StArII Objavljeno April 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2007 men je osebno multivar boljsi :) sam dvomm da se bo teb ksna velika razlika poznala .) si ze sprobal oba2 na istem setupu? drugace pa ne en in ne drugi na minarelli nista vredu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 multivarja 2000 sm meu jst gor in se je poznala razlika med njim in speed controlom Da sem probal na mojem setupu=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferkic Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 men je osebno multivar boljsi :) sam dvomm da se bo teb ksna velika razlika poznala .) pa si ti ziher da se nebo poznalo ? jas sem vprašo take ki vejo več kot jas pa so vsi reko nai nea kupujem speed contola za pia mašine ker se ne obnese vreji, zato nai kupim mulivara. Bodi ziher da je razlika ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 pa si ti ziher da se nebo poznalo ? jas sem vprašo take ki vejo več kot jas pa so vsi reko nai nea kupujem speed contola za pia mašine ker se ne obnese vreji, zato nai kupim mulivara. Bodi ziher da je razlika ;) Ja pa nebo glih nevem kako velika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Maj 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2007 na piaggio multivar, na minarelli TP vario ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 na minarelli je tut dopler uredu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist14 Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 kok na uro ti variator da???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 hehe----to je za enakomerno in boljse pospesevanje...na koncni se ti ne pozna tok...sam na pospeskih se pozna neki...tut na koncni ksne 3km/h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 dober dan!!! js sm pred kratkim kupil leovince rr!! in sm zreven dobil se fedrcke in valcke, zdej mam pa tezavo ker nevem kako bi dobil tisti del kamor so fedrcki vn da bi jih lahko zamenjal??? kaj je potrebno imeti kaksen poseben kljuc?? pa se to ce veste kje so valcki v sr 50 r??? hvala!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 razdri pokrou na levi strani motorja in odšraufi tm kjer sta dva konusa skupi(to je variator) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 a to je tista stvar kjer so zadaj fedrci??? pa kako naj to dol vzamem?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Če neveš kaj šraufat raj ne šraufi ker pol boš kej zafuku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 nene sej vem!!! :closedeyes: sam me zanima ce kje potreben kak poseben kljuc za to?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Maj 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2007 malo iznajdljivosti, pa bo slo.. drugace se dobijo pa kljuci ja, tako za odtegnit variomat kot za zvonec od kuplonge.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ja je fotr naredu nek kljuc in je slo!!!! KONCNO RAZTAVLJENO!!! sam sm ugotovu da mam premajhne fedrcke!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 niso premajhne samo težko jih je zamenjat potreboval boš spet malo iznajdlivosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 ne premajhne so 16x15 misli¨!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 pol pa povej da ti misliš valjčke, ne pa fedrčke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 (popravljeno) ne premajhne so 16x15 misli¨!!! HAHAHA a to je biu vic? dimenzija majo valčki ne pa fedrce ce si se slucajn zmotu Popravljeno Junij 3, 2007. Popravil jebac-car Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndyG Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 the boss najprej sprasujs kako pol pa kr praus da use znas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 amm jas mam eno vprašanje, mam novo runnerco pa mam vuni blokade pa auspuh mam gor od zx-a pa me zanima kak je zaj z variomatom, kaj naj dam namesto onega? ej sori admini zbrište to prosim narobe gumb sem klikno...:S :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Junij 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2007 amm jas mam eno vprašanje, mam novo runnerco pa mam vuni blokade pa auspuh mam gor od zx-a pa me zanima kak je zaj z variomatom, kaj naj dam namesto onega? ej sori admini zbrište to prosim narobe gumb sem klikno...:S :headbang: :headbang: multivar 2000 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blaupunkt Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jst mam 50cc, nč prerihtanga, sam izpuh menjan pa blokade vn, ker variomat bi blu najbul nabaut. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Julij 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jst mam 50cc, nč prerihtanga, sam izpuh menjan pa blokade vn, ker variomat bi blu najbul nabaut. TP vario Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 al pa hebo next generation Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se