pupa Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 bedaki, ženske sploh ne morejo biti MC... tolk za info :naughty:
gerholdd Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 če je pa po svetu polno zenskih MC klubov? :unsure:
Mačica Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 če je pa po svetu polno zenskih MC klubov? :unsure: Aja? Npr.?
Furioso Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 bedaki, ženske sploh ne morejo biti MC... tolk za info :naughty: Je pa lahko MC kaj "drugega"... ...tolk za info... :P
GRUNF Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 (popravljeno) Ma teh babjih MC-jev je ko dreka.... http://bikersmag.com/html/womens_mc.html Mater pa še vreji imena majo......čevirješ......... :D :grrr Popravljeno Avgust 25, 2008. Popravil GRUNF
motoristek Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) uff še dobro, da znaš kopirati :headbang: :whistle: eh, tut moto scena ni več to, kar je bila.... babe v WC :headbang: :alien1: :yea1: Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil motoristek
Sanda7 Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 a se vam ne zdi da ste :topic: tko da če nimate nč pametnga v zvezi s temo pol se mal umirte
Halozan Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Ja curice kaj ste pozabile na tole stran ? :naughty:
halls Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) No ja, zame velja (menda) ravno obratno. :whistle: Bajkerce, motoristke, moto babnce ali bejbe, karkoli pač smo, če vozite motorje iz čistega užitka in zaradi tistega neulovljivega, norega in sploh božanskega občutka svobode, pogumno in ne oziraje se na mnenja kogarkoli, niti moškega, niti ženskega sveta, jahajte svoje jeklene konjičke še naprej ali pa jih začnite, vozite tako, kot znate in zmorete, pa kakorkoli že to je, da je le po pameti in v okviru lastnih zmožnosti, pa da ne ogrožate sebe ter drugih na cesti. Saj ni niti malo pomembno, ampak res niti za nanogram ne, kaj in kako na vas gleda (moški) moto svet. Ali katerikoli drugi svet. Če pa vozite motorje zaradi fore ali izgleda ali pa zato, ker je to pač "in", potem se pa najbrž res pojavijo določeni problemčki. Saj je tudi to lahko vzrok za nakup in vožnjo motorja, sploh ne trdim, da potem ženska ali moški ni motorist(ka), tudi to je zanimivo videt, vendar ne verjamem, da je lahko ta užitek dolgoročnega značaja. Jaaaa, saj vem, super je, če čedna ženska, malce fantomskega izgleda v vsej tisti opremi (pregrešno dragi, če služi le za manekenske namene) sname čelado, izpod nje zavihrajo dolgi, svetleči se lasje ... tudi meni je všeč takšen pogled. In če bi bila moški, bi se z veseljem in mnogo raje, kot za kako staro kanto, vozila za takšno mično ritko, s predpogojem, da ne prevaža kakega kufra. Tudi ta predstava je del motociklizma. Ampak, je le predstava. In ne zdrži dolgo. Zdrži pa tisto drugo ... želja, strast, občutek, potreba, nuja, zrak, voda in ... postane način življenja. :worship: Komentiram star post,ampak naj omenim,da je mene enkrat skor kap trofla,ko sem prakticiral vožnjo za lepo žensko ritko!!! :blush: Z biciklinom sem bil. Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil halls
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Aha, priležnice od Firestartersov. Ko ne morejo postat članice, so si pa ustanovile svoj klub ali kaj? Svašta.
pajkica Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 kufr si morm omislit :OK: exclan in Furioso 2
vapotek Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 kufr si morm omislit :OK: Ti si raje nov šporhet omisli!!! Furioso 1
Sanda7 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 ti pa novo motorno žago al pa raj kosilnico :winkiss: kaj punce se kej furamo al bl mal no za ene par sm prepričana da že brnijo okol z mano vred
lenci Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 ti pa novo motorno žago al pa raj kosilnico :winkiss: kaj punce se kej furamo al bl mal no za ene par sm prepričana da že brnijo okol z mano vred Bi se več furale, pa je treba delat :headbang: , ampak mal se pa mal :naughty: .
pajkica Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 Ti si raje nov šporhet omisli!!! TI moj šporhet čist dober dela :P kufer bo pa zato, da me nouš u rt gledu kl boš za mano vozu :whistle: Furioso in exclan 2
SharpNinja Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 ti pa novo motorno žago al pa raj kosilnico :winkiss: kaj punce se kej furamo al bl mal no za ene par sm prepričana da že brnijo okol z mano vred Na žalost ne :headbang: :headbang: ....sm k začnem bom pa ornk zapela pa pila bo spedenana do takrat v nulo :grim
kat Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 ti pa novo motorno žago al pa raj kosilnico :winkiss: kaj punce se kej furamo al bl mal no za ene par sm prepričana da že brnijo okol z mano vred ma ene 15 km pa že imam, za kej več pa čakam na spucane ceste in toplej ozračje ... pr takmu vremenu raj sneg peštam ;)
Carp Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 po moje da ne že dolg nč šlišal o njih
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 Ma teh babjih MC-jev je ko dreka.... http://bikersmag.com/html/womens_mc.html Mater pa še vreji imena majo......čevirješ......... :D :grrr Jaz bi jim takol dovolil ustanovitev MC Kitchen's Bitches :-)
vapotek Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 Malo pregledal njihove strani. Tak ko vun zgledajo, jim ne bi dovolil nič, razn gnoj kidat...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 Malo pregledal njihove strani. Tak ko vun zgledajo, jim ne bi dovolil nič, razn gnoj kidat... ... pa še to samo ponoči.
vapotek Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 ... pa še to samo ponoči. jebešmumater da res
bass Objavljeno Marec 25, 2009 Opozori Objavljeno Marec 25, 2009 Lepo je videt žensko na motorju, vas je treba mal pohvalit, ker ste pogumne in mate "cojones", pa čeprav le metaforično. Če se kje na cesti srečamo, sem tisti, ki vam kaže thumbs up. :OK: Več takih samostojnih, emancipiranih punc se rabi, dandanes bi namreč večina rada, da se jim vse k riti prinese... :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se