DrummY Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 ma Drugi Teden Bom sou v Italijo in Bom Kupu ta POlini SuperSpeed in bom Sporocu če Je V Redu Ali Ne. kam v italijo pa hodite po te dele, bi jaz tudi malo začel tunat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 V Trstu je kar nekaj trgovin, še maš nekje temo o teh trgovinah :). Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Julij 14, 2007 Deli Objavljeno Julij 14, 2007 kolkr jst vem ker sm blizu meje se še vedno bol splača kupovat prek scooter kita je ceneje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70ccm Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 čene pa pejdi v moto marassi v stari gorici 1 km naprej ot smarta je trgovina samo za predelave ot malossita,polini,hebo,top performances.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70ccm Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 (popravljeno) aja še to če gdo rabi top performances avzpuh za skuterja nej pove Popravljeno Julij 20, 2007. Popravil 70ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 pri moto marasiju so cene tam tam s scooter kitom aja a imaš tudi nardo-ta??? :topic: za to je tema z izpuhi in nakup/prodaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SirNajtsirk Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 aja še to če gdo rabi top performances avzpuh za skuterjanej pove ow kej za kolko ga prodas? kej jst bi ga lhko vrgu na 4-taktnega? nima veze ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SirNajtsirk Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 oj mene tui zanima, kje na variomatu ma skuter blokado. k bi jo rad dol vrgu. ne se mi smejat k nimam lih dosti pojma :D:D:D:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 tm pr spredni vetrnici ...jo snames dol seveda s posebno pnevmatsko pistolo;) pol mas pa tako gumico uzad tm k tece jermn pa sam das dol pa si zmagu pa nazaj gor pa je=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kripto Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 (popravljeno) Kupim Malossi Multivar Variomat. Pišite na: PM ali email: ervintimi@gmail.com lahko pa me dodate na msn: ervin.horvat@klin.org lp. :) Popravljeno Avgust 29, 2007. Popravil Kripto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 kwa je z vami to ni tema za kupovanje!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aeroxxx Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Zanima me če je ta moj variator na sliki še primeren za vožnjo, oz. če je variator kriv da nimam konstantnih pospeškov in zgubim obrate na hitrosti od 50-70km/h, ker je že kar ''nazobčen''. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 meni se zdi da malo upliva ne pa dosti ker se pas zahakja med te "reže" in se ne odpira naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 obrate lahk zgublas tut zarad valckou...ce pa nisi cist zihr pa kup novo vetrnico...sej niso tok drage=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aeroxxx Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 Ja sm mislu da je kriv vario, sam sm zdej ugotovu, da je bu bolj pas kriv. Ko sm ga zamenjal gre bolš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 misls jermen..? sam jermen ne more tok vplivat kokr si ti reku...res pa da sirina jermena vplva na koncno hitrost ...vsekakor=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kripto Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Jaz mam 4t skuterja vse še je original dela brez problema samo pospeški me motijo, pa sem kupil variomat malossi mulltivar zraven pa sem dobil 7.0g valčke. Zanima me če so v redu ali bi moral dati lažje noter? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 to bos mogu sam probat...to se lahko ugotovi samo z probavanjem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfight2 Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 A mogoce kdo ve kaj je narobe? Ko spustim gas se nekaj časa traja da neha pospešvat a je to sklopka al pa kej druzga v variomatu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 poglej ce je s kolenom od frgazarja kej narobe..tuki nima variomat nc veze,....ker ti vlece dodaten zrak..to se je dogajalo kolegu na runnerci.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robertox Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 a ma ker izkušnje z hebonom next generation js bi ga dav na keway matrixa lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfight2 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Sem najdu ja vleku je zrak noter k en vijak ni bil zategnjen.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 no vids sm vedu=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno Oktober 26, 2007 Deli Objavljeno Oktober 26, 2007 Zanima me kateri variomat priporočate za Rox-a? Sport predelavo vozi z sabo... :yea1: Lp Nejc in upam da ni bolo že kaj napisanega o tem.. =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 TP baje ni slab.... Dopler tudi ni slab.. jst osebno sem imel multivar 2000 samo sem imel mid-race Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se