DAN Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 ... :headbang: ... PMS?(Parked Motorcycle Syndrome)
Brdaus Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 PMS?(Parked Motorcycle Syndrome) Ma ja :closedeyes: dej ne govor :SS
snoopy Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 ROOOOOOLLLLAAAA ROOOLA SE MI....KEEEERRR ZAAA NAAAA MOTTOOORRRR NIIIIIII NNJJJAAAAAUUUUUUUUUUUUU :krneki:
Frips Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Spet nič :hmm: Študiram pa,da ga bi šel spucat, sam qurc k tok mrzl v garaži :rolleyes:
Stric Burek Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 PMS?(Parked Motorcycle Syndrome) Ajde tišina, jest mam NMITGS(No Motorcycle In The Garage Syndrome) :D
DAN Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Ajde tišina, jest mam NMITGS(No Motorcycle In The Garage Syndrome) :D Slabo planiranje :P
brankom Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Halo! Me je kriza minila, sem se ta teden 100m( sto metrov!!!) peljal :naughty: Pričakujem skorajšno ponovitev krize v hujši obliki :whistle:
motofrik Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Halo! Me je kriza minila, sem se ta teden 100m( sto metrov!!!) peljal :naughty: Pričakujem skorajšno ponovitev krize v hujši obliki :whistle: ...uf, ta pa bo huda, kriza. Se ravno malo odvadiš, pa si narediš lušte. :naughty: :naughty: Ampak za Božička se bom pa napravil, pa na bajk.
gregor46 Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Pubeci in dekline,.......petek in sobota bota idealna dneva za zdravljenje abstinenčne krize :naughty: :krneki: To bo pravi antibijotik :grim .......upam da nebo preveč :xx: zeblo. Lp, Gregor
KeC Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 No pa se je začelo. Že sanjam motoriranje :headbang:
ZD€N€ Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 No pa se je začelo. Že sanjam motoriranje :headbang: To deli :worship:
Gallus Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ... :headbang: :headbang: :headbang: ...
Petzl Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 ampak.. to je pa zej res ze prov prevec!!! :headbang: :headbang: , bemtis kdaj bo konc te zime.. global warming pa to :naughty:
DAN Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 ampak.. to je pa zej res ze prov prevec!!! :headbang: :headbang: , bemtis kdaj bo konc te zime.. global warming pa to :naughty: Ej to sem se že jaz spraševal,tale global warming je nateg desetletja.... :headbang: :headbang: :headbang:
bmwslo Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Za vse, ki vas kriza daje, je danes Katja dala upanje, da bo v torek malo lepše in 5-6 stopinj :worship: Pri meni še ni krize, ker je od zadnjega motoriranja šele 4 dni :whistle:
flero Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 ...kriza se poglablja...ufuf... :alien1:
Pervy Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Spet sanjal motoriranje :headbang: so bile mokre sanje al si fuknil :evilgrin: PS: get a life :whistle:
fbevc93 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 da vasmal razveselim... napovedana nadpovprečno topla pomlad :naughty:
NejcZ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 A si normaln? To je slabo (mam zračno hlajeno mašino). No ja, bodo vsaj gume bolj držale če drugega ne :krneki: Krize ni, si predstavljam vsak dan par minut kk se vozim :evilgrin:
_LuX_ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 da vasmal razveselim... napovedana nadpovprečno topla pomlad :naughty: pr keri šlogarci si biv :D
Port Folio Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Vsake toliko pa me prime :headbang:
actarus16 Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Če imam krizo se grem pač peljat.......SREČO imamo mi na obali ja :naughty: .......redki so dnevi, da ne bi mogel vsaj par ducat KM naredil. Ne bit jezni, ampak tako pač je :whistle: Naj bodo krize čim redkejše, pa iz srca želim vsem :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se