Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ja, ja, na toplo tudi mene in Janjo. Drgač že slišim en n'kol več!!! :wink:

Objavljeno

jest pa gogi bi tut na toplem spala.... :oops: :wink: 8)

dr.looney :twisted:

Objavljeno

Predlagam vsem obiskovalcem FS, da se na poti domov ustavijo v Celju oz v Ljubečni in si ogledajo dirko Supermoto, Skuter, Minimoto. Dogajalo se bol cel dan. Tudi par motosvetovcev dirka tko, da bi se spodoblo navijat za njih :wink:

Objavljeno

Ice, mene+lady štej za spanje na toplem :D

THX

Objavljeno

Žal me bo treba pobrisat s seznama... Dirka v Ljubečni... Lahko se pa kej oglasite...

Objavljeno

Če bo vse po planu ... grem žal glih v soboto v Munchen na sejem :cry: ... ne po svoji volji.

Objavljeno

no......za toplo,suho in pobozno spanje poskrbljeno; pod pogojem,da raja ne galami lahko pridejo tudi po polnoci ajat. :wink: je namrec ze ena skupina v domu,"ki je v tisini"(?!).

se vas pa pater miha se spominja......... :shock: kaj ste le delali?! :lol:

ahja.....v primeru prenatrpanosti ne bi bilo narobe,ce se vzame par spalk zraven.

Objavljeno

ZEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... ice se zame prosim... jst bi tud na toplem spala... pa sej ves da ne bom sama... :oops: :wink:

Objavljeno
je namrec ze ena skupina v domu,"ki je v tisini"(?!).

O, šit, pa ne že spet. Ne grem več v tiho sobo, kjer si še kihnit nisem upal. :wink: :? :lol:

Objavljeno

ICE !!!

Eno časovno vprašanje ! Datum ni sporen, me pa zanima ura začetka zbiranja udeležencev - se opravičujem ampak nisem nikjer našel tega podatka !!

:oops: :oops: :oops:

Objavljeno
ICE !!!

Eno časovno vprašanje ! Datum ni sporen, me pa zanima ura začetka zbiranja udeležencev - se opravičujem ampak nisem nikjer našel tega podatka !!

:oops: :oops: :oops:

uh bemtis......pa vem,da sem nekje omenil....... no bo apdejtano na 1.strani. :oops:

Objavljeno

Opravičujem se, a zaradi neodložljivih resnih obveznosti bom moral spustiti forumsko...

V mislih bom z vami + obljubljam, da se vam na prihodnjem FS oddolžim...

Še enkrat sorry, a žal ne gre drugače.

:roll: :roll:

Objavljeno
Opravičujem se, a zaradi neodložljivih resnih obveznosti bom moral spustiti forumsko...

V mislih bom z vami + obljubljam, da se vam na prihodnjem FS oddolžim...  

Še enkrat sorry, a žal ne gre drugače.

:roll:  :roll:

A ma to kej veze s Codeinom ? :?: :?: :idea: :idea:

Objavljeno

Matr, Ice me bo obesil, ko se odjavljam tik pred zdajci, ampak ne gre drugače. Mam paniko v službi, tako da bom delal soboto in nedeljo, MS je pa vseeno malce predaleč, da bi vas prišu vsaj zvečer pogledat. Se opravičujem z tokratni izostanek, lady tudi. Upam,da naju ne boste preveč pogrešali. :( :( :cry: :cry:

Objavljeno

Midva ne odpovedujeva, prideva...le situacija v službi je malce spremenjena in še delava danes, tak da prideva proti večeru!

Objavljeno

S Pervyjem prideva...malo kasneje..ampak prideva..

lp alena

Objavljeno

Bil tam.

Tam nekje ob 13:30 prijezdil v Mursko Soboto, kjer so dežurali Ice, Brko & Lady in Ales & Lady. Smo še malo počakali, da je prišla še Icelady. Ker smo ugotovili, da smo lačni, se je strašna kolona treh motorciklov in dveh avtomobilov odkotalila do ciljne gostilne.

Ker vreme sploh ni bilo tako slabo, kot so ga napovedali naši vrli vremenarji, smo se za začetek utaborili kar na vrtu. Kosilo je bila dogodivščina zase, ker so porcije hrane delane po meri gostilničarja, ki pa je sam krepko nadstandarden.

In potem je pridrvela rdeča raketa z Bladzom, anO, Gregsom in psom.Ker smo bili namenjeni v beli svet, smo tudi novodošle prepričali da ni smiselno takojšnje krmljenje, ampak da gremo. In ravno, ko smo imeli čelade na glavah in ko so ostali že skoraj sedeli v avtomobilih, je zabrenčal eden od telefonov in povedal, da sta se Perla in Roly malo izgubila. In smo potem čakali še četrt ure, da sta se odzgubila.

Potem smo opravili skupinsko vožnjo, tokrat enakopravno, trije motorcikli in trije avtomobili. Po zavitih prekmurskih cestah smo se odpeljali v Grad na grad. Ta grad je menda največji pri nas in ima po legendi 365 sob, trenutno najdenih pa tudi spoštljivih 322. Ogled zanimivega gradu nam je vzel urico časa.

Nato nazaj v Mursko Soboto, kjer so se naše poti ločile. Jaz zavil proti domu, ostali pa nazaj v birtijo, v kateri so se med tem verjetno nabrali še ostali. Kdo in kdaj bomo pa verjetno tu zvedeli v naslednjih dneh.

Kljub deževnim obetom opravil 350 km, od tega le zadnjih 50 po mokri cesti in z nekaj porcijami zmernega dežja. Domov prispel malo po 21. uri.

Objavljeno

Ja ko so se naše in Brrrm-ove poti ločile sem doma parkiral motor in se peljal nazaj k Ratniku z avtom. Ko sem prišel gor je bla soba že precej polna motosvetovcev.

Glede porcij hrane se strinjam z Brrrm-om, so res ble velike,tak da komaj poješ. :D Z mojo Lady vsa pršla domov nekaj pred polnočjo, ostali pa so verjetno žurali do jutra.

Vreme se je držalo še solidno, napram napovedim, škoda samo da smo bili samo trije z motorji. Saj vem, vreme...

Pohvala Icetours za organizacijo.

Objavljeno

Upam, da se ste imeli fajn (kljub *** vremenu).

Objavljeno

Icetours... hvala hvala hvala... kot vedno je bilo lepo :wink: :smilecolros: ... ampak :cry: nas je bilo bolj malo, no ja, je pa tudi vec hrane in pijace za nas ostalo :twisted: :wink:

Objavljeno

ja blo je fajn, edino vina je se ostalo ogromno ceprav smo se trudili, pa ice ni bil najbolj navdusen, da bi ga na motorju odpeljaj :wink: :cry: . torej dajmo se kako srecanje naredit pred NFS pa se rajsi ze kar vnaprej zmenimo za avtomobile ker ocitno letos vreme res ni naklonjeno motoristom :evil:

Objavljeno

Najavljam srečen prihod domov in pohvala ajstursu.... 8)

ohranta to lepo navado organizacije v SLO kurji glavi :D

hočem ponovitev! in ponovitev stripanja!

kr se pa nočitve tiče: klinc pa tak žur, če se zjutraj zdrav zbudiš :!: :!: :!: :idea:

$: Ni šans, da se grem še 1x razbit na Moravske ploščice :x :!:

VeRonika

ps: MB naveza nikoli ne razočara :wink:

Objavljeno

Icetours se zahvaljuje za udeležbo...skratka lepo,

da ste prišli ker Prekmurje zmeraj vabi :D :P

Objavljeno

Evo, odprava Brko, Lady, Alla in Gregs tudi ze doma...

Bilo je krasno, spat smo sli pa ob... kdaj ze?! ..Cca.. 2:30.... Zjutraj je bilo tezko vstati... ampak Moravske Toplice so klicale!!!!! Smo se potem se tam namocili za naslednje dva mes... ma ne, tedna kvecjemu.. :wink:

Nas je pa bilo tam okoli 30 (pri Ratniku, ne v Moravskih)... vseh skupaj... Ne najvec, ampak tudi ne najmanj.... :wink:

Vsem, ki vas ni bilo in ste zmrznili, ker je bil dez... pa kaj naj recem... Nekdo me je obtozil, da ni pravi motorist tisti, ki ne pride z motorjem k Ratniku... ampak doticnega sploh bilo ni... Klinc ga gleda... :wink:

Pa se tole: hvala Uti in Lindau za RES PRIJETNO kosilo!!!! Cimprej pridita v mocvirje... :wink: :D

Rezime: spet en super vikend!

Objavljeno

Gregs, Ratnik prijave si zaklenil. To je v redu. Ampak jih moraš tudi razlepiliti, tako kot tudi to poglavje, da nam ne bosta večno svetili gor na vrhu. :wink:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!