Blade Objavljeno Avgust 16, 2002 Deli Objavljeno Avgust 16, 2002 No k že vsi neki naštevate bom pa še jest mal bl popoln napisov sam bo pa kr preveč si bo mal več cajta vzel :lol: : AC / DC ,Accept, Anthrax, Bad Brains, Bad Religion, Biohazard, Blind Guardian, Body Count, Bolt-Thrower, Bonfire, Cannibal Corpse, Carcass, Carnivore, Clavfinger, D.O.A., D.R.I., Deep Purple, Deicide, Dio, Dire Straits, Doom, Eagles, Entombed, Exciter, Exodus, Exploited, Faith no More, Foo Fighters, G.B.H, Gary Moore,Van Halen, Green Day, Guns`n`Roses, H-Block, HammerFall, Helloween, Iron Maiden, J.B.O., Judas priest, Kid Rock, Krokus, Laibach, Leed Zeppelin, M.S.G., Machine Head, Manowar, Megadeath, Metallica, Motorhead, Napalm Death, Nazareth, Nirvana, Nofx, Nomeansno, Obituary, Offspring, Oi , Ozzy Ozbourne, Pankarti, Pantera, Paradise Lost, Pavel Kavec , Pearl Jam, Pink Floyd, Possessed, Pretty Maids, Pro-Pain, Pungent Stench, Punk Chartbusters, Queen, Quiet Riot, Rainbow, Reo Speedwagon, Rhapsody, Runing Wild, Sank Rock, Saxon, Scorpions, Siddharta, Slade, Slayer, Spin Doctors, Stratovarius, Sufocation, Sugar Ray, The Cult, The Drinkers, The Dubliners, The Toy Dolls, The Unimogs, Turbo(MOJA MALENKOST PRED 10 LETI), Twisted Sister, Ugly kid Joe, Uriah Heep, Van Halen, Venom, Virus 100, Viu Drakh, W.A.S.P., Warant, Warlock, White Lion, White Zombie, WhiteSnake, Yello, Yngwie Malmsteen, Zablujena Generacija, Zaklonisce Prepeva, Zmelkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Avgust 16, 2002 Deli Objavljeno Avgust 16, 2002 Kul, Blade, pa kar po abecedi. A si svojo zbirko gledal in po vrsti pisal? :wink: Imaš pa v redu okus, moram reč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Avgust 16, 2002 Deli Objavljeno Avgust 16, 2002 Kul, Blade, pa kar po abecedi. A si svojo zbirko gledal in po vrsti pisal? :wink: Imaš pa v redu okus, moram reč. Ma ja no sam če bi vse hotu napisat bi placa zmankal pa kšn band sm sigurn zgrešu.Ma to CD-ju da niti ne vem kva točn imam.Nekej originalov pa nekej original kopij :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno Avgust 17, 2002 Deli Objavljeno Avgust 17, 2002 Pa se še jaz zabeležim. Že od mladosti metalec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 18, 2002 Deli Objavljeno Avgust 18, 2002 Glede na to da imam cez 600 CDjev vam posljem kar tole http://www.sweet-sorrow.com/cd.html to so moji cd-ji - oz. lahko da kak manjka, ker ni azuriran seznam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno Avgust 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 21, 2002 Glede na to da imam cez 600 CDjev vam posljem kar tole http://www.sweet-sorrow.com/cd.html to so moji cd-ji - oz. lahko da kak manjka, ker ni azuriran seznam. Lep seznam, ni kej 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 Kaj na Judas Priest ste pa pozabil. Zame najboljši metal bend vseh časov. MM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 Kaj na Judas Priest ste pa pozabil. Zame najboljši metal bend vseh časov. MM No ja, nic posebnega razen Painkillerja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 OK, glede na to, da sem bil zraven, ko se je HM rojeval (Deep purple, Thin lizzy, Black sabbath, Led Zeppelin...) in sem generacija očetov HM ter še vedno oboževalec: HM Z VSEMI PODVRSTAMI JE ZAKON!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno September 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2002 19.9. Dying fetus in drugi.. Metelkova Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Kaj na Judas Priest ste pa pozabil. Zame najboljši metal bend vseh časov. MM No glih najboljš mi ni, je pa gotovo med najboljšimi. Novega nisem nič pametnega slišal od njih, majo pa tudi na Rocka Rolla, Defenders of the Faith in ostalih starih albumih kar nekaj zlo dobrih komadov (tud bajkerskih). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krimi Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 no pa še jst. moram priznat, da kakšno težko žaganje zame glih ni. Ampak vseeno pa rad slišim kakšen HM komad, ki mi gre v ušesa. Predvsem od Metallice, Aerosmith, Motley Crue, Led Zeppelin, Scorpion, pa tud še od kašnih drugih. Važen je sam, da mi je komad ušeč. Mislim pa, da so najboljš balade prav od HM bendov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 ... Od domačih pa vsekakor Šank Rock, Prospect,... Eno vprašanje: A je mogoče kdo slišu že za Requiem ? Men so za Slovence kar v redu. Mogoče ma kdo kaj od njih (jast sam staro šmečo kaseto). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 no pa še jst. ..., Led Zeppelin, Scorpion, pa tud še od kašnih drugih. ...! Kaj si jih slišu z mojga računalnika al kuga, jih glih vrtim. :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Mislim pa, da so najboljš balade prav od HM bendov! Popolnoma strinjajoč! Deleč najlepše.... Za Roka: Requiem so učasih igral skor na usakem slovenskem motozboru, zdej pa ne vem kwa počnejo....So bli kao bajkerski bend, kr solidni.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 ... Od domačih pa vsekakor Šank Rock, Prospect,... Eno vprašanje: A je mogoče kdo slišu že za Requiem ? Men so za Slovence kar v redu. Mogoče ma kdo kaj od njih (jast sam staro šmečo kaseto). Jaz imam prvi dve plati na CDjih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Za Roka: Requiem so učasih igral skor na usakem slovenskem motozboru, zdej pa ne vem kwa počnejo....So bli kao bajkerski bend, kr solidni.... Zgolj v info, glede na to, da jih poznam osebno. Fantje dokoncujejo svoj 4.(?) album. Pevec pa veselo koncertira po zborih s svojim drugim bendom - Razvaline, ki ga najbrz poznate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Razvaline, ki ga najbrz poznate. Ja, Razvaline pa razturajo muzko Deep Purplov, samo je že malo preveč, ko na vsakem zboru trikrat slišiš Child in time pa Smoke on the water. Requiem mi pa tudi niso preveč všeč ... mogoče pa imajo kake dobre starejše komade, ki jih ne poznam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Razvaline, ki ga najbrz poznate. Ja, Razvaline pa razturajo muzko Deep Purplov, samo je že malo preveč, ko na vsakem zboru trikrat slišiš Child in time pa Smoke on the water. Requiem mi pa tudi niso preveč všeč ... mogoče pa imajo kake dobre starejše komade, ki jih ne poznam? Sem govoril s Sergejem (pevcem), koliko casa jih bomo gledali kamorkoli pridemo - pa je enostavno odgovoril, da dokler se jih ne bodo vsi navelicali, ko jih ne bodo vec na spile vabili, bodo pac nehali. Tipi so sicer po mojem ne skromnem misljenju za to, kar delajo, carji, samo muska je cist zgresena... Requiem so bolj tko-tko, ampak Mare (sef, pisec glasbe, kitarist) pravi da bo ta stvar ki zdej ven pride bolj "trda"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 Motorhead, Motorhead, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 ... Avsenik & Co ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 Motorhead, Motorhead, ... Gee, I would have never guessed ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno September 13, 2002 Deli Objavljeno September 13, 2002 sam ko prebiram te strani opazim da ste pravi drotšponarji Jaoo da vas mama vidi!!!1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 Kaj pa Noctiferia? Včeraj so vrteli spot "Fond of lies" v Videospotnicah. Solidno, ne pa najboljše (omenjeni videospot) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 a ste že čuli za O.S.T. sem gledo en video, dober video a ne? :D :D :D ka pa velenjski "šato" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se