Roni Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 ma ste navalili ko mutavi na telefon...........pa DEEEEEEEEEEEELLLLAAAAAAAAAAAMMMMMMM NOOOOOOO! :roll: :lol: 8) BTW: poste vseh,ki so se ze prijavili bom zbrisal; zaradi preglednosti. ok.....ajs......sej ti damo cajt.... ohladi se.....do 21.9. boš že... dobiš kako vrečko ledu!....
brko Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 ok.....ajs......sej ti damo cajt.... ohladi se.....do 21.9. boš že... dobiš kako vrečko ledu!....
Desmo Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 OK no, če že vztrajate, prijavljam se tudi jaz! 8) :roll: :wink:
hotschko Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Ice, pri meni briši vprašaj takoj prec ... zdele ... :)
Roni Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Brko...... :D . eksluzivno pravico do blontnosti med nama mam jest.. :twisted: .. in bi blo precej težko, da bi jest po svoji volji hotla zamudit ajsturs družabni dogodek.. 8) ... pa tud, če je takrat polna luna..... :idea: :idea: :idea:
brko Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Brko...... :D . eksluzivno pravico do blontnosti med nama mam jest.. :twisted: .. in bi blo precej težko, da bi jest po svoji volji hotla zamudit ajsturs družabni dogodek.. 8) ... pa tud, če je takrat polna luna..... :idea: :idea: :idea: no torej glede na to da te še vedno ni na seznamu pomeni da ajs ne zna brati med (blont) vrsticami !!!! :wink: :wink: 8) !!! mogoče te bo dal pa zdej na seznam ???!!!! sicer pa prijavljam 2 komada (sebe + boljšo polovico). ps: roni se bo pa že sama prjaula !!!
pupa Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 MMMMMMM jst bi pa mogoče šla... če bi šla z supersoničnim Ronimobilom.... :twisted: :twisted: :twisted: :lilangel: :smilecolros:
brko Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 MMMMMMM jst bi pa mogoče šla... če bi šla z supersoničnim Ronimobilom.... :twisted: :twisted: :twisted: :lilangel: :smilecolros: aaaaaaaaaaaa torej pupa ne išče dvokolesnega prevoza - ji je bolj všeč ronimobil (sicer je meni tudi, ampak......) :wink: :wink: :wink: 8) aja prijava še za mirno spanje za dva, pa kjer koli bo že to !!!!1 :oops: :oops:
Lucky Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Za lucky in lady velja kot pribito: Prideva!
pupa Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 MMMMMMM jst bi pa mogoče šla... če bi šla z supersoničnim Ronimobilom.... :twisted: :twisted: :twisted: :lilangel: :smilecolros: aaaaaaaaaaaa torej pupa ne išče dvokolesnega prevoza - ji je bolj všeč ronimobil (sicer je meni tudi, ampak......) :wink: :wink: :wink: 8) aja prijava še za mirno spanje za dva, pa kjer koli bo že to !!!!1 :oops: :oops: Ne... samo sčasoma obupaš nad "človeško, soforumsko solidrnostjo"!! :evil: :? :onfire:
hotschko Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Ne... samo sčasoma obupaš nad "človeško, soforumsko solidrnostjo"!! :evil: :? :onfire: Izpit :arrow: Motor :arrow: problem gone ... :twisted: :wink: :D
Rude Boy Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 A se zdaj lahko prijavim al še ne ?? Mislim ..... :idea: bom počakal... pridem pa itak :wink: SKA BIKE
pupa Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Ne... samo sčasoma obupaš nad "človeško, soforumsko solidrnostjo"!! :evil: :? :onfire: Izpit :arrow: Motor :arrow: problem gone ... :twisted: :wink: :D ja ok.... ti pa greš namesto mene delat po 12-16 ur.. ok?? :evil:
hotschko Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 ja ok.... ti pa greš namesto mene delat po 12-16 ur.. ok?? :evil: Popravek ... Druga služba :arrow: izpit :arrow: motor :arrow: problem gone ... :twisted: :twisted: :wink: :D ... always look on the bright side of life ... če res delaš tolk velik, boš vsaj zaslužla tolko, da ne bo problem pri izbiri motorja :wink: :)
Roni Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Pupa.... srce ....definitivno bova prišli s stilom :!: Poln prtljažnik, klimatizirani prostor, možnost izbire obutve, opcija uporabe brisalcev... VeRonika :D :lol: :D
Brrrm Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 13. FS je pod streho, zato se mirne vesti k Ratniku prijavljava Brrrm & Lady. Ice, piš' :wink:
brko Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Pupa.... srce ....definitivno bova prišli s stilom :!: Poln prtljažnik, klimatizirani prostor, možnost izbire obutve, opcija uporabe brisalcev... VeRonika :D :lol: :D Roni ali bom lahko vozu za tabo (maš tko sexy zadnji konc). :oops: :oops: :oops: :wink:
easyrider Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Roni ali bom lahko vozu za tabo (maš tko sexy zadnji konc). :oops: :oops: :oops: :wink: ... Brko ... gremo, gremo ... ali po domače: MARŠ V HORMONCA!!! :twisted:
brko Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Roni ali bom lahko vozu za tabo (maš tko sexy zadnji konc). :oops: :oops: :oops: :wink: ... Brko ... gremo, gremo ... ali po domače: MARŠ V HORMONCA!!! :twisted: ZAKAJ :?: :?: :?: Jest govorim o ronimobilu :!: :!: :!: O čem pa ti :?: :?: :?:
easyrider Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 ... če se vlečeš iz jame, v katero si se sam vrgel, potem si verjetno že mislil tisto, kar sedaj zanikaš ... ali pa tudi ne ... kdo bi to vedel??? :lol:
Ice Objavljeno September 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2002 glede na to,da me monitor j... :x :evil: (ima glasa ne,ma slike) se vi kar lepo prijavlajte,bom ze uredil,ko zrihtam zadevo. :wink:
Roni Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 me je pa že skrbel, da me noče met zravn.... :? .... ok......ok.......ajskjub.........vzem si cajt :lol: :!: jest sm tko kt vampirček! :twisted: če me ne povabiš, pol me ni! :evil: VeRonika
Ice Objavljeno September 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2002 ma ima da se vsi narisete tam!
easyrider Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 ... saj bi prišel, ampak bom verjetno MORAL iti trgat ... če pa ne, potem pa daj enega 0,5l domačega na hladno zame ... 8)
vragica Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 ... saj bi prišel, ampak bom verjetno MORAL iti trgat ... če pa ne, potem pa daj enega 0,5l domačega na hladno zame ... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... NOT... dream dream dream... :twisted:
Priporočene objave