Rude Boy Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 :worship: Mislim da si zmagal na natečaju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 In vse, kar je vlada dosegla s poimenovanjem letališča po Pučniku, je to, da se vsa Slovenija ( na forumih )norčuje iz Pučnika, čeprav si tega ni zaslužil......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 In vse, kar je vlada dosegla s poimenovanjem letališča po Pučniku, je to, da se vsa Slovenija ( na forumih )norčuje iz Pučnika, čeprav si tega ni zaslužil......... ... in odvrnila pozornost javnosti od drugih pomembnejših stvari/afer. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 In vse, kar je vlada dosegla s poimenovanjem letališča po Pučniku, je to, da se vsa Slovenija ( na forumih )norčuje iz Pučnika, čeprav si tega ni zaslužil......... Vsaka revolucija žre svoje otroke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 JOZE PUCNIK JE ZAPRT, KER JE MEGLA !!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 - A veste zakaj je bil Jože Pučnik zaprt ??? - Zaradi megle... :hmm: :worship: - A veste zakaj je bil Jože Pučnik zaprt ??? - Zaradi megle... :hmm: :worship: :kva2: JOZE PUCNIK JE ZAPRT, KER JE MEGLA !!! :lol1: A veste ta štos? Jože Pučnik je zaprt zaradi megle! :photo: :slap: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 A veste ta štos? Jože Pučnik je zaprt zaradi megle! :photo: :slap: :alien1: in to demagoške ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 ne vem ne vem........... .........ce ni ta megla nastala zaradi toplotnega dvigovanja prahu na raznih forumih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 :worship: :kva2:A veste ta štos? Jože Pučnik je zaprt zaradi megle! :photo: :slap: :alien1: Jože Pučnik bo zaprt zaradi megle!... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Motoristek ne more vstopit v pučnika ker je ta zaprt zaradi megle ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 pucnik zaradi sir-ove megle zaprt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Se mi zdi, da bomo videli že videno v stilu" vladni predlog še ni bil usklajen" bilo ja samo delovno gradivo... V resnici se pripravlja teren za preimenovanje v zračna luka Janez ovog Janše. jelinčićpres Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Ponavadi so totalitarni režimi tisti, ki poimenujejo razne stvari po ljudeh, ki so bili še pred nekaj leti med nami. Pa naj bodo to diktature, naš bivši režim, ali pa Hrvaška, kjer ima polovica novozgrajenih objektov ime po Tudjmanu, sedaj pa si ne upajo spremeniti imen, ker ima Franjo še vedno precej privržencv. Po moje je treba pustiti času čas in če se bodo naši otroci ali pa celo vnuki Pučnika (ali kogarkoli iz našega časa) spominjali po njegovih velikih delih, potem si res zasluži, da se kak pomemben objekt poimenuje po njem. Če pa ga bodo naši zanamci pozabili, ali celo ugotovili, da le ni bil tako pozitivna osebnost, kot mislimo mi, potem pa bodo morali spremeniti ime, kot smo to delali mi, ko smo preimenovali ulice, trge, celo mesta, ki so bila poimenovana po osebnostih, ki so bile v prejšnjem režimu cenjene, po zamenjvi vodstva države in sistema pa so bili spoznani za zločince. In ker mi ni do tega, da bi si moral vsaka 4 leta (po volitvah) kupovati nove karte slovenskih mest in delati update navigacije, ker bo vsaka vlada menjala imena ulic, je najboljše, da počakamo na naše otroke, da oni odločijo, kdo si zasluži ulico in kdo ne, po kom bomo poimenovali most, po kom letališče....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 In ker mi ni do tega, da bi si moral vsaka 4 leta (po volitvah) kupovati nove karte slovenskih mest in delati update navigacije, ker bo vsaka vlada menjala imena ulic, je najboljše, da počakamo na naše otroke, da oni odločijo, kdo si zasluži ulico in kdo ne, po kom bomo poimenovali most, po kom letališče....... jaz samo upam (pa vseeno bolj dvomim), da bodo naši otroci že očiščeni tega bremena rdečih in črnih in belih, itd....... Se bojim, da bo malo več časa potrebnega....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 ja, jest moje otroke že skoz to učim, da vedo kdo so zločinci, kateri so bili v zmoti, in kteri so bili dobri, tud za pučnika sem jim povedal, da ni bil slab človek, sam da je težil v napačnem času in na napačnem mestu(državi) janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Se mi zdi, da bomo videli že videno v stilu" vladni predlog še ni bil usklajen" bilo ja samo delovno gradivo...V resnici se pripravlja teren za preimenovanje v zračna luka Janez ovog Janše. jelinčićpres po Janši se bo poimenovalo mariborsko letališče ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 po Janši se bo poimenovalo mariborsko letališče ... Samo preko mene mrtvog... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Kaj pa, če da motodrom zgradit, a potem uhka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Samo preko mene mrtvog... Kaj pa, če da motodrom zgradit, a potem uhka? :hmm: Eh Vapotek, pol bo pa motodrom po tebi imenovan.Ni slabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Kaj pa če bi letališče poimenovali po tistih dveh pilotih, ki sta rešila Humarja?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 Kaj pa, če da motodrom zgradit, a potem uhka? Kakšna uhka? Za ušesa me ne bo nihče vlačil!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 :hmm: Eh Vapotek, pol bo pa motodrom po tebi imenovan.Ni slabo. Seveda ne....izberite ime: 1.vapodrom 2.vaporing 3.vapnik (kao grobnIK) 4.laguna vapo 5.vapoworld (varianta vapoland) ..... Dodatni predlogi so seveda zelo dobrodošli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2007 Deli Objavljeno Junij 17, 2007 1.vapodrom jeklenega :worship: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 18, 2007 Deli Objavljeno Junij 18, 2007 Seveda ne....izberite ime: 1.vapodrom 2.vaporing 3.vapnik (kao grobnIK) 4.laguna vapo 5.vapoworld (varianta vapoland) ..... Dodatni predlogi so seveda zelo dobrodošli. Vapoland (as in Disneyland) ... nekaj za otroke. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se