MarduK Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 K pa ena baba,od resničnostnega klavca nardi dva koncerta v Ljubljani je pa vse kul. Prekleta banda reporterska. :BUA: eeeeeee čaki mal... To je zdej popularno!!! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 keri koncerti v VPK lani bi označl za najbolšega? pr men se nekak na vrhu bodejo Blind Guardian in Amon Amarth :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Dobu karte za Maidne na Petrol pumpi. :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 keri koncerti v VPK lani bi označl za najbolšega? pr men se nekak na vrhu bodejo Blind Guardian in Amon Amarth :P Amon amarth - jebiga, boljsega banda pac ni... Pa se Tyr za predband :) Yummie Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Včeraj v Downu Rock bar Kranj predstavitev legendarne skupine Interceptor,ki imajo koncert 27.4. v Šeščah pri Šempetru.Res so se fantje skup nabral in so polni energije z Čulkom na čelu.Še pop tv so pršli posnet reportažo.ZAKON :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Včeraj v Downu Rock bar Kranj predstavitev legendarne skupine Interceptor,ki imajo koncert 27.4. v Šeščah pri Šempetru.Res so se fantje skup nabral in so polni energije z Čulkom na čelu.Še pop tv so pršli posnet reportažo.ZAKON :OK: A majo še zmeri isti stil muzke? Pred 10 leti (nekaj takega) sem bla v Lj. na njihovem koncertu in so zlo žgal, takrat sem še kaseto kupila, pa pevca sopoznala .) (ko sem bla še mlada :angry: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 A majo še zmeri isti stil muzke? Pred 10 leti (nekaj takega) sem bla v Lj. na njihovem koncertu in so zlo žgal, takrat sem še kaseto kupila, pa pevca sopoznala .) (ko sem bla še mlada :angry: ) Zasedba je original pevc je isti sam ne vem če je še kaj kart.Itak bojo pa tebe not spustil. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Zasedba je original pevc je isti sam ne vem če je še kaj kart.Itak bojo pa tebe not spustil. :OK: :OK: Itak :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 No mal pozn ampak,komentar iz koncerta Interceptor ni potrebn.Dvorana v Šeščah polna enih 300 folka in super koncert.Čulk svaka čast. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 jaz mam pa eno željo. namreč nikjer ne najdem CD od Therapy?, kjer sta pesmi Nowhere in Die Laughing. če ma kdo ta CD, naj me prosim kontaktira na PM pa se zmeniva. ziher dobi eno pivo :D :grim dečki, najlepša vam dala :P lp, nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 keri koncerti v VPK lani bi označl za najbolšega? pr men se nekak na vrhu bodejo Blind Guardian in Amon Amarth :P Bli samo na Blindih, se pravi to je to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Absolutno Amon Amarth,Wintersun in Tyr. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Absolutno Amon Amarth,Wintersun in Tyr. :OK: oktobra se vikingi spet vračajo, samo z dimmu borgir :BUA: blo bi za it, sam nekak mi ni onih maškar za gledat :closedeyes: na slovensko sceno so se vrnili legendarni graveyard metalci Interceptor, letos se obeta še slovenska turneja :yea2: bil kdo na comeback špilu v šeščah prejšnji petek? blo kr noro, se definitivno še splača it :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Amon Amarth in Dimmu Borgir... Idealna kombinacija po mojih preferencah... Kot da bi jaz bookiral. V principu komaj cakam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 15.10 gospodarsko raztavišče.AMON DIMMU. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 (popravljeno) 12.5. Maribor - Klub Mc Pekarna ob 21.00.Koncert skupine Dekadent. Predskupine- Ivje ter Voice of the soul. Vstopnina naj bi bila 2 Eura. Popravljeno Maj 10, 2007. Popravil Incubation Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Danes v Zagorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avbi Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 (popravljeno) Eni, ki se trudijo. Link. Popravljeno Maj 21, 2007. Popravil avbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metallc Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Se 2 dni poj pa IRON MAIDEN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 A ste bli včeraj? :D Meni je blo :worship: samo če bi bil daljši koncert se ne bi pritoževal. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fos Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 Bil! Res bi zadeva lahko malce dlje trajala. Drugače pa bomba!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 15.10 gospodarsko raztavišče.AMON DIMMU. :OK: Še mal, še mal .... pol pa :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 5.10. Igramo v Bazenu v Kranju - s posebnim presenecenjem naslednji dan z mojo Valkyro, Pirrulzom in Vale v Bamberg na Naglfar, Dismember in se vec: pa se mnogo drugih stvari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 naslednji dan z mojo Valkyro, Pirrulzom in Vale v Bamberg na Naglfar, Dismember in se vec: :grim "Bierstadt Bamberg König Ludwig I. sei Dank: Ohne ihn gäbe es heute keine Bierkeller Bamberg genießt den Ruf als Bierstadt Deutschlands." :beer2: :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Oktober 3, 2007 Deli Objavljeno Oktober 3, 2007 No zdej smo pa že bliz koncertne scene.Korpiji so menda razprodan,nikakor mi ne rata,da bi jih vidu,mam pa en problem.Če kdo nima karte za Amone in Dimmuje,in je ne dobi mam eno viška,ker se je hčera premislila in zaradi obveznosti v šoli ne gre.Cena je 33 eurov.Pa ta vikend je dva dni metal festival v Kranju na bazenu. http://www.akd-izbruh.org/index.php?lang=s...&category=1 Tla je vse napisano.Se vidjamo. :evilgrin: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se