Kopije Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Ne vem kaj se to dogaja zadnje čase v Mariboru, vendar vsaj zame eden boljših bendov po PANTERI: 09.08.2008 Killswitch Engage, As I Lay Dying + local support Kraj, objekt: Maribor, Štuk PS: poglejte si njihov dvd... noro :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Nikol, ker smo sami satanisti in te lahko poškodujemo :evilgrin: z vešpo lahko poškoduješ samo sebe :) meni pa nikakor ne moreš škodit z wc školko na dveh kolesih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 (popravljeno) z vešpo lahko poškoduješ samo sebe :) meni pa nikakor ne moreš škodit z wc školko na dveh kolesih. Res je. Težko je poškodovati prazno glavo :grim in ne, tebi ne more nihče škodit, si že sam dovolj škodljiv, predvsem pa nadležen kot muha :krneki: Popravljeno Junij 13, 2008. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Ne vem kaj se to dogaja zadnje čase v Mariboru, vendar vsaj zame eden boljših bendov po PANTERI: 09.08.2008 Killswitch Engage, As I Lay Dying + local support Kraj, objekt: Maribor, Štuk PS: poglejte si njihov dvd... noro :naughty: :worship: 10.12.2008 Morbid Angel, Kataklysm, Marduk, Keep Of Kalessin, Arsis Organizator: RTN Kraj, objekt: Maribor, Štuk Nuff said. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Res je. Težko je poškodovati prazno glavo :grim in ne, tebi ne more nihče škodit, si že sam dovolj škodljiv, predvsem pa nadležen kot muha :krneki: hahaha :D nadležen zate ? lol :D kdo je pa tebe sploh kej nadlegoval vešpar ? Drugače povedano, jebe se mi zate :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Jutri pa odhod v mesto "črnine" :yea2: Če me kdo sreča, naj me pocuka za rokav ... ziher bom za enim šankom in sicer med tistimi, ki bom težila, da je "plastenko" treba tud plačat :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Jutri pa odhod v mesto "črnine" :yea2: Če me kdo sreča, naj me pocuka za rokav ... ziher bom za enim šankom in sicer med tistimi, ki bom težila, da je "plastenko" treba tud plačat :lol1: Na kateri strani šanka boš? Da vemo al ti drink častimo ali težimo za drink ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Na kateri strani šanka boš? Da vemo al ti drink častimo ali težimo za drink ;) Glede na to, da bom težila s plačilom (tudi) "plastenk", bom sa druge strane kot vi ;) Upam pa, da me bodo občasno tud na "vašo" stran spustil, da bomo lahko kakšnega spil skup :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Hell over paradise meets Einherjar on Friday Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Hell over paradise meets Einherjar on Friday & cca. 3 hours before that, it meetzZz pirrulz. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Vse vas bom umrla :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Pizdu mater, kje so tisti lepi cajti, ko smo še metalce rezali... :( Aja, saj mogoče jih pa lahko še vedno!!! Pridem... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Pizdu mater, kje so tisti lepi cajti, ko so me še metalce rezali... :( Prdnem... :D :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 :unsure: :unsure: "so me še metalci rezali", ne "so me še metalce rezali". :P Ti dobiš prvo hruško! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Ja nič, ta pa bom na stare lejte drejar ratal :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 "so me še metalci rezali", ne "so me še metalce rezali". :P Ti dobiš prvo hruško! :P Hruš ne jem :grrr lahko pa tebi kakšno bunko damo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 & cca. 3 hours before that, it meetzZz pirrulz. :) we come in waves Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 ni mi jasn, kaj se tukaj meče? ... če je tako ... še jaz vržem za eno rundo :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 ni mi jasn, kaj se tukaj meče? ... če je tako ... še jaz vržem za eno rundo :P :lol1: vsec mi je kako reagiras, kadar ne razumes pogovora... Sobota - 10am - tolmin - lahko das za rundo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 vsec mi je kako reagiras, kadar ne razumes pogovora... Sobota - 10am - tolmin - lahko das za rundo Ja, pa ravno dovolj majhen je, da ga lahko še malo mečemo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Hruš ne jem :grrr lahko pa tebi kakšno bunko damo :evilgrin: Jaz bi eno iz okolice Frama, tako mesno, pohorsko..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Ja, pa ravno dovolj majhen je, da ga lahko še malo mečemo :evilgrin: Ja sj :closedeyes: ... najlažje se je na majhne, stare in nemočne dečkote spraulat :closedeyes: .... dj dve kili odojka če upaš :P :evilgrin: Einherjar... za rundo pa ni problem.... sam rabm en dan prej vedet, da se grem u Portorož starim italjankam mal nastavljat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Sej podatke imas vse :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Sej podatke imas vse :) Imam :grim ... sam ... k mi že grozijo, da bom nametan :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2008 Deli Objavljeno Julij 1, 2008 Koncno Flyer. Karte za to ekstravaganco dobite pri meni - PM, SMS, e-mail, telefon, golob pismonosa,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se