Jure Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 prebrala sem prvih nekaj postov na to temo.... in čisto razumem nekatere avtorje...najboljša obramba je napad, a ne? kar branite se, fantje! :winkiss: Z vsem spoštovanjem do žensk bom vseeno rekel, da mislim, da NE. Kar ne pomeni, da ženske niso dobre voznice ali da so vsi moški boljši vozniki. Verjamem, da je veliko žensk, ki so boljše voznice od marsikaterih moških, ampak če pa gledaš generalno in sodiš na podlagi svetovnih tekmovanj v motociklizmu kjer se kažejo največja mojstrstva, pa žensk sploh ni zaslediti. Seveda obstajajo take, ki so presneto hitre in puščajo za sabo velik del moške konkurence, ampak med top top vozniki (GP, SBK, ipd) pa žensk enostavno ni. Verjetno če bi obstajala ena, ki se pelje tako kot Rossi, bi šla tekmovat, saj ni pravila, da ženska ne sme vozit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Če ne upajo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Kak te naj tak dobro vozijo ko mi dedi, če pa itak ne delajo drugega, ko da se šminkajo pa parfumajo? ...tiste, ki tak dobro vozijo, pa tut zgledajo kot dedi :xx: ...auč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sboy Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Vse napake se spregleda če je bejbika dobra :rolleyes: če pa zna še vozit pol pa jo je za ožent :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 ...tiste, ki tak dobro vozijo, pa tut zgledajo kot dedi :xx: ...auč Samo tudi kar nekaj top GP dirkačov zgleda kot...pi*** :xx: :oops: :surrender: :surrender: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Dex, nekaj let nazaj je ena vozila v 250 klasi. Samo so bile uvrstitve bolj pri repu... Drugače, če bi sodil po tem kar sem videl v zadnjih 3h tendih, bi vsem ženskam izpite pobral :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 mislim da ja :grim ....če že pogledamo Katrašnikovo Tino :whistle: pa njeno tamalo sestro Manco... :worship: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Kak te naj tak dobro vozijo ko mi dedi, če pa itak ne delajo drugega, ko da se šminkajo pa parfumajo? ...in telefonirajo! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Tina je prav gotovo odlična in hitrejša od večine moških, ampak še vedno, če generalno gledamo, njeni časi ali časi ostalih žensk (npr. na Grobniku) enostavno niso tako dobri kot časi najhitrejših moških. GROBNIK REKORDI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 (popravljeno) Tina je prav gotovo odlična in hitrejša od večine moških, ampak še vedno, če generalno gledamo, njeni časi ali časi ostalih žensk (npr. na Grobniku) enostavno niso tako dobri kot časi najhitrejših moških. GROBNIK REKORDI Daj ne blebetaj pa generaliziral pa filozofiraj- Vozi Tina boljše KOT TI ALI NE? :hmm: Če je odgovor JA (kar tudi je), potem JE ŽENSKA SPOSOBNA VOZIT BOLJŠE KOT MOŠKI. Popravljeno Julij 23, 2008. Popravil greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Daj ne blebetaj pa generaliziral pa filozofiraj- Vozi Tina boljše KOT TI ALI NE? :hmm: Če je odgovor JA (kar tudi je), potem JE ŽENSKA SPOSOBNA VOZIT BOLJŠE KOT MOŠKI. :whistle: :whistle: :whistle: tole naj se večina moških vpraša...pa bo velik jasno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Ženske bolje kuhajo, perejo in pomivajo posodo :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Seveda vozi boljše kot bom jaz kadarkoli. Ampak na podlagi tega pa res ne moremo sklepat odgovora na vprašanje te teme. Jaz sem razumel tole temo v smislu, če je pač ženska kot ženska se sposobna pri motociklizmu kosati z moškimi in glede na to, da smo zašli s Tino v športne vode je prav, da se za primerjavo vzame največja in najbolj elitna športna tekmovanja in se pogleda kakšne rezulatate dosegajo ženske in kakšne moški. In ne sedaj zamerit tega, ampak vsi vemo, da so na svetovnem rangu v motociklizmu kjer je najbolj važna ravno sposobnost najboljše možne vožnje sami moški, žensk pa ni opaziti, oziroma kjer so, so za moškimi. To je pač dejstvo, pa če se želiš sprijazniti z njim ali ne. So pa verjetno ravno tako športi, kjer moši ne morejo biti enakovredni ženskam, pa ne bom nič užaljen zaradi tega.. Moramo pa razčistit še eno stvar, jaz se nanašam na dobro vožnjo v športnem smislu, kar se tiče vožnje po cestah in v vsakdanjem prometu, mislim, da je lahko ženska sposobna enako dobre vožnje kot moški, čeprav sem videl že veliko "kur", za katere ne vem kje so dobile izpit, po drugi strani pa sem videl še več moških prepotentnežev, ki so še veliko slabši.. Tako da, v vsakdanjem življenju, ja, v športnem pa vsekakor NE :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Daj ne blebetaj pa generaliziral pa filozofiraj- Vozi Tina boljše KOT TI ALI NE? :hmm: Če je odgovor JA (kar tudi je), potem JE ŽENSKA SPOSOBNA VOZIT BOLJŠE KOT MOŠKI. Drugače pa je tole bolj kot ne neumna primerjava in argument.. Lahko tudi obrnemo. Vozi Camlek boljše KOT TI ALI NE? :hmm: Če je odgovor JA (kar tudi je), potem JE MOŠKI SPOSOBEN VOZIT BOLJŠE KOT ŽENSKE. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 :grupni: GIRL POWER :grupni: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 kakorkoli gledaš, ženske v športih kjer je potrebna agresivnost in moč, ne bodo nikoli (al pa rečmo še doooolgoooo ne) sposobne zares konkurirati moškim. bencinski športi spadajo v te športe. je pa res, da marsikatera ženska pelje motor ali avto bolje kot marsikateri moški.. je pa res tudi, da marsikateri moški izgleda v visokih petah bolje kot marsikatera ženska :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 @DEX, naj ti dobijo sponzorja za gume, bencin in pa soliden motor pa potem treniraj na Grobniku eno leto non-stop. Ni vrag da ne bo šlo precej hitro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 (popravljeno) @biker77 No tole sem nekako hotel povedati tudi jaz :) Se podpišem @bikez Nekako ne vidim nobene potrebe po tem, čeprav se sponzorjev za bencin in gume zagotovo ne bi branil. Sicer pa tu ne gre zame, mene sploh ne moti, če sem počasnejši od nekaterih žensk, dokler se pelem varno in tako, da se ob tem zabavam je to vse kar potrebujem ;) Popravljeno Julij 23, 2008. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 vsake oči imajo svojega malarja...in prav je tako :yes: ampak...meni se zdi, da je ta tema postala pravo dirkališče...pazte, da nebi kdo padel in se poškodoval :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Drugače pa je tole bolj kot ne neumna primerjava in argument.. Lahko tudi obrnemo. Vozi Camlek boljše KOT TI ALI NE? :hmm: Če je odgovor JA (kar tudi je), potem JE MOŠKI SPOSOBEN VOZIT BOLJŠE KOT ŽENSKE. :naughty: Bolj kot ne se mi zdi neumno, da nisi opazil da za razliko od tebe jaz o tem ne razpravljam torej imaš precej samokonfliktno razpravo. V razmislek, KER SE RAVNO POGLABLJAŠ: A ne vozi Camlek bolje tudi od tebe? Si zato pi*ka? :hmm: (Jaz nisem tip pa Tina vseeno vozi bolje od mene. :yes: In damn.. Jaz to celo priznam brez propada ega..) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Jaz bi ženskam prepovedal vožnjo motorjev nad 125 ccm. Pa tudi pisat v drugih temah, kot tistih o skuterjih... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Ti si začela nekaj argumentirat z malce neumnimi primerjavami ne jaz. In ti si se obesila, oziroma kar malce "agresivno" reagirala na moj post, kjer sem pač napisal, da so v tem športu boljši moški, kar je itak takoj razvidno in udeležbe in rezultatov v teh športih. Ne vem koga je torej dajal ego. Še enkrat, jaz sem tu popolnoma irelevanten, ker sem čisto povprečen motorist, ki vozi slabše od veliko moških in veliko žensk, ampak če se že gremo debato o tem, moški vs ženske, verjetno ne bomo primerjali posameznike med sabo ampak neko splošno stanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Jaz bi ženskam prepovedal vožnjo motorjev nad 125 ccm. Pa tudi pisat v drugih temah, kot tistih o skuterjih... :whistle: :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Ti si začela nekaj argumentirat z malce neumnimi primerjavami ne jaz. In ti si se obesila, oziroma kar malce "agresivno" reagirala na moj post, kjer sem pač napisal, da so v tem športu boljši moški, kar je itak takoj razvidno in udeležbe in rezultatov v teh športih. Ne vem koga je torej dajal ego. Še enkrat, jaz sem tu popolnoma irelevanten, ker sem čisto povprečen motorist, ki vozi slabše od veliko moških in veliko žensk, ampak če se že gremo debato o tem, moški vs ženske, verjetno ne bomo primerjali posameznike med sabo ampak neko splošno stanje. No, no, ne razburjaj se. ;) Moje mnenje je bilo podano iz povsem osebnega videnja tvojih postov. :yes: In ker si ravno omenil splošno stanje: v razmerju odvzem prednosti - motorist/motoristka, katerim je bilo to storjeno večkrat, kateri so večkrat naje*ali? So zato motoristi slabši, ker pešajo pri predvidevanju? Ter: koliko nesreč z odvzemom so v zadnjem mesecu povzročili moški avtomobilisti? Ne da se vsega posploševat veš.. ;) poudarjene besede iz tvojega posta: ŠPORTU: ni bilo govora o športu. tisti poudarjeni stavek: :yes: štima. podvprašanje: na podlagi česa torej argumentiraš "splošno stanje"? :hmm: Kot udeleženca v tej temi, te najbrž smem to vprašat? Pa ne zdaj spet občutit iz tega moje (po tvojem mnenju) agresivnosti.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Evo ena uspešna športnica Zdej pa še rečte da je to ženska.. fakin' stroj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se