Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Zdej pa mam js tud 125-ko, a se lahka "javljam" tuki ? :unsure:

Objavljeno
si pa zacajt bil.....si so se na after party?jaz sem do 3 bil pa sem bil cist zjeban,...sma mogla s kolegom 1 uro pesacit do doma :P

drugac pa je blo zakon :OK:

ma malo smo šli pogledat...blo je ql :D sam dost je blo takih skupinic ko so gnjavli neke u 3 pm :D js sm tut od citya do mesta šo peš :) pol pa še od postaje pa do doma peš :) tak da sm včere kakih 15km minimalno nareo peš :D tace mi bojo odpadle pm :)

Objavljeno
Zdej pa mam js tud 125-ko, a se lahka "javljam" tuki ? :unsure:

a si kej novga kupu???

Objavljeno

Sure, Tomosov supermotard :D

Objavljeno

in prvi vtisi ? :D

vlk varnih & lepih km z njim :) pa čuvaj ga :)

Objavljeno

to si novga kupu ane?? kolk pa to kej stane??

Objavljeno

Stane 3000 pa slabih 100€ sma z fotru še zbila (v trgovini :naughty: )

Objavljeno

lepo lepo velik varnih kilometrov :OK: :OK:

Objavljeno

Hvala hvala :whistle: Morm najprej do benza pridt :unsure: BTW, tomos je 1000ccm3 :evilgrin:

post-9211-1180177094_thumb.jpg

Objavljeno

hehe 1000ccm mrcina..ja dej hitro teci na pumpo po bencin pa gasa...sam men je to zracno hlajenje mal glupo niso mogli vodnga gor fuknt hehe

Objavljeno

velik varnih km ti želim tut jst :OK:

Objavljeno
Hvala hvala :whistle: Morm najprej do benza pridt :unsure: BTW, tomos je 1000ccm3 :evilgrin:

ja to tut men piše na bloku motorja :D ...če bi blo pa to res bi blo pa super ane :P

Objavljeno (popravljeno)
ja to tut men piše na bloku motorja :D ...če bi blo pa to res bi blo pa super ane :P

a ne piše pr aprilii 650cm3?

f*ck, šele zdele sm vidu da maš ti rieu :rolleyes: :whistle: :whistle:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno
sam ne govort kej čez union :angry:

tale venom k pride v svojo mrtvo cono, itak use pije, pa tip še kr stoji :slap: :lol1:

tale zadn stavk me je pa s stola vrgu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

kdo bo te kaj čez govoril čez vodo... voda pač je za pit ko nič drugega ni :D

držimo pesti za nejkota in matexa :OK:

dobro ste držali pubeci, je blo lažje kot sem pričakoval.... no glede tistih gap fills, ko morš v pravilnih časih vstavlat, je pa itak tombola, ker napišem tisto kar se mi lepše čuje :D

Objavljeno
Sj Roky je zmer pridn... :rolleyes:

:blush: Sam tm pod odrom so mi hodile umazane misli po glav :naughty:

:lol1: drgač sm skoz poredn :P

Objavljeno
kdo bo te kaj čez govoril čez vodo... voda pač je za pit ko nič drugega ni :D

dobro ste držali pubeci, je blo lažje kot sem pričakoval.... no glede tistih gap fills, ko morš v pravilnih časih vstavlat, je pa itak tombola, ker napišem tisto kar se mi lepše čuje :D

No sam da bodo dobri rezultati! :OK: :OK:

Objavljeno
No sam da bodo dobri rezultati! :OK: :OK:

bomo videli... so rekli slepi :D :D

Objavljeno

eh ja neki namesto motorja :lol1:

Objavljeno

:whistle:

Objavljeno

:lol1: :lol1: .... no jaz bom tak reko, vsak ma svoj okus, ampak za ta dnar bi že kaj dost bolj pametnega kupo, kot navadnega tomosa, pa naj bo zrihtan pa z akrapoti pa nevem kaj še vse.... nenazadnje je še vedno tomos....no da me neoš narobe razumel, da neoš mislo da se norca delam, ker sam mam še bolj smešn motor, ampak glede na vsoto ki si jo dal za ta motor, bi lahko kaj dost bolj konkretnega dobo.... moje skromno mnenje pač :D

Objavljeno

Vem ja.. ampak še za to nimam izpita, kaj šele da bi razne močnejše motorje kupoval :huh:

Objavljeno

boš videl, kmalu se boš naveličal ker nikamor ne gre

yamaha ybr ga nese z lahkoto, pa tudi gilera runner z 70cc predelavo (10hp)

Objavljeno
Vem ja.. ampak še za to nimam izpita, kaj šele da bi razne močnejše motorje kupoval :huh:

no, sej odločitev je tvoja, itak je glavno da se ti fajn počutiš na motorju, za zverine pa še bo tak cajt :OK:

Objavljeno

Mah 100 gre, da bo šlo ene 115 bomo že zrihtal, več pa ne rabim. Važno da mal kuri :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!