irency Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 daj pusti na miru reveža že enkrat no :D .... bo se še ki spreobrno na koncu od vsega hudega :D Kaj mu pa hočm sam komentiram na njegowe izjawe
Ven0m Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) ja, samo najboljše pa govori venom... tu ko piše se nea tak opazi, ampak ko govori, pa sn skor umrl od smeha... tota notranjščina ga fajn seka ja :OK: hehe no ja pač naša klasa :blush: Predstavli si kak pičke govorijo! :lol1: To se pa strinjam,najbolš babnce so une iz vasi k majo po možnosti še kakšno travno bilko med zobmi pa k so navajene krave molzt :D Vsaj dobr ga.... :whistle: Je pa res, da bo nek Ljubljančan veliko lažje dobil kakšno štajerko kot pa nek štajerc, ker so štajerkam recimo ljubljančani veliko bolj zanimivi, ker so mal drugačni od njihove narečne skupine,enako je pri vseh slovenskih pokrajnah...vsaj jest mam tak mnenje Ja pr nas je kr dost dobrih pa nekatere majo še kj u glaw...sam jz sm že vse obdelu tuki, tko da je boooorrrriiinnnggg!! Mau menam pokrajne :D Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil Ven0m
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 hehe no ja pač naša klasa :blush: Predstavli si kak pičke govorijo! :lol1: Ja pr nas je kr dost dobrih pa nekatere majo še kj u glaw...sam jz sm že vse obdelu tuki tko da je boooorrrriiinnnggg!! ko da bi steklo goltale :D
irency Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 hahahah, in med kerimi si ti??? :D.... to je bilo retorično vprašanje, tak da ne potrebujem odgovora:D Ne bom kometirala :whistle: :whistle: To bodo drugi presodl ;)
Ven0m Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ko da bi steklo goltale :D Ah kje...kot da bi mele curo u ustih...kaj šele ko jo majo! :naughty:
GrCaR Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Najbolš je red bull wodka pa jegrkola mmmm :evilgrin: :evilgrin: Ne wem kako lahko unijon pijete fujj :whistle: Kwa me boste zdej napadl ;) sam ne govort kej čez union :angry: nočm bit pamtn sam sm jst vidu venoma pit pa ni biu nevem kak pijanc (ki bi vase zlil 5 hektolitrov vodke vase pa niti nebi cutu tko k negr- sej ga poznas ven0m) mogoce se motm sam to je moja ocena sam bodte mal bol realni v teh kolicinah alkohola ne nabijat v nedogled :headbang: :headbang: tale venom k pride v svojo mrtvo cono, itak use pije, pa tip še kr stoji :slap: :lol1: aja sorčy ne hodm u šolo... ne znam več tga:rolleyes: Ma ja jz sm bil takrat u slabi...k sm bil tak zjeban od grčarjevega zadnga sedeža, bi raje da me nategne ene 5 nigrow u rit kt da še enkrat nardim tok Km tm zadj! :headbang: tale zadn stavk me je pa s stola vrgu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Ven0m Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) sam ne govort kej čez union :angry: tale venom k pride v svojo mrtvo cono, itak use pije, pa tip še kr stoji :slap: :lol1: tale zadn stavk me je pa s stola vrgu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Če pa res tok trd...ma sj če bi mel depilirano rit bi blo še nekak...sam poj pa k ti uno od pospeškow dlake pul...no way!! Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil Ven0m
Roky Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Ei roky kok maš slowo?5 :hmm: :D Imam jo 3 :) Večino spisov pišem 4,imamo pa eno bolj tečnih prfox na šoli ;) @_Nejko_ a tisto "pusti že reveža..." a to si name mislu? :D
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 evo kurci sm prišo domov js iz citya :D grem spat :D
BaHa Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Priznam...pač sm alkoholik :P pizda sej ti si ratu ze prow kronik ..... :evilgrin:
BaHa Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: tale vikend nč do morja, mogoče drug vikend kej. Ma zdej k bom šou kej dol, te pa pridm pogledat, k ni več mrzlo tok, pa k je dalš dan :kva2: evo tole risko sporoča... Jure pravi: ej dej napiš v mojmu imenu da jima jebem mater ;) Jure pravi: bahčiju pa jernejčiju Jure pravi: ker men jebe komp Jure pravi: berem loh Grčar pravi: hahahahahaha Jure pravi: k hočš pa napisat kej Jure pravi: mi pa use zamrzne pa ugasne Jure pravi: napiš;) :lol1: :lol1: :lol1: hehe samo res !!!!! te bom drzal za besedo pa s koga tle iz motosveta prpel ..... :) sej tle pr nas je ze ful toplo :rolleyes:
BaHa Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Ven0m najebov si ga :whistle: @Burnout: sorry nism bral profila na novo podobo foruma se pa še nism čist navadu, da pod nickom piše motocikel :unsure: :whistle: Bahčiiiiiiiii kje se ti potepaš.Končno sm tud jest na Aprilio prešaltov tko, da se končno spoznamo v živo,g33k :naughty: .) hehehe pridn pridn :worship: :worship:
BaHa Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Pa ti baraba veš kje je že klawdija??? :headbang: Zrihtam?? :naughty: hehe pa sej to sm se samo mal pohecu .... sicr pa po pravic povedano sm tam ze mal kolovratu okol, pa sm pogruntu da ma tipa ..... :headbang: No no, da ne bomo tistih slikc iz lanskega piknika vn potegnil bruhice ene bol da ne :whistle:
Ven0m Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 hehe pa sej to sm se samo mal pohecu .... sicr pa po pravic povedano sm tam ze mal kolovratu okol, pa sm pogruntu da ma tipa ..... :headbang:bol da ne :whistle: Aja LOL! A jebiga sj pomoje ga nau mela več dolg :whistle:
irency Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 evo kurci sm prišo domov js iz citya :D grem spat :D Ste pa zgodnji ;) :P
irency Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Imam jo 3 :) Večino spisov pišem 4,imamo pa eno bolj tečnih prfox na šoli ;) @_Nejko_ a tisto "pusti že reveža..." a to si name mislu? :D Aya pol si pa pridnn :D
Ven0m Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Aya pol si pa pridnn :D Sj Roky je zmer pridn... :rolleyes:
irency Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 Sj Roky je zmer pridn... :rolleyes: Lepo to :)
Fric Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 pride kdo na ride dns??? BATko a prides???da mal pobrusiš nožnike
JeRn3j Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 držimo pesti za nejkota in matexa :OK:
JeRn3j Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 kaj pa dns pisejo angleščino ne?? :grim :yes:
irency Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 držimo pesti za nejkota in matexa :OK: Matex bo itq nad 90%pisu :)
Aless Objavljeno Maj 26, 2007 Opozori Objavljeno Maj 26, 2007 (popravljeno) evo kurci sm prišo domov js iz citya :D grem spat :D si pa zacajt bil.....si so se na after party?jaz sem do 3 bil pa sem bil cist zjeban,...sma mogla s kolegom 1 uro pesacit do doma :P drugac pa je blo zakon :OK: Popravljeno Maj 26, 2007. Popravil justaboy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se