solorider Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Potem bo res osvetljen Sicer pa, če imaš v običajnem meniju nastavljeno na 100%, poglej še v skriti meni, vrednost "backlight" in jo daj na 100. V skriti meni prideš, če držiš 8 sekund prst na ikoni za baterijo. običajen meni skrite nastavitve mislil sem samo, da se bo videlo a je displej fuč...
corser Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Kupujem Garmina in mi prosim pomagajte ali zumo 660LM ali zumo 350lm?
raza Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 V kolikor je displej res fuč se da kupit nov LCD in to za ceno pod 20€. Zamenjaš in stvar deluje kot nova. Četrt ure dela. http://www.ebay.de/itm/LCD-Screen-Display-ecran-Panel-For-Garmin-Nuvi-765-765T-/280850098986?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4163f86b2a
Snečer Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Kupujem Garmina in mi prosim pomagajte ali zumo 660LM ali zumo 350lm? 350 itak. solorider in maxiscooter 2
Kolen Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Potem bo res osvetljen Sicer pa, če imaš v običajnem meniju nastavljeno na 100%, poglej še v skriti meni, vrednost "backlight" in jo daj na 100. V skriti meni prideš, če držiš 8 sekund prst na ikoni za baterijo. običajen meni skrite nastavitve hvala za nasvet! bom pogledal takoj, ko ga dobim nazaj in javim.
Snečer Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Včasih napajanje tudi ne da zadostne energije in zaslon je po defaultu nekje na 50%. To vidiš tako, da ko želiš spreminjati jakost osvetlitve, le-ta ostane vedno enaka, ne glede na to al je na 100 ali 50.
Kolen Objavljeno September 9, 2012 Opozori Objavljeno September 9, 2012 takole imam pa se na dnevni svetlobi ne vidi skoraj nič...
KNNMS Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 takole imam pa se na dnevni svetlobi ne vidi skoraj nič... Žijo! Tudi jaz imam tegale in je na soncu porazno! Mi je pa všeč in je tudi s tem namenom nabavljen, ker ga imam povezanega s čelado (bluetooth) in mi ni treba gledati dol na njega, ko ga rabim. Med vožnjo namreč ni prijetno stalno buliti v tole škatlo. V avtu še nekako, na dvociklu pa... LP
Kolen Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Žijo! Tudi jaz imam tegale in je na soncu porazno! Mi je pa všeč in je tudi s tem namenom nabavljen, ker ga imam povezanega s čelado (bluetooth) in mi ni treba gledati dol na njega, ko ga rabim. Med vožnjo namreč ni prijetno stalno buliti v tole škatlo. V avtu še nekako, na dvociklu pa... LP s katero čelado imaš povezano , ker jaz z N-Comom ne morem povezati...
KNNMS Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 (popravljeno) s katero čelado imaš povezano , ker jaz z N-Comom ne morem povezati... Vega - ameriški kitajc. http://www.vegahelmet.com/ http://www.vegahelmet.com/summit3.0_V-com.html ta je pa moja fluo rumena lp. Popravljeno Oktober 2, 2012. Popravil KNNMS
BelaStrela Objavljeno Oktober 17, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2012 Kupujem Garmina in mi prosim pomagajte ali zumo 660LM ali zumo 350lm? 350 itak. Mi2 tudi, sva bla učer pr Garminu u Kristalni, med navigacijama ni neki velik razlike... (660 ima 2 Bluetooth vmesnika, 350 enga; 660 ima player za mp3 in video; ima pa 350 LM več poti za shranit). A že kdo ima zadeve, kakšna mnenja? Kako je s kartami izven Evrope?
Snečer Objavljeno Oktober 17, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2012 Garmin ima solidno pokrita območja tudi izven Evrope.
corser Objavljeno Oktober 17, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2012 Mi2 tudi, sva bla učer pr Garminu u Kristalni, med navigacijama ni neki velik razlike... (660 ima 2 Bluetooth vmesnika, 350 enga; 660 ima player za mp3 in video; ima pa 350 LM več poti za shranit). A že kdo ima zadeve, kakšna mnenja? Kako je s kartami izven Evrope? Predvidoma danes ga dobim in ko ga zmontirajo se javim.
BelaStrela Objavljeno Oktober 17, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2012 No, super. Upam, da se boš še kej vozil, da ga stestiraš v praksi...
corser Objavljeno Oktober 17, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2012 No, super. Upam, da se boš še kej vozil, da ga stestiraš v praksi... Af kors BelaStrela 1
renegade Objavljeno Oktober 18, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2012 Ja kot sem že pred časom povedal, da sem si prislužil ZUMO-ta 350 LM ...tako da bi morda res kaj pripisal ali napisal o sami napravi... zdeva je meni osebno kar všečna - vsaj kar se designa tiče, pogrešam sicer še vedno 550-ko saj sem se ga kar dobro navadil. Sami menuji so v novem zumotu "lepši" a v nekaterih primerih malo bolj komplicirani. in zahtevajo vsaj po mojem včasih malo več iznajdljivosti. Dodani so mu nekateri programi, ki ti včasih res da pridejo zelo prav ,,, (sicer ne vem zakaj rabiš "svetovno uro" da bi zvedel koliko je ura v Tokiju ali New Yorku..) tudi budilka je za moj pojem čisto odveč. Kompas je v mojem primeru testiranja kazal čisto v drugo smer kot pa realno sliko. Ampak to so res malenkosti. Zumo 350 ima tudi vgrajen na zadnji starni navigacije zvočnik, ki pa je med vožnjo polen nesmisel saj ga skorajda ne slišiš čisto nič, ( da ne govorim pri kaki veliki hitrosti). Ta nova varijanta pa ima LIFETIME UPDATE kart, kar pa je seveda zelo dobro in priporočjivo - da ne rabiš čakat na kak torent ..itd. Me pa je presenetilo to, da med vožnjo skozi neko vas ni nikoli napisalo (kot prej Zumo 550) skozi kateri kraj se pelješ - ampak samo kdaj se moraš odcepit oz. zavit na nako drugo cesto ??'. Zaslon je kar dobro občutljiv na dotik , ampak me moti to , da je tipkovnica (qwertz) na zaslonu zelo mala in nerodna - veliki gumbi pa mi že prej niso bili kaj prida všeč. Odzivnost samega pozicioniranja pa me je presenetila - kakor tudi hitrost ponovnega izračunavanja poti.... Zaslon samega ekrana pa je slabo viden - če nanj sije direktno sonce ...... Ne vem sicer kaj še koga zanima ampak če potegnem črto ........ je bil 550 zakon . PS: moje osebno mneje Pa lep navigacijski vikend vam želim.................................. baje bo lepo in toplo !!! LP solorider 1
PERO58 Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Ja kot sem že pred časom povedal, da sem si prislužil ZUMO-ta 350 LM ...tako da bi morda res kaj pripisal ali napisal o sami napravi... zdeva je meni osebno kar všečna - vsaj kar se designa tiče, pogrešam sicer še vedno 550-ko saj sem se ga kar dobro navadil. Sami menuji so v novem zumotu "lepši" a v nekaterih primerih malo bolj komplicirani. in zahtevajo vsaj po mojem včasih malo več iznajdljivosti. Dodani so mu nekateri programi, ki ti včasih res da pridejo zelo prav ,,, (sicer ne vem zakaj rabiš "svetovno uro" da bi zvedel koliko je ura v Tokiju ali New Yorku. .) tudi budilka je za moj pojem čisto odveč. Kompas je v mojem primeru testiranja kazal čisto v drugo smer kot pa realno sliko. Ampak to so res malenkosti. Zumo 350 ima tudi vgrajen na zadnji starni navigacije zvočnik, ki pa je med vožnjo polen nesmisel saj ga skorajda ne slišiš čisto nič, ( da ne govorim pri kaki veliki hitrosti). Ta nova varijanta pa ima LIFETIME UPDATE kart, kar pa je seveda zelo dobro in priporočjivo - da ne rabiš čakat na kak torent ..itd. Me pa je presenetilo to, da med vožnjo skozi neko vas ni nikoli napisalo (kot prej Zumo 550) skozi kateri kraj se pelješ - ampak samo kdaj se moraš odcepit oz. zavit na nako drugo cesto ??'. Zaslon je kar dobro občutljiv na dotik , ampak me moti to , da je tipkovnica (qwertz) na zaslonu zelo mala in nerodna - veliki gumbi pa mi že prej niso bili kaj prida všeč. Odzivnost samega pozicioniranja pa me je presenetila - kakor tudi hitrost ponovnega izračunavanja poti.... Zaslon samega ekrana pa je slabo viden - če nanj sije direktno sonce ...... Ne vem sicer kaj še koga zanima ampak če potegnem črto ........ je bil 550 zakon . PS: moje osebno mneje Pa lep navigacijski vikend vam želim.................................. baje bo lepo in toplo !!! LP Hvala za oceno iz 1.roke.! Sedaj se bomo pa lažje odločil.Tudi sam mislim da je 550-ka zakon! :grim
bna Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 ali se že da unesti mariborske radarje v napravo bi prosil kakšen link mogoče
Snečer Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 ali se že da unesti mariborske radarje v napravo bi prosil kakšen link mogoče Vse je tukaj na voljo. http://snecer-poi.blogspot.com/2010/01/slovenija-poi-2010.html Snami datoteko iz točka 2.. razpakiraj rar in potem SAMO datoteko MB Radarji.gpi prekopiraj v napravo Garmin, v mapo \garmin\poi\ ali samo v mapo \poi\ (novejši modeli), saj boš videl.
miklavc Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Vse je tukaj na voljo. http://snecer-poi.bl...a-poi-2010.html Snami datoteko iz točka 2.. razpakiraj rar in potem SAMO datoteko MB Radarji.gpi prekopiraj v napravo Garmin, v mapo \garmin\poi\ ali samo v mapo \poi\ (novejši modeli), saj boš videl. A to lahko brez problema dodam tudi v originalno napravo? Karte sem pred kratkim posodobil, 1x brezplačno ko kupiš gps, Kako potem to funkcijo vklopiš? Kar se tiče GPS-ov sem rahlo nepismen Aja naprava je pa 2460LT! Lp!
Snečer Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Kakšne pa so neoriginalne naprave? Seveda, saj to je vse legalno. Skopiraj datoteko .gpi med ostale, ki so na rootu v mapi \poi\
miklavc Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Kakšne pa so neoriginalne naprave? Seveda, saj to je vse legalno. Skopiraj datoteko .gpi med ostale, ki so na rootu v mapi \poi\ Pač v mislih sem imel originalno programsko opremo, ne tisto ki jo potegneš iz partisa Bom dodal v tisto mapo. Hvala!
Kolen Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Vse je tukaj na voljo. http://snecer-poi.bl...a-poi-2010.html Snami datoteko iz točka 2.. razpakiraj rar in potem SAMO datoteko MB Radarji.gpi prekopiraj v napravo Garmin, v mapo \garmin\poi\ ali samo v mapo \poi\ (novejši modeli), saj boš videl. zakaj ne morem odpreti datoteke? pokaže mi samo neke heroglife
Snečer Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Katere datoteke? Če ne znaš linka odpreti, si ga shrani , desni miškin gumb in shrani ciljno vsebino oz.. (shrani povezavo kot).
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se