Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ujej a kej skrivaš? upm d nis kandidat za nš klub :blush:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ujej a kej skrivaš?upm d nis kandidat za nš klub :blush: keri klub?:D
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 mislš? :whistle: ti že veš brez česa ženske ne moremo :naughty: brez tegale na morte 100%
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 pa daj roky, zakaj me spet kažeš naokoli :D
GrCaR Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ja itak, ponoči mi bruhne tisto ven, kar se mi čez celi dan nabira :D :D :D a še zmer čez teče :lol1: :lol1: :lol1:
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 keri klub?:D ja nš ane :whistle: aja če neveš... am drgač not so samo osebki brez tistega za kar mislš d nemormo brez... torej...?
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 a še zmer čez teče :lol1: :lol1: :lol1: zdaj že šprica na vse strani... za to so pa kelnarce krive, sej bojo zaj doble svojo porcijo upam da v kratkem.... :D ja nš ane :whistle: aja če neveš... am drgač not so samo osebki brez tistega za kar mislš d nemormo brez... torej...? ...pridem!!! :D ... ja, čudna so pota nejkotova :lol1:
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ...pridem!!! :D ... ja, čudna so pota nejkotova :lol1: na sj sem j zdel d neki skrivaš... :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 na sj sem j zdel d neki skrivaš... :whistle: ...skrivam ja, nekaj takega, s čimer se bote vse v vašem klubu lahko potešile :lol1: :lol1:
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 (popravljeno) ...skrivam ja, nekaj takega, s čimer se bote vse v vašem klubu lahko potešile :lol1: :lol1: uf ti pa na velik upaš :naughty: aja ma kelnarca pa ni bena :lol: Popravljeno Junij 11, 2007. Popravil Irencko
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Nejko...Irencko je punca?upam, da to veš in njihov klub so same punce... :whistle: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 (popravljeno) Nejko...Irencko je punca?upam, da to veš in njihov klub so same punce... :whistle: :lol1: ja super, kaj si lahko še želim kot en harem motoristk :D uf ti pa na velik upaš :naughty:aja ma kelnarca pa ni bena :lol: to pa zaj nisn razumel, kaj to pomeni??? ni bena??? Popravljeno Junij 11, 2007. Popravil _Nejko_
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ja super, kaj si lahko še želim kot en harem motoristk :Dto pa zaj nisn razumel, kaj to pomeni??? ni bena??? ja de ni nobena :lol:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ja de ni nobena :lol: ma ni važno če ni kelnarca, kelnarce so pač ena subkultura, ampak tudi ostale mamo radi :D
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Nejko...Irencko je punca?upam, da to veš in njihov klub so same punce... :whistle: :lol1: vidm de ve... ma zgleda d ni opazu d nemre u klub, dokler ma prjatlčka :whistle:
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ma ni važno če ni kelnarca, kelnarce so pač ena subkultura, ampak tudi ostale mamo radi :D ja ja ma sj vem, te vaše kelnarce... :naughty: :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 vidm de ve... ma zgleda d ni opazu d nemre u klub, dokler ma prjatlčka :whistle: mater če mate tako špraho da rabim 5 minut da razvozlam kaj si htela povejat... ne ne, jaz že vem da kao ne morn zarad tega, samo sej sn reko.... čudna so pota nejkotova...hehehe... risko že ve zakaj ni blo tak na tesno ko me je odzadi...hehehe malo heca seveda .)
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 (popravljeno) vidm de ve... ma zgleda d ni opazu d nemre u klub, dokler ma prjatlčka :whistle: Jest vm pridem v Medvodah lupčke potalat :P No vsaj Tanjuški :D Popravljeno Junij 11, 2007. Popravil Roky
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 mater če mate tako špraho da rabim 5 minut da razvozlam kaj si htela povejat... ne ne, jaz že vem da kao ne morn zarad tega, samo sej sn reko.... čudna so pota nejkotova...hehehe... risko že ve zakaj ni blo tak na tesno ko me je odzadi...hehehemalo heca seveda .) ja pa v vsakm heci j pou resnice :naughty: sej se trudm d povem kokr tuk normaln... čaki ma ti začnem zavijat? hehe :lol: Jest vm pridem v Medvodah lupčke potalat :P No vsaj Tanjuški :D ja kok si ti fajn :worship:
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ja kok si ti fajn :worship: Kuko je pa to zdele zvenel :hmm:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Jest vm pridem v Medvodah lupčke potalat :P No vsaj Tanjuški :D daj še v mojem imenu ji nekaj potalaj... pa to zvečer v šotoru :D
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 daj še v mojem imenu ji nekaj potalaj... pa to zvečer v šotoru :D Poj bo pa mislna, da maš ti tok velikga :D :D :D
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 (popravljeno) Kuko je pa to zdele zvenel :hmm: hm... jst nism nč slišala :blush: daj še v mojem imenu ji nekaj potalaj... pa to zvečer v šotoru :D kaj a ti naupaš? :naughty: sj ane... u žiri ni blo pa benga, tm bi se pa gužval :lol: :lol: :lol: Popravljeno Junij 11, 2007. Popravil Irencko
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 hm... jst nism nč slišala :blush:kaj a ti naupaš? :naughty: sj ane... u žiri ni blo pa benga, tm bi se pa gužval :lol: :lol: :lol: ja itak da ne :P ... žal me ne bo :BUA:
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 ja itak da ne :P ... žal me ne bo :BUA: tut mene mal matra, nism zih č pridm... :( bom vidla... matura :unsure: no sicr, glede na tu d letos sm bla še na vseh do zdj... ma če se bo dalu bom prisotna tut tuki hehe :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se