Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

nocem kit

z variatorjem novim bo sigurno boljse se vozit kaj ne? pa recimo karburator 17.5 ... po moje bi sou malo boljse ;)

Objavljeno

LP!

Kupil bom CPI aragona 2008, pa me zanima, kaj naj naredim, da mi bo šel vsaj 75 km/h?...in bolj na tesnem sem z kešem...tja do 200 evrov se da kaj nabavit?

Hvala za odgovore!

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Blokade ven, pa športni avspuh. Pa ostaneš še vedno pod 200€.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

jst mam apprilo rally 50 letnik 98 in mam unicen variomat ter po ravnem motor ne doseže več kot 60 na uro imam lovince avspuh zanima me kakšen variomat, valjčke ter jermen mi proporočate hvala za odgovore

Objavljeno

Malossi multivar, jermen x kevlar malossi pa set valčkov za sprobavat keri bodo tapravi .)

Objavljeno
Malossi multivar, jermen x kevlar malossi pa set valčkov za sprobavat keri bodo tapravi .)

Malossi multivar, valčke okol 4-5g(povratno pa dobis zraven, itak pa za org je org uredu :naughty: )

Objavljeno (popravljeno)

To pa sploh ni res za valčke da naj so od 4-5g, kupiš set valčkov pa sprobavaš. Lahk da bojo pod 4g al pa več. Povratno in fedrce (na kuplengi) pa moraš menjat drugače nebo dobro speljevalo na začetku.

Popravljeno . Popravil andro007
Objavljeno
To pa sploh ni res za valčke da naj so od 4-5g, kupiš set valčkov pa sprobavaš. Lahk da bojo pod 4g al pa več. Povratno in fedrce (na kuplengi) pa moraš menjat drugače nebo dobro speljevalo na začetku.

Dej ne mene ti učit! Org povratna je cist ql na org predelavi.

Objavljeno

mene pa zanima če bi te povratne vzmeti ki jih kaže na strani cilinder.si pod 2 taktni skuterji pasale v moj skuter ki je kitajec.pa kuk trdo povratno vzmet bi mi vi priporočili?

Objavljeno
mene pa zanima če bi te povratne vzmeti ki jih kaže na strani cilinder.si pod 2 taktni skuterji pasale v moj skuter ki je kitajec.pa kuk trdo povratno vzmet bi mi vi priporočili?

Bi pasale. Kitajec kir pa? Drugace pa za org predelave pusti original ali pa bela malossi al pa bela bgm=ista ko malossi.

Objavljeno

skuter mam sonik b 10,sej zdle pozim bom nabavu fedrce,povratno vzmet,valčke pa blokado bom dav vn iz variomata(če je sploh) kva je pa bl če je povratna vzmet trša?

Objavljeno

evo jst sem dons enu variomat z malossi multivar 2000,in morem rečt da sem zlo zadovolen z njim mi ful bl vleče pa hitrej gre.me pa sam neki zanima zravn sem dubu še belo povratno vzmet in me zanima kako tist šraf pri sklopki dol dat?a se ga da sam z pištolo loh dol?

Objavljeno

vse se da brez pištole, le znajt se je treba, da dobiš sklopko z jermenicami vred dol uporabi zadnjo zavoro, če ni dost močna porini čez luknjo v disku neko železno palico, da ustaviš vrtenje......da ločiš sklopko od jermenice daš jermenice v šraufštok, tisto tanko matico pa z rorcangami odtegneš

Objavljeno

sej z bremzo sem že probu pa ni dost močna,problem pa je k nemorem palce porint čez disk ker ga nimam mam bobn uzat,sej bom dons al pa jutr že kj poskusu.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Lep pozdrav!

Se opravičujem če ni prava tema. Mene zanima vozim gilero runner sp 08 50cc. In bi rd pridobil na pospeških zdej razmišlam o zx-u sam nwm ne bi ga kupu zarad murjakov nwm vem omejevalc pa vse sam nwm pač rd bi prdobu pospeške še na kšn drug način, a bi lahko kdo povedu kako bi dobu pospeške, mislu sm že zamenjat sklopko al pa kej sam bi naiprej vs mal povprašu za mnenje da svetujete!

Hvala za odgovore! :)

Objavljeno

Ja zxa pa mallosi multivar pa bo trgalo po pospeških če bo dobr naštiman .) Če se boš pelu po omejitvah čez vas ali mesto 50km/h pa ne norel tam kjer veš da bodo policaji nebi smel met problemov s tem. Drugače pa omejevalc vseeno nekam gor za vsak slučaj.

Objavljeno

No sej za sm že kr odloču za zxa uglaven dej me pa zanima k si omenu mallosi multivar a bi se ti mi dal link dt pls. pa hvala za odg. :worship:

Objavljeno

Linka ti nemorm dat ker ga bo zbrisalo. Lahk greš pa na cilinder.si->e-trgovina->scooter 50ccm 2-takten->gilera/piaggio->menjalnik. Pa jih maš več vrst, sam večina jih reče da je mallosi multivar eden najboljših za zxa .)

Objavljeno

aha tnx uglavnem bom naroču zx-a počas pol prot poletju pa še mogoče multivar da mal vidm kakšn je sam z zx-om tnx

Objavljeno

em s5 jz ni kej pač frend ma kymco-ta pa bi rd prdobu na pospeških zdej ma zx gor pa bi rd še mal prdobu cena ni omejitev pa ne sme bit kit zdej pa predlagite kaj bi se dal narest hvala za odgovore pa dejte še linke zravn pliz! :worship: :worship:

Objavljeno

Mallosi multivar če je za kymco, drgač pa kit samo še.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

vem da malce narobe tema za vprašanje, vendar vseeno....ima kdo malossi multivara za prodat, minarelli agregat....pač aerox :) prosim na pm

Objavljeno

A mas kej predelan? al bi ti to na original dau..? na original ne priporocam.=)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!