maus Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 (popravljeno) Dokler te ne spregleda avto, šleper, traktor ipd, je vse v redu aja zx10 r 2014 je pregledan :krneki: Popravljeno Oktober 22, 2014. Popravil maus thumper, PrimozC, igor0203 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 cb1100 obe izvedbi .. dosedaj nisem videl nobene na cesti.. ciciban in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Vsem, ki ste do sedaj sodelovali v debati: Ste vse motocikle ki jih navajate tudi preizkusili/vozili? Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 (popravljeno) Seveda, mogoče sem še pozabil na Tomos E90 in BT50 . Pa kolk je to šlo, ko smo bli mulci . Ne vem, če moj GSXR 1000 gre tolk :grrr . Popravljeno Oktober 22, 2014. Popravil bikez Demon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Kawasaki ZX14R, KTM 1190, RC8, Yamaha XTZ1200 KTM 1190 je pa res skoz na cesti,vsaj takrat ko ni lastnik na operacijski Fantocci, igorkr, Efendi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Pa recimo Suzuki Gladius. Relativno pocen (5,3K nov) sorazmerno zmogljiv, z neproblematičnim agregatom... na cesti ga pa ravno ne vidiš pogosto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Nobenga od teh treh motorjev ki sem jih naštel nisem probal.. ker jih pač ni..... Efendi, Fantocci in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Če opaziš, da je katerih modelov malo je podatek, ali si ga peljal popolnoma nepomemben. No, en tak model je Kawasaki W800. Ne vem, če so jih pri nas prodali za prste ene roke. Krasen motorček v retro stilu. izibajker, ciciban in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor0203 Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 KTM 1190 je pa res skoz na cesti,vsaj takrat ko ni lastnik na operacijski KTM-ov 1190 in Yamah XTZ1200 ne vem če sem jih skupaj videl kakih 20, medtem ko GS-ov vsaj 100 PrimozC in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMTECH Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Malo jih vijuga po slovenskih cesta tipa Honda CBR 929 , 954 in Kawasaki ZX 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Če opaziš, da je katerih modelov malo je podatek, ali si ga peljal popolnoma nepomemben. No, en tak model je Kawasaki W800. Ne vem, če so jih pri nas prodali za prste ene roke. Krasen motorček v retro stilu. To ti je tak kot Jeti. Vsi vejo zanj sam nobeden ga še ni vidu. Drugače pa fajn hvaležna igrača v stilu "good enough". Vse povsod dober nikjer pa ravno ne izstopa ali blesti. Punce se tudi ravno ne lepjo nanj. So pa stari strici blazno navdušeni ko ga vidjo. Se sparkiraš in še preden se pobereš v senco že prileti in vpraša; Is that a Triumph? You know I had one just like that back in... pol ga pa ne ustaviš več. Prej sončarco fašeš preden mu dopoveš da je nov Japonc. Efendi, Kmet2, izibajker in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Moj prijatelj ga ima in če ga vidim na cesti, zagotovo vem, da je to on. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Par jih je. Pa tastarih 650 je tudi nekaj. Vozjo se pa očitno vsi bolj malo. Osebno ne poznam nobenega. Večino koristnih informacij dobim na tujih forumih. Kolega je zadovoljen z motorjem? Iz katerega konca pa je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Je Ljubljančan, vozi se res boj malo, bolj ga boža in gleda. Ima pa kar nekaj motorističnih km, v 80.letih smo se veliko skupaj prevozili. ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matija1234 Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Husqvarna NUDA 900 _luke_ 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Oktober 22, 2014 Deli Objavljeno Oktober 22, 2014 Vse je odvisno kje živiš oz. kakšne motorje imajo tvoji sosedje. Sam sem Hondo CB1300 videl in predvsem slišal vsaki drugi dan. Je pa res, da so Italjanske znamke precej večja redkost kot japonske. Aprili, Morinov, Cagiv skoraj ni na naših cestah ciciban in Ata Slon 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Ni mehanikov ki bi znali to popravljat Fantocci, I30, igor0203 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 KTM-ov 1190 in Yamah XTZ1200 ne vem če sem jih skupaj videl kakih 20, medtem ko GS-ov vsaj 100 Ko zavijes v Dolomite ali Avstrijo...je KTM 1190 kar nekaj....sicer je res, da je precej več GoSk ....v Dolomitih se priduzijo se Multistrade....XTZ1200 pa sem vidu recimo 5x....ce ne stejem ob obisku BS centra lp igor0203 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Jebiga zdej ampak pri nas je pa spregledan tako kot zrx1200r pa vem da jih je na japonskem ko dreka sm pri nas jih noben ne povoha. Pa kakega tiumpha speed tripla , v nijovi lepi modri barvi.. neki velik jih ni na cesti pri nas. Midva imava pa isti okus. ZRX1200 in CB1300. Tudi Speed triple je carski. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Ni mehanikov ki bi znali to popravljat NI jih ki bi te polproizvode hoteli popravljati. Še na pooblaščenih servisih imam presneto slabe izkušnje recimo z Aprilio. Na koncu prodaš in se pridušaš, da italjanskega šrota nikoli več. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 Husqvarna NUDA 900 Nude še nisem vidu v živo, bi jo pa rad. Sklepam da jih ni ravno dosti. Na avtonetu sploh ne. Kaj pa MotoGuzzi? Nasplošno jih nisem še dosti videl, malo lahko preberem o njih? Kolega je potoval potovalnega 1200 NORGE, a o njem ni kaj dosti zvedel glede vzdrževanja, problemov... Zgleda več kot odlično! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 NI jih ki bi te polproizvode hoteli popravljati. Še na pooblaščenih servisih imam presneto slabe izkušnje recimo z Aprilio. Na koncu prodaš in se pridušaš, da italjanskega šrota nikoli več. So mi pa všeč te exotike,morm priznat ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 23, 2014 Deli Objavljeno Oktober 23, 2014 NI jih ki bi te polproizvode hoteli popravljati. Še na pooblaščenih servisih imam presneto slabe izkušnje recimo z Aprilio. Na koncu prodaš in se pridušaš, da italjanskega šrota nikoli več. Sem imel, sem prodal, sem kupil drugega. ITALJANA, seveda. So mi pa všeč te exotike,morm priznat ! Zakaj pa ne kupiš? Se rajš voziš na čudnih mopedih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se