Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
... saj bi prišel, ampak bom verjetno MORAL iti trgat ... če pa ne, potem pa daj enega 0,5l domačega na hladno zame ...  8)

presnet mate pomešane dele dneva! 8)

podnevi, ko se še jagode vidjo, trgaš..... zvečer z nami kej km na topl daješ! :lol:

Objavljeno

podnevi, ko se še jagode vidjo, trgaš..... zvečer z nami kej km na topl daješ! :lol:

Roni glede na to da se ti je "kontracepcija" izneverila :oops: :oops: :oops: , me zanima kje boš prenočila glede na to da je tvoj avto neuporaben za te zadeve (spanje). :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:

Objavljeno

... da zračunam ...

... delam cel dan, potem pa vožnje cca 250 km ... ajajajajajajaj ...

Objavljeno

Delaš cel dan :?:

Saj se lahko delaš, da delaš cel dan, potem je 250 km le mačji kašel :idea: :D

Objavljeno

Poleg tega pa, če je avto v kolikor toliko normalni kondiciji, ga tistih 250 km ni potrebno riniti, temveč se v njem lepo komot pelješ in pri tem spočiješ :D

Objavljeno

... tudi to je res, samo ...

... v soboto trgaš in nosiš in prešaš in ... v nedeljo je pa še tudi treba kaj narediti in postoriti ...

... torej to pomeni cel dan dela, 250 km v eno smer, noč brez zavor, 250 km v drugo smer, cel dan dela, ... :?

Objavljeno

Roni glede na to da se ti je "kontracepcija" izneverila :oops: :oops: :oops: , me zanima kje boš prenočila glede na to da je tvoj avto neuporaben za te zadeve (spanje). :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:

Brko, beri z mojih ustnic, ko nežno zašepetam:

"Jest sm na kaki kontracepciji? Pri tej hrani in denarju, ki ga poznam je problem s prenočiščem, da težke veze pri Ajstursu sploh ne omenjam? Avto mam za spat v njem? A kavo tud kuha? Kaj vse blonda še ne ve in mora spoznat, ccccccc....."

VeRonika

vzame šop banan na palmo in si žvižga Svet je lep.....

Objavljeno

Ej, Ice.... Men pa iz uprašaja nared !... Ker je še dolga do tam in se lahko še marsikaj zgodi, saj si sam rekel, da še nism končal s karjero dummy.... :lol: :lol: :lol:

Piši ZA, pridem!!!

Krokar

Objavljeno

Brko, beri z mojih ustnic, ko nežno zašepetam:

"Jest sm na kaki kontracepciji? Pri tej hrani in denarju, ki ga poznam je problem s prenočiščem, da težke veze pri Ajstursu sploh ne omenjam? Avto mam za spat v njem? A kavo tud kuha? Kaj vse blonda še ne ve in mora spoznat, ccccccc....."

VeRonika

vzame šop banan na palmo in si žvižga Svet je lep.....

Avto načeloma tut kavo kuha....seveda če ima dodatno opremo tako kot moja gajba.......aja pa , da ne pozabim,mal mu je treba pomagat......mojmu mislim,k ni high tehnology :oops: :P :D :D :D :wink:

Objavljeno

nekdo je spet zastokal,da bi rad "spokojno" miroval i(beri: spal v postelji) z sobotne na nedeljsko noc.se kdo? se pozanimam za moznosti ali boste vsi v koruzi prespali?

Objavljeno

Midva imava na robu koruze namen šotorček postaviti.

Vendar, če bo hladno in vlažno in tako dalje, bi pa v spokojno posteljo z veseljem zlezla tako, da naju drži tudi v posteljni opciji. :)

Objavljeno
nekdo je spet zastokal,da bi rad "spokojno" miroval i(beri: spal v postelji) z sobotne na nedeljsko noc.se kdo? se pozanimam za moznosti ali boste vsi v koruzi prespali?

Hmmm... le kdo bi to lahko bil?! :wink: :D

Objavljeno

V bistvu je spanje v postelji, kar se mene tiče, zaželjeno ... ... sem mislil, da je to že v osnovnem naročniškem paketu mišljeno ... :oops: :wink: :idea: :arrow: :)

Objavljeno

Jest bom šotoril... za Janjo pa ne vem. Če bo mrazzz, bo pizdarija!

Objavljeno
V bistvu je spanje v postelji, kar se mene tiče, zaželjeno ... ... sem mislil, da je to že v osnovnem naročniškem paketu mišljeno ... :oops: :wink: :idea: :arrow: :)

hvala, Hočko, da si namest 1 ta blontne prašu, ker se je tud men zdel precej logično, da se pustim posteljno razvajat :oops:

Objavljeno

hvala, Hočko, da si namest 1 ta blontne prašu, ker se je tud men zdel precej logično, da se pustim posteljno razvajat :oops:

Roni rzvajana bo - tako in drugače :oops: :oops: :roll: :roll:

Kontracepcija zagotovljena :oops: :oops: :oops:

Objavljeno

.... list papirja med kolena ... :lol: :lol:

Objavljeno

A tacga na kterem je tarča narisana? :wink:

Objavljeno

:lol: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

:lol: :lol: :lol: :lol:

Al pa takega, na katerem sta dve tarči narisani :?: ... :lol:

Objavljeno

Al pa takega, na katerem sta dve tarči narisani :?: ... :lol:

:twisted: :twisted: :twisted:

Tadej

Objavljeno

in vi to v domu duhovnosti?! :shocked!: :shocked!:

Objavljeno

a je v koledarju en datum narobe napisov a je FS14 prestavljeno???

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!