Skoči na vsebino

Iskanje motorja - kaj, kako, za koliko

Priporočene objave

Objavljeno
Ma na avto,net ni kaj veliko izbire. Nekateri so precenjeni, nekateri pa čudno poceni pa čeprav piše odlično ohranjeno... :rolleyes:

Če nič nenajdeš in bi ti odgovarjal Kawasaki R-6-N bi ga mogoče prodal ni pa nujno,To je motor od moje boljše polovice ima točno 7,6K kil. original gume,nikoli na tleh gar.,veliko dodatne opreme,sicer pa najbolje bi bilo,da ga vidiš in se vse dogovorimo,za več informacij pokliči na gsm je v profilu.

Objavljeno

no pa se bom probal držati malo vaših nasvetov pred nakupom motorja in se bom za začetek kar tukaj pozanimal če ve kdo kaj več o teh motorjih

za ta dva se namreč zanimam pa bi bil zelo vesel če ju slučajno kdo pozna in mi lahko pove kaj več in pa morda še kakšno vaše mnenje o nakupu katerega od njiju

http://www.bolha.com/oglas3539527/yamah-yzf-r-6-r0ssi

http://www.bolha.com/oglas3538389/yamaha-yzf-r6

hvala že v naprej

Objavljeno
no pa se bom probal držati malo vaših nasvetov pred nakupom motorja in se bom za začetek kar tukaj pozanimal če ve kdo kaj več o teh motorjih

za ta dva se namreč zanimam pa bi bil zelo vesel če ju slučajno kdo pozna in mi lahko pove kaj več in pa morda še kakšno vaše mnenje o nakupu katerega od njiju

http://www.bolha.com/oglas3539527/yamah-yzf-r-6-r0ssi

http://www.bolha.com/oglas3538389/yamaha-yzf-r6

hvala že v naprej

YAMAHA HA HA... :yea1:

hecam. Jst bi vzel ta druzga k ni pretiraval z neki Rossi fan-i. pa še lepš barva je.

Objavljeno

heheh...no ta ROSSI model je že izključen iz izbora

sedaj pa kolebam med Yamaho R6 katera je tudi tukaj med malimi oglasi, med Hondo CBR 600F in pa med Kawasaki Z750 Naked...

???

še ne vem kaj bi...

morda kak predlog?

Objavljeno
heheh...no ta ROSSI model je že izključen iz izbora

sedaj pa kolebam med Yamaho R6 katera je tudi tukaj med malimi oglasi, med Hondo CBR 600F in pa med Kawasaki Z750 Naked...

???

še ne vem kaj bi...

morda kak predlog?

Najbl prodajan je letos: Kawasaki Z750

Hondo CBR 600F , bi jst raj vzel model CBR600RR

Yamaha R6 je pa tut kul oz. cenej k Honda a draži k Kawasaki.

Torej 2 sta bl športna en pa bl naked oz. bl pokončna drža! Zdj pa kaj ti je lepš in boljš.

Jst mam hornetko 2001 pa me zdj matra kak športnik da bi ga mal probu :)

ni druge kot it pogledat se gor vsest in mal zapelat! :krneki:

Če pa veš kera znamka pol pa tolk laži.

Jst sm vedu da bo Honda in ostalih sploh gledu nism!

Objavljeno

Če veš zakaj boš mel motor, potem si najverjetneje zlahka odgovoriš tudi sam. Če pa pojma nimaš, samo mel bi enga športaka ker so lepi, je pa vseeno kaj nabaviš, ker tako ali tako slej ko prej bo treba nabavit kaj drugega.

Sem že vozil npr. ninjo 636 06 letnik in je ne bi mel za po cesti nikoli. Ne da skoraj nič od sebe do 10000/min in definitivno ni motor za cesto. Če misliš dirkati po pisti je pa vsekakor športak 600 zmaga! Po navadnih cestah boš pa marsikerega športaka krepko nascal s športnim nakedom ala Z 750, Hornet, SV... Odvisno od želja in sposobnosti. Nobeden od tvojih naštetih pa ne vzbuja straha, tako da just go for it :whistle: . Samo ne vrti 600rr ali ninje ali R6 že prvi dan v prvi prestavi nad 10000 obrati - ker tam je pa čisto druga zgodba in to za moje pojme sodi na pisto :)

ajd

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Jaz se zanimam za motor 50ccm in me zanima kako je s temi motorji. Če se jih da dobiti ugodno in da so hkrati zelo vredu. Najbolj me zanimajo CPI-ji in aprillije.

če ima kdo kakšen podatek ga bom vesel :)

Objavljeno
Sem že vozil npr. ninjo 636 06 letnik in je ne bi mel za po cesti nikoli. Ne da skoraj nič od sebe do 10000/min in definitivno ni motor za cesto.

:wacko:

ZX-6R l. 2006 (636 torej) je s stališča uporabnosti samega agregata in vleka iz nižjih vrtljajev sigurno najuporabnejši od motociklov l. 2006, seveda v konkurencii CBR - ZX-R - GSX-r - YZF-R. Povedano drugače - tistih 36 cc se mu tudi v praksi pozna.

Za dinamično-hitro vožnjo tega motorja ni treba voziti samo nad 10000 vrtljaji, seveda pa je potrebno zavedanje, da gre za športni motocikel s temu primernim značajem motorja.

Objavljeno
:wacko:

ZX-6R l. 2006 (636 torej) je s stališča uporabnosti samega agregata in vleka iz nižjih vrtljajev sigurno najuporabnejši od motociklov l. 2006, seveda v konkurencii CBR - ZX-R - GSX-r - YZF-R. Povedano drugače - tistih 36 cc se mu tudi v praksi pozna.

Za dinamično-hitro vožnjo tega motorja ni treba voziti samo nad 10000 vrtljaji, seveda pa je potrebno zavedanje, da gre za športni motocikel s temu primernim značajem motorja.

Verjamem, da je najuporabnejši od vseh 06 športakov 600ccm. Samo ne vem kaj pomeni :wacko: - pač moje mnenje je, da nakedi dajo več na cesti in se lahko izkušen motorist z nakedom pelje hitreje po navadnih cestah kot s športakom (seveda so v mislih ovinki in ne ravnine) - pač imajo uporabnejše motorje, za vožnjo po cestah prilagojene krivulje moči in navora...

pa brez zamere

Objavljeno
Verjamem, da je najuporabnejši od vseh 06 športakov 600ccm. Samo ne vem kaj pomeni :wacko: - pač moje mnenje je, da nakedi dajo več na cesti in se lahko izkušen motorist z nakedom pelje hitreje po navadnih cestah kot s športakom (seveda so v mislih ovinki in ne ravnine) - pač imajo uporabnejše motorje, za vožnjo po cestah prilagojene krivulje moči in navora...

pa brez zamere

:slap:

Objavljeno (popravljeno)

pa brez zamere

Ne vzet kot zamero ampak....v moji karjeri motorista nisem še vidu niti enga nakeda k bi mi sledil, tko kot v ovinkih, bremzanju, pospeševanju, ravnini, cesti in pisti " še kaj da naštejem? "

Razlika med športakom in Naked in ostale bile bale :

Športaki = Zvijanje hrbta, hemoroidi zaradi trdega sedeža, Adrenalin na puno oz. poscane gate občasno, bolečine zapestja, vse bejbe padajo na cestne, pista, več užitka, takanje vsakih 200km, menjave gume po 4 komplete na letu :whistle: itd itd.

Naked = Turistički & dolge fure + Comfort + Užitek ob vožnji + mala poraba

Čoper = Prdalo in komot je sam tisti k zadaj sedi.

Ostale bom spustu k se mi ne da več pisat... lahko noč.

Popravljeno . Popravil AiroH
Objavljeno (popravljeno)

Airoh se spomneš ko sva šla "počasi" v Ankaran ? :yea1: :worship: :worship: Vsi so naju prehitevali :yea1:

Več po enem ko po dveh ma ben :yea1:

Jaz sem pustil ta šport, ni zame. Še posebej počasi pa moram z punco ker jo je strah. Uživat pa morava oba, sicer je totalno brez veze.

Popravljeno . Popravil SEOI-NAGE
Objavljeno
Airoh se spomneš ko sva šla "počasi" v Ankaran ? :yea1: :worship: :worship: Vsi so naju prehitevali :yea1:

Več po enem ko po dveh ma ben :yea1:

Jaz sem pustil ta šport, ni zame. Še posebej počasi pa moram z punco ker jo je strah. Uživat pa morava oba, sicer je totalno brez veze.

Se ne spolnem, žal. Moji možgani plavajo globoko v moštu :whistle:

Objavljeno
Ne vzet kot zamero ampak....v moji karjeri motorista nisem še vidu niti enga nakeda k bi mi sledil, tko kot v ovinkih, bremzanju, pospeševanju, ravnini, cesti in pisti " še kaj da naštejem? "

Tale tvoj zapis tut smešn ni, kaj šele, da bi meu kšno težo...

Objavljeno
Tale tvoj zapis tut smešn ni, kaj šele, da bi meu kšno težo...

Kot večinoma tle gor.... :rolleyes:

Objavljeno

Na splošno so v Sloveniji TAKO VISOKE cene motorjev da bi najrajš prodajalce klicu pa jih uprašu po zdravju! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: to me pa tolk razpizdi k da primer: R6 letnik 2000, 25.000km, bla bla bla 5000€ da o raznih kawah zx6-r sploh ne govorim, kaj šele o FZ6 od letnika 04 naprej :ninja: :ninja:

jst ne vem zakaj so tolk dragi ampak bom kmal začeu klicat okol :D :D :D zdj je 3000€ (bivših 718.000 sit) kapla v morje

če hočeš imet soliden letnik in malo kilometrov :angry: :angry: jao jao čezdalje bolj se ti splača it v tujino po vso robo!

Objavljeno
Na splošno so v Sloveniji TAKO VISOKE cene motorjev da bi najrajš prodajalce klicu pa jih uprašu po zdravju! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: to me pa tolk razpizdi k da primer: R6 letnik 2000, 25.000km, bla bla bla 5000€ da o raznih kawah zx6-r sploh ne govorim, kaj šele o FZ6 od letnika 04 naprej :ninja: :ninja:

jst ne vem zakaj so tolk dragi ampak bom kmal začeu klicat okol :D :D :D zdj je 3000€ (bivših 718.000 sit) kapla v morje

če hočeš imet soliden letnik in malo kilometrov :angry: :angry: jao jao čezdalje bolj se ti splača it v tujino po vso robo!

Se strinjam ja, zadnjič sem gledav letnik 2007 Honda CBR 1000RR Repsol pa Novo hondo CBR 1000RR 2008, naj ti povem da je bla bol ugodnejša Nova Honda 2008 z manj kot 1000km tista druga pa je imela čez 10.000km.... sam folk sploh gleda tržne cene sploh, k daja take gor? K pa ga kličeš pa trdi čes da je motor dobro ohranjen in tiste kurčeve karbonske drekce gor pa bla bla bla.... jst bi tudi najrajše kupu nov motor pa ga čez 2 leti prodal samo za 500eur razlike...ampak nau šlo. :worship: :headbang:

Jst kupujem sam v Italiji še, dosti bol poceni ter manj km.... če ste z gornjih krajev pa vzemte si caj pa skočite v Avstrijo.... za tistih 2k eur manj k bote odšteli sigurno se vam splača.

Objavljeno
Se strinjam ja, zadnjič sem gledav letnik 2007 Honda CBR 1000RR Repsol pa Novo hondo CBR 1000RR 2008, naj ti povem da je bla bol ugodnejša Nova Honda 2008 z manj kot 1000km tista druga pa je imela čez 10.000km.... sam folk sploh gleda tržne cene sploh, k daja take gor? K pa ga kličeš pa trdi čes da je motor dobro ohranjen in tiste kurčeve karbonske drekce gor pa bla bla bla.... jst bi tudi najrajše kupu nov motor pa ga čez 2 leti prodal samo za 500eur razlike...ampak nau šlo. :worship: :headbang:

Jst kupujem sam v Italiji še, dosti bol poceni ter manj km.... če ste z gornjih krajev pa vzemte si caj pa skočite v Avstrijo.... za tistih 2k eur manj k bote odšteli sigurno se vam splača.

jst bom tud šou zihr u Italijo kupt nasledn motor :D :D a mogoče veš strani k majo motorje u Avstriji?

Objavljeno

pa brez zamere

Tole da se da z nakedom po cesti hitrej peljat kot s cestakom si brcnil v temo - sori! Taprav dec na tapravem motorju - pa ne more noben naked kej praskat zraven! Je pa res da od voznika zahtevajo manj kot to zahteva cestak.

Objavljeno
.. če ste z gornjih krajev pa vzemte si caj pa skočite v Avstrijo.... za tistih 2k eur manj k bote odšteli sigurno se vam splača.

men se zdi, v temi o uvozu motociklov sta mi dva modela dala link ene avstrijske strani, da so pruii holzarjih motorji krepko dražji kot pri nas. v italiji so cenej. V avstriji pa mislim da ne.

Objavljeno
Tole da se da z nakedom po cesti hitrej peljat kot s cestakom si brcnil v temo - sori! Taprav dec na tapravem motorju - pa ne more noben naked kej praskat zraven! Je pa res da od voznika zahtevajo manj kot to zahteva cestak.

v bistvu ni brcnil v temo..

sam naked mora bit ta prav..

v to pa ne štejejo "kao" športni nakedi, našteti v zgornjih postih..

Objavljeno
men se zdi, v temi o uvozu motociklov sta mi dva modela dala link ene avstrijske strani, da so pruii holzarjih motorji krepko dražji kot pri nas. v italiji so cenej. V avstriji pa mislim da ne.

Res je.

Objavljeno (popravljeno)
v bistvu ni brcnil v temo..

sam naked mora bit ta prav..

v to pa ne štejejo "kao" športni nakedi, našteti v zgornjih postih..

Letos na planini dec z mv agusto brutale hotu spizdit - zanalašč sem ga spustu naprej - in ne boste verjel na najbolj ostrih ovinkih se mi je hudo nastavljal!

Mislm pa da je brutale kr ornk naked! >aja pa še to - to je un k se skos drajsa gor pa dol - vidu sem ga vedno kadar sem se tam vozil - pa nisem veliko v tistih koncih!

LP

Popravljeno . Popravil Kawl
Objavljeno
Letos na planini dec z mv agusto brutale hotu spizdit - zanalašč sem ga spustu naprej - in ne boste verjel na najbolj ostrih ovinkih se mi je hudo nastavljal!

Mislm pa da je brutale kr ornk naked! >aja pa še to - to je un k se skos drajsa gor pa dol - vidu sem ga vedno kadar sem se tam vozil - pa nisem veliko v tistih koncih!

LP

jest mam tut lahko super duper krosko doma pa to še ne pomen da znam salto nazaj z njo narest..

Objavljeno

Sej si frajer, ja ... ;)

Kako pa kaj časi na pisti kažejo? ne tok dobro?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!