ga je pa treba it nabrat :rolleyes: !
PURPLE Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 A niso kostanji bolj kot na "izgovor" za :beer2: , mi ga imamo to soboto, upam da bo vreme naklonjeno.
Megajver Objavljeno Oktober 16, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2008 :beer2: bi se zdaj prilegel :naughty:
PURPLE Objavljeno Oktober 17, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2008 Pridi jutri popoldan pogledat na Poljano; hrana in pijača bo, boš povedal kak je bla fura v Švico.
Megajver Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Pridi jutri popoldan pogledat na Poljano; hrana in pijača bo, boš povedal kak je bla fura v Švico. Sej bi prišo pa sem žal v Mariboru :angry: ! Škoda no! Sem kar malo živčen ko ne morem na motor v takem lepem vremenu :huh:
PURPLE Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 kdo pa je lani organiziral večerjo pri Brigiti za zaključek sezone . ali bo letos tudi ali ve kdo kaj Na naši spletni strani objavljeno
gusti Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 A mi pa kr spimo? Jebi ga na koroškem zima stiska :D Zadnč enkrat sem pa slišal enga korenjaka ko se je skoz Kotle plo z motorjo :krneki: :worship:
sesir Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Mi smo kot medvedi B) :beer2: :smoke:
PURPLE Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 (popravljeno) Mi smo kot medvedi B) :beer2: :smoke: Saj medved ni neumna žival ali pač, ve kar je zanj najbolje in to prakticira. Kakor mi, kakor komu paše oz ga je volja, jebiga če nas zdaj v tem času ni na spregled. Popravljeno Januar 8, 2009. Popravil PURPLE
sesir Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 (popravljeno) :hmm: Kr pošteno povej! Korošec je pameten! Pozimi doma,da so "boljše" polovice vesele,poleti pa gasa :lol1: Popravljeno Januar 8, 2009. Popravil sesir
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se