Diversion1 Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Furamo furamo, samo ne po koroškem No, pol pa napiši(te), kje se vozi(te)... Vsak predlog je dobrodošel. Sem preučil predlog od PURPLA - to turo bom v kratkem prevozil.
PURPLE Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Furamo furamo, samo ne po koroškem Za dobit kakšno idejo kam it pri severnih sosedih
Noiser69 Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Kaj zdaj, se furate kaj korošci peš peš :naughty:
halls Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Servus,Korošci! Ta vikend se v Dravogradu menda obeta neko srečanje motoristov? Ve kdo kaj več o tem? Informacije dobrodošle!!!
PURPLE Objavljeno Julij 1, 2009 Opozori Objavljeno Julij 1, 2009 Servus,Korošci! Ta vikend se v Dravogradu menda obeta neko srečanje motoristov? Ve kdo kaj več o tem? Informacije dobrodošle!!! Kakšen korošeč pa si ,srečanje imajo Heavens Devils mislim da pri club house, relacija Dravograd - Vič.
halls Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 Kakšen korošeč pa si ,srečanje imajo Heavens Devils mislim da pri club house, relacija Dravograd - Vič. A veš,da mi je skor malo nerodno! A pol se bo vse dogajalo tam za Dravo? Tut tiste testne vožnje z motorji in 4kolesniki?
PURPLE Objavljeno Julij 2, 2009 Opozori Objavljeno Julij 2, 2009 A veš,da mi je skor malo nerodno! A pol se bo vse dogajalo tam za Dravo? Tut tiste testne vožnje z motorji in 4kolesniki? Nebi ti znal odgovorit na drugi del vprašanja, na prvega si sam. Pojdi pogledat in boš videl kako in kaj. Lp
PURPLE Objavljeno September 10, 2009 Opozori Objavljeno September 10, 2009 Fantje a spite, saj še ni zime Kre gdo kaj pogledat na Faaker See? Pankrti imamo odhod 12. septembra izpred Preše od 10h.
motofrik Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Par dni že nobenega na cesti...
JANUSKA Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 ko je sonce smo na šihtu, ko si konec šihta je pa že tema in vlažno in mrzlo, pol pa ni veselja se vozit sploh če te skos ledvice bolijo :wacko:
PURPLE Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Par dni že nobenega na cesti... Se vozimo se vozimo ampak bolj po koroškem koncu kot po slovenj graškem. Sem štartal prejšni petek malo pred 7h pri cca 0 - 1 stopinje celjiza, ni bilo problema ob hladni Meži :naughty: JANUSKA 1
JANUSKA Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Se vozimo se vozimo ampak bolj po koroškem koncu kot po slovenj graškem. Sem štartal prejšni petek malo pred 7h pri cca 0 - 1 stopinje celjiza, ni bilo problema ob hladni Meži :naughty: Purple svaka čast, tam ob Meži buuuh kak je tam vlažno , ja ja tebi pomaga, da imaš dolge lase -te grejejo morda si pa cel bolj dlakav, pa ti dobro greje telo tk veš, eni smo bolj pobriti, pa ni zaščite :lol: Kaj se v službo voziš? Js sem se vozla v službo včasih v takem času, je blo enkrat minus 1, so mi roke utrpnile iz Pameč v Ravne :wacko:
PURPLE Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Purple svaka čast, tam ob Meži buuuh kak je tam vlažno , ja ja tebi pomaga, da imaš dolge lase -te grejejo morda si pa cel bolj dlakav, pa ti dobro greje telo tk veš, eni smo bolj pobriti, pa ni zaščite :lol: Kaj se v službo voziš? Js sem se vozla v službo včasih v takem času, je blo enkrat minus 1, so mi roke utrpnile iz Pameč v Ravne :wacko: Včasih štartam iz "vašega" konca na moj konec - ja ob šihtni uri. Poraščenost nevem če ima kaj vloge tukaj , bolj so pomembna prava oblačila za tak letni čas oz. temperature. Na golico bo še treba kaj skočit, ampak za vikend mislim da bolj slabo kaže. No saj sonce še tudi nebo zašlo :evilgrin:
halls Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Jaz sem včeraj mojega Zejeka temeljito oprav,dans sledi poliranje in mazanje,pol gre pa spat!
PURPLE Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Halls pa ja ni že druga polovica novembra - je še oktober zaenkrat :evilgrin:
PURPLE Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 Gre kakšne koroški motosvetovec/ka 20. decembra na koncert Ronnie James Diota v Munchen?
gusti Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 A smo že odkidali naše garaže? Zej bo odjuga in dež, da malo soli spere ... pol pa gasa :evilgrin: Včeraj sem že videl enega čoperista pred prešo :trance_27_notworthy:
PURPLE Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Bi znal bik kak naš Pankrt ... Kot si rekel, počakat je treba dež da spere nesnago s ceste, nato "oživit" motor - priklop akumulatorja in veselo na cesto ob zadostni temperaturi ob sončnem dnevu. anja37, Noiser69 in Gregc 2 1
bmwslo Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Bi znal bik kak naš Pankrt ... Kot si rekel, počakat je treba dež da spere nesnago s ceste, nato "oživit" motor - priklop akumulatorja in veselo na cesto ob zadostni temperaturi ob sončnem dnevu. Serbus, legenda koroška Gregc, Noiser69 in anja37 2 1
PURPLE Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Pozdrav nazaj - celjska. Počasi bo prišel čas, da se spet kaj srečamo in kakšno rečemo. Gregc, anja37 in Noiser69 2 1
bmwslo Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Pozdrav nazaj - celjska. Počasi bo prišel čas, da se spet kaj srečamo in kakšno rečemo. Lahko tud ene dve al pa tri rečemo ni nujno da je sam ena Še mal, da prvi dež tale pesek spere, na cestarje tak ni za računat da bi kaj pospravli anja37, Gregc in Noiser69 2 1
labtec Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Dans pa ni blo več za zdržat, je padla relacija Kotlje- Prevalje. Fenomenalno. Gregc 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se