TakeALookAround Objavljeno April 17, 2015 Opozori Objavljeno April 17, 2015 Aja..mrbit pa nism razumel pravilno Ceno ti je ponudil za kero zadevo?
Leteči Objavljeno April 17, 2015 Opozori Objavljeno April 17, 2015 Ker še nikoli nisem tega potreboval, niti ne vem kako se sučejo cene, skratka na svoji raketi moram menat zobnike in ketno, ponujeno ceno za prvovgradnjo (ni to original) imam 155eur, je to dobra cena? Cena za prvovgradnjo (DID) je 135 EUR......vse kar je več je čista natega...... Če rabiš pa PM. LP sayo in TakeALookAround 2
Danilo D Objavljeno April 19, 2015 Opozori Objavljeno April 19, 2015 kok pa teb did zdrži oz. kakšna in kolk ti je do zdej zdržala?
Danilo D Objavljeno April 23, 2015 Opozori Objavljeno April 23, 2015 Upam, da kej dlje zdrži kot pa danes iz Konjic na Roglo in do Veleja :D ciciban 1
NinjaRider04 Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 Ker bom moral v kratkem menjat verigo in se nevem odločit katero od DID uzet bom kar tule vprašal..zdaj mam vm..sam ni mi lih nekaj dobra kr je kar hitro odšla po gobe..torej katera D.I.D veriga je najbolša oz se najbolje splača?..hvala za odgovore in Lp ....p.s zobnika sta še dobra če pa že pa bom tut cel komplet uzel.
meganboj Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 zanima me kateri je dober sprej za verigo mazat trenutno imam enega silikonskega v louisu kupljenega pa kar fejst maže zadnjo felno je kaj bolj obstojnega lp
ciciban Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 Eni imajo radi suhi sprej PDL. Bolj kot ne stvar okusa, če mene vprašaš tole mazanje in pucanje. cikadina, hajoktejn in StaraFeltna 3
jl79 Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 Jaz sem PDL uporabljal zadnja leta. Lani nas je ujel dež in smo vozili cca 400km v dežju po AC (da smo čimprej prišli do cilja). Verjetno tudi moja napaka, da nisem takoj namazal ketne ampak šele dan kasneje, skratka ketna mi je zarjavela in letos jo je bilo potrebno menjati (drugače jo mažem vsaj na 500km). Tudi po testih PDL ni kaj prida ocenjen (motorrad 20/2010), je pa res, da ta sprej ne zasvinja. Letos sem se odločil, da probam Motulovo pasto C5, pa da vidim kakšen bo rezultat (naj bi bila dokaj dobra in tudi ne svinja naokoli), če ne bo OK bom pa razmislil o Scottoiler-ju. ciciban 1
ciciban Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 Men tudi ni bil najbolj všeč, ker se slabše vidi kdaj jo je treba mazat. Kar se tiče flakanja je bil pa še najboljši. Sedaj mažem z navadnim belim in mi je čisto OK.
Wakasaki Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 meni osebno je top motul road al pa factory line. Ostane na ketni in ne leti na feltno je obstojen tudi v dežju-na daljšem potovanju sem bil deležen več urnega naliva- in jasno vidim kdaj moram spet nanesti, običajno na 500-1000km . Na 2000-3000km pa ketno še prej ščistim z temle(ketna je očiščena v 5 minutah,brez da bi osvinjal še meter okoli sebe) in svetilnim pertolejom, zbrišem dokler cuna ni skor čista in drugi dan nanesem mazilo. Enkrat do dvakrat letno ali ob servisu demontiram pokrov prednjega zobnika, da ga očistim in to je to. ciciban in dore 2
meganboj Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 kot kaže imam verigo fuč ko vrtim kolo je veriga enkrat ful našpanana pol pa naenkrat ohlapna mam prav
Scarabeo 500 Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 kot kaže imam verigo fuč ko vrtim kolo je veriga enkrat ful našpanana pol pa naenkrat ohlapna mam prav Res je, v kanto z njo. ciciban 1
meganboj Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 kakšno verigo mi priporočate regina did in kje najbolj ugodna še recimo yamaha xj6
cikadina Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 meni osebno je top motul road al pa factory line. Ostane na ketni in ne leti na feltno je obstojen tudi v dežju-na daljšem potovanju sem bil deležen več urnega naliva- in jasno vidim kdaj moram spet nanesti, običajno na 500-1000km . Na 2000-3000km pa ketno še prej ščistim z temle(ketna je očiščena v 5 minutah,brez da bi osvinjal še meter okoli sebe) in svetilnim pertolejom, zbrišem dokler cuna ni skor čista in drugi dan nanesem mazilo. Enkrat do dvakrat letno ali ob servisu demontiram pokrov prednjega zobnika, da ga očistim in to je to. motul tako road kot faktory, ne da leti samo na feltno, leti tudi po celi riti motorja, kombinezonu v glavnem od preizkušanih je motul največja packarija.
Danilo D Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 Moja prva izkušnja z novo ketno ...... ceu zadn konc motorja usran ... feltna, lev avspuh, še tista leva plastika ob sedežu, tk da ko naslednjič menjam ketno, prvo kar nardim tisto belo sranje od masti al kaj u fabriki napacajo gor dol spravim . Jo po včerajšnjem pranju, pa tudi vedno do sedaj, razen enga spreja vmes iz lidla , pošpricam z https://www.euroton.si/avtodeli/a1-s100-weisses-kettenspray-300ml-a1-s100-belo-razprsilo-za-verige-300ml-p-13796.aspxin nobenih sledi kake pizdarije kjerkol po motorju sayo 1
NinjaRider04 Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 kakšno verigo mi priporočate regina did in kje najbolj ugodna še recimo yamaha xj6 kakšno verigo mi priporočate regina did in kje najbolj ugodna še recimo yamaha xj6 DID 520zvm-x uzam..najboljša pa najbolj vzdržljiva ketna..10% več koči,,7x večja življenska doba..glavnem komplet z zobnikoma te pride 184e..Motopoint adriatik! Lp
Wakasaki Objavljeno Maj 1, 2015 Opozori Objavljeno Maj 1, 2015 motul tako road kot faktory, ne da leti samo na feltno, leti tudi po celi riti motorja, kombinezonu v glavnem od preizkušanih je motul največja packarija. kvaaaaaaaaaaaa lej ni kej moram verjeti, ampak na mojem in še dveh motorjih , katere vidim ,se ne pojavlja nič od opisanega, ne na feltni ma nikjer razen v pokrovu prednjega zobnika , no ja morda v ščitniku verige ampak komaj omembe vredno. No ja sej , če bi vsem služila le ena znamka potem bi obstajal le en sprej,...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Maj 1, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1, 2015 Zmontiru sem Scottoiler.... .... tko da se mi gladkomalo je*e za vaše spreje.. builder, MiNa, hajoktejn in 7 others 10
TOMCAT Objavljeno Maj 1, 2015 Opozori Objavljeno Maj 1, 2015 Zmontiru sem Scottoiler.... .... tko da se mi gladkomalo je*e za vaše spreje.. Baraba skregan Zivnorc in builder 2
JoeFZ Objavljeno Maj 1, 2015 Opozori Objavljeno Maj 1, 2015 kakšno verigo mi priporočate regina did in kje najbolj ugodna še recimo yamaha xj6 http://kettenmax.de/600ccm-did-kettensatz-yamaha-xj6-diversion-rj19-0915-c-16683_16684_170_181_11526.html Jaz sem kupil tu.So mi pa kasneje tu na forumu svetovali tudi ugodnejše rešitve. LP
JoeFZ Objavljeno Maj 1, 2015 Opozori Objavljeno Maj 1, 2015 Moja prva izkušnja z novo ketno ...... ceu zadn konc motorja usran ... feltna, lev avspuh, še tista leva plastika ob sedežu, tk da ko naslednjič menjam ketno, prvo kar nardim tisto belo sranje od masti al kaj u fabriki napacajo gor dol spravim . Jo po včerajšnjem pranju, pa tudi vedno do sedaj, razen enga spreja vmes iz lidla , pošpricam z https://www.euroton.si/avtodeli/a1-s100-weisses-kettenspray-300ml-a1-s100-belo-razprsilo-za-verige-300ml-p-13796.aspxin nobenih sledi kake pizdarije kjerkol po motorju Hvala za opozorilo.Čaka me prva vožnja z novo verigo,pa sem tudi že razmišljal da bi jo obrisal.Zdaj pa jo bom zagotovo. LP
dore Objavljeno Maj 1, 2015 Opozori Objavljeno Maj 1, 2015 kvaaaaaaaaaaaa lej ni kej moram verjeti, ampak na mojem in še dveh motorjih , katere vidim ,se ne pojavlja nič od opisanega, ne na feltni ma nikjer razen v pokrovu prednjega zobnika , no ja morda v ščitniku verige ampak komaj omembe vredno. No ja sej , če bi vsem služila le ena znamka potem bi obstajal le en sprej,... Zanimva ta tema okoli sprejev za verige.Zgleda da je večini važno samo da ne meče okoli,ne pa kako maže samo verigo.Preizkusil sem vse mogoče znamke sprejev,pa se vedno vračam nazaj na Motul.Če je pravilno namazana ne svinja preveč. Wakasaki in NinjaRider04 2
meganboj Objavljeno Maj 1, 2015 Opozori Objavljeno Maj 1, 2015 http://kettenmax.de/600ccm-did-kettensatz-yamaha-xj6-diversion-rj19-0915-c-16683_16684_170_181_11526.html Jaz sem kupil tu.So mi pa kasneje tu na forumu svetovali tudi ugodnejše rešitve. LP me pa res zanima kaj bi bila še bolj ugodna rešitev v luisu sem gledal pride okrog 120 e pri naših trgovcih pa se nisem gledal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se