basbas Objavljeno Avgust 30, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2022 pred 10 urami, BlondDiversion pravi: Živjo. Morda kdo izmed lastnikov 675, ki je poskusil navesit stranske kufre ali torbe? https://www.google.si/search?q=triumph+street+triple+side+bags&source=hp&ei=VrANY6S-Cp2RhbIP_sCBGA&iflsig=AJiK0e8AAAAAYw2-ZvIvdrB6sHBCddKbuOa4_u5h1p1o&oq=triumph+stret+triple+side+&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADIECAAQEzIKCAAQHhAIEA0QEzoLCAAQgAQQsQMQgwE6EQguEIAEELEDEIMBEMcBENEDOgsILhCABBCxAxCDAToICAAQsQMQgwE6BAgAEEM6BAguEEM6EQguEIAEELEDEIMBEMcBEK8BOg4ILhCABBCxAxCDARDUAjoOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6CAgAEIAEELEDOg4ILhCABBCxAxDHARCvAToFCAAQgAQ6CwguEIAEEMcBENEDOgoIABCxAxCDARAKOgQIABAKOgoILhDHARDRAxAKOgQIABANOgYIABAKEBM6CAgAEB4QFhATOgkIABAeEMkDEA06BggAEB4QDToGCAAQHhAWOgoIABAeEBYQChATOgoIABAeEA8QFhATUABYpdsCYPvwAmgDcAB4AIABpQGIAdkfkgEEMC4yOZgBAKABAQ&sclient=gws-wiz#imgrc=7tNsTyL_hfAkkM
domina Objavljeno Avgust 30, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2022 pred 16 urami, BlondDiversion pravi: Živjo. Morda kdo izmed lastnikov 675, ki je poskusil navesit stranske kufre ali torbe? jaz pred leti... od sw motech so se super obnesle. DAMI34 in krucymucy 2
BlondDiversion Objavljeno Avgust 30, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2022 💖💝hvala hvala hvala. Neko motožnj firmo sem obesila pred leti, pa so se mi torbe povesile in splozale na gumi. Ju luk luštn, bjuzifl ozadje, in predvsem hvala za foto info o firmi. Probam septembra domina 1
domina Objavljeno Avgust 31, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2022 pred 17 urami, BlondDiversion pravi: 💖💝hvala hvala hvala. Neko motožnj firmo sem obesila pred leti, pa so se mi torbe povesile in splozale na gumi. Ju luk luštn, bjuzifl ozadje, in predvsem hvala za foto info o firmi. Probam septembra ni za kaj:) pri teh torbah se ti to ne bi smelo zgoditi, ker sta med seboj povezani preko sedeža in ena drugi preprečujeta, da bi se povesile. edino nosilce moraš zmontirat, kot so spodaj na sliki... pri meni je bilo malo izzivov zaradi akrapovičev ampak če imaš original lonce, potem ne bi smelo biti težav. so pa fajn tudi zato, ker imajo opcijo, da se raztegnejo, če rabiš več prostora. meni je v te tri torbe uspelo spakirati za dobra dva tedna toskane in korzike:) javi potem septembra kako se obnesejo;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se