Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Na Zumotu 550 me baterija že počasi  :l_01: ..... Kje v MB se da nabaviti???

Objavljeno

Ej, dragi Prijatelj!!!  V dobrem imaš  :kava:  in  :beer2: . Že naročeno :OK: . Daj se kaj videt v Hočah in bova kako rekla pri Bokiju. Ta in naslednji teden sem več ali manj na delovnem mestu (nekdanjem :grim )

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Tega pobaraj, če ima.

http://protira.si/

Sicer pa ebay, tudi od doma :) te pride ceneje, kot da se do mbja voziš.

http://www.ebay.de/itm/AKKU-fur-GARMIN-ZUMO-400-450-500-550-ACCU-BATTERIE-/230845593601?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item35bf783801

Baterija se že fila. Je še 10 % močnejša od tastare. Protira je OK!!! Dečko star motorist :OK: . 

Glede  :beer2:  vabljen ta teden v Hoče, ker sem zaradi dopustov "aktiviran". Jutri pride Mohorko, ker se moramo dogovorit zaradi piknika. Ta teden v petek? Se čujemo ali spišemo.   

Popravljeno . Popravil ataIBA
Objavljeno

Baterija se že fila. Je še 10 % močnejša od tastare. Protira je OK!!! Dečko star motorist :OK: . 

Glede  :beer2:  vabljen ta teden v Hoče, ker sem zaradi dopustov "aktiviran". Jutri pride Mohorko, ker se moramo dogovorit zaradi piknika. Ta teden v petek? Se čujemo ali spišemo.   

Glavno da dela, za petek pa bom videli, sem na dopustu, vendar že doma :)

Objavljeno

Na hitro sem preletel, ima novo vrisano cesto čez Durmitor, tudi cesto v Rezijo so spet vrisali oziroma ima stik (ta dva sem pogledal, ker sem te dve napaki javil, potrebujejo cirka 6 mesecev+ da vnesejo)

screenshot2041.jpg

screenshot2042.jpg

Objavljeno

sneci, a obvoznico mimo Radelj pa še vedno niso uspeli vnesti al kaj

Objavljeno

Je že v prejšnji 2014.40 bila nakazana, sedaj pa je prava

prej

screenshot2044.jpg

sedaj

screenshot2043.jpg

Objavljeno

Sm dobu pri nakupu rabljenga mopeda še navigacijo Garmin Nuvi 660 pa nimam celotnih map samo hrvaška... in večja mesta. Bi se dalo dobiti kje brezplačno nadgradnjo na "nüMaps Onetime™ City Navigator® Europe NT 2014" ali kaj celovitega (pokritost slovenije, hrvaške, bih, črne gore, makedonije, srbije, švice, avstrije,nemčije....da ne naštevam preveč) pri garmin je 60eur trenutno (nadgradnja) pa mi je mal bad ker mam na notu vse zastonj.... 

Snaci hvala za "tip - http://protira.si/"

Objavljeno

Sm dobu pri nakupu rabljenga mopeda še navigacijo Garmin Nuvi 660 pa nimam celotnih map samo hrvaška... in večja mesta. Bi se dalo dobiti kje brezplačno nadgradnjo na "nüMaps Onetime™ City Navigator® Europe NT 2014" ali kaj celovitega (pokritost slovenije, hrvaške, bih, črne gore, makedonije, srbije, švice, avstrije,nemčije....da ne naštevam preveč) pri garmin je 60eur trenutno (nadgradnja) pa mi je mal bad ker mam na notu vse zastonj.... 

Snaci hvala za "tip - http://protira.si/"

PM me :)

Objavljeno

nuvi 660 je stara zadeva ... da ni kje zumo?

za nuvija je sicer zadnja mapa 2014.40, vendar 2gb...ker ne podpira vecjih img, moras met v dveh delih

Objavljeno

Jaz sem vzel navadno avto navigacijo in stojalo+torbo (vodotesno)...bomo vidli kako se bo obnesla. Vse skupaj me je stalo 130€...navigacija pa Garmin Nuvi 3790T od kolega.

lp

Objavljeno

Pozdravljeni,

imam garmina Zumo 660. Ker je disk na napravi postal premajhen za karte, bi rad naložil Europo na micro SD kartico, na napravi pa pustil Adrioroute.

Ali je kakšen poseben postopek, saj mi zadeva ne špila, Garmin ne vidi karte, če je ta na 4GB kartici.

Hvala za odgovore !

Objavljeno

Jaz sem vzel navadno avto navigacijo in stojalo+torbo (vodotesno)...bomo vidli kako se bo obnesla. Vse skupaj me je stalo 130€...navigacija pa Garmin Nuvi 3790T od kolega.

lp

To mam tudi jaz v planu če ne bo drugega samo treba res dbro torbo dobit in preverjeno vodotesno, jaz mojo za telefon sem pustil na zadnjem nalivu na motorju pa je pršlo malo vlage gor res da sem imel zadrge obrnjene navzgor  :BUA:

Sedaj jih bom dal navzdol in bom videl če bo bolje, pa problem pri torbicah je če je sonce za tabo in od plastike se odbija svetloba takrat navigacije ne vidiš nič.

Objavljeno

To mam tudi jaz v planu če ne bo drugega samo treba res dbro torbo dobit in preverjeno vodotesno, jaz mojo za telefon sem pustil na zadnjem nalivu na motorju pa je pršlo malo vlage gor res da sem imel zadrge obrnjene navzgor  :BUA:

Sedaj jih bom dal navzdol in bom videl če bo bolje, pa problem pri torbicah je če je sonce za tabo in od plastike se odbija svetloba takrat navigacije ne vidiš nič.

Hvala za info...ce mi ne bo ustrezalo ga bom uporabljal pa v avtu pa nabavil kaj drugega....

Drugace pa kar se tice pokritosti SLO in balkana je Garmin v prednosti pred TomTom...ce bos pa vzel Tomtom pazi, da je zadnja verzija....V5.

Objavljeno

Če boš kej na obali ti lahko pokažem kako zgleda ko je sonce in torbica, jaz ko sem testiral nisem videl čisto nič, na nepoznani cesti pa sploh ne vem kako bi kaj videl...bi pa bilo lažje če bi poslušal potem bi nekako vedel kje zavijati.

Mogoče bi pomagalo ob torbi narediti škatlico da dela senco.

v tem stilu..

Givi_S953.jpg

Objavljeno

Hvala jany, torbico bi moral dobit jutri po posti tko da bom verjetno prej sam sprobal...taka varianta pa ne zgleda slabo...je pa taka torbica nekje 50€ ce se ne motim.

Objavljeno

Pozdravljeni,

imam garmina Zumo 660. Ker je disk na napravi postal premajhen za karte, bi rad naložil Europo na micro SD kartico, na napravi pa pustil Adrioroute.

Ali je kakšen poseben postopek, saj mi zadeva ne špila, Garmin ne vidi karte, če je ta na 4GB kartici.

Hvala za odgovore !

nadgradi napravo z zadnjim fw, nabavi zemljevide in dovolj veliko kartico, stare pa zbriši ali obdrži (ar)

Objavljeno

nadgradi napravo z zadnjim fw, nabavi zemljevide in dovolj veliko kartico, stare pa zbriši ali obdrži (ar)

vse to narejeno ... Karte na SD ne vidi :-(

Objavljeno

najbrž ni odklenjena, napačna mapa na kartici itd

\garmin\gmapsupp.img bo vedno delala

Objavljeno

Hvala jany, torbico bi moral dobit jutri po posti tko da bom verjetno prej sam sprobal...taka varianta pa ne zgleda slabo...je pa taka torbica nekje 50€ ce se ne motim.

Eno takšno plastiko bomo pa ja spacali skupaj, mogoče zrezkamo kalup pa oblečemo v karbon.

Objavljeno

Iščem navigacijo nič posebnega, samo da me pripelje po europi kamor želim, bluetooth da povežem na slušalko več ne zahtevam. kaj priporočate ?

Gledal sem 

GARMIN ZUMO 340LM LOUIS

https://www.louis.eu/artikel/garmin-zumo-340lm-louis/10004595?list=5026786

10001637_890_FR01_13.JPG

ter

TOMTOM RIDER CE

https://www.louis.eu/artikel/tomtom-rider-ce/10004598?list=5026786

10001687_870_INET02_15.JPG

Če imaš namen karkoli kolebat po jugi, TomTom odpade (poglej si kakšne karte imaš zraven) - če niso kaj spreminjali, juge nimajo pokrite (nisem šel gledat na uradno stran tako, da se lahko motim).

Nekaj dobrih strani TomToma sem napisal v temi "Garmin ali TomTom:

- hitrost preračunavanja je na strani TomTom-a (če greš po nenačrtovani poti v trenutku prikaže naslednjo, medtem ko Garmin začne s tisti "Preračunavam" :S),

- iskanje zadetkov (a je tako težko Garminu oz. proizvajalcu zemljevidov vpisat še središče vasi/mesta),

- TomTom mapshare! (uporabniki vpisujejo sami spremembe na zemljevidu in imaš potem zastonj update),

- Garmin se mi je velikokrat zaciklal (sam ne vem kam bi šel, pa te vodi v krogu),

- glasovno vodenje je tudi na strani TomTom-a (krožna križišča, vekratno opozorjanje pred križišči.. .)

Moram pa nekaj dodat oz. spremenit. Zumo 340 LM (sem ga vzel v Louisu) najde satelite neverjetno hitro - kdaj se zgodi, da jih ne najde par minut recimo. Takrat ga samo vgasneš in prižgeš, pa zadeva laufa.

Iskanje zadetkov. V primeru, da greš z Garminom na "splošno iskanje" imaš možnost izbire mesta/vasi/točke brez, da bi vpisoval točno ulico in hišno številko. Tako, da je to rešeno na nek način.

Ostalo pa še vedno drži.

Če boš vzel bilokatero navigacijo ti priporočam, da si nabaviš še zaščitno folijo za zaslon. Če boš delal z rokavicami po zaslonu, se bodo zelo hitro pojavilo risi.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!