footprint Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 Tudi jaz sem dobil informacijo na Wings-u, da za moj moped (gsxr1000k7) ne izdelujejo in tudi ne nameravajo izdelovati :eek: Kaka škoda - pa tako dobro se je obnesel na GSX-R 600 l'99 :cry:
janih Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 opažam, da imate eni probleme z wingsi, pa me zanima ali so to problemi z dušilci ali brez dušilcev, tudi jaz sem na mojem motorju dobil wigngse, brez dušilcev, pa me zanima kje se da kupit dušilce, sem že pisal na ptuj, pa mi še niso odgovorili, drugi teden imam tehnični, pa me zanima kje najmanj težijo v ljubljani janih
primozh Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 en kup duvanja na internetni strani .................. kopirat res ni težko ...............
janih Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Pokliči namesto, da pišeš .) kličem, pa kličem, pa se mi nihče ne oglasi, ali imaš mogoče ti tel. številko janih
X-biker Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Za info kolikor vem so vsi brez homologacij :BUA: tako da niti ne pomislim nanj pa cena je isto kot da vzamem homologiranega.
TBoxer Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 opažam, da imate eni probleme z wingsi, pa me zanima ali so to problemi z dušilci ali brez dušilcev, tudi jaz sem na mojem motorju dobil wigngse, brez dušilcev, pa me zanima kje se da kupit dušilce, sem že pisal na ptuj, pa mi še niso odgovorili, drugi teden imam tehnični, pa me zanima kje najmanj težijo v ljubljani janih Vzami en kos lesa, pobrusiga malo v konus, prevrtaj ga in ga zatlači v avspuh. Pa boš imel db killer za tehnične. Lahko ga še prebaarvaš v črno da ne bo preveč sumljiv. lp
Lowrenc Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Ampak so pa ratal zajebani ja... Jih kdo preganja zaradi tega, ker ni možnosti homologacije in zato delajo samo za KTM, ker ta cross ne rabiš met homologiran rol... :P
Fabo Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Za kros KTM-e sploh nimajo v ponudbi...samo hard enduro in supermoto... .)
Dani Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 Na Ptuju naredil tehničnega brez problema z odprtimi rori od Wingsa. Aprilia Falco. V delavnici je grmelo, da smo se komaj čuli pa nihče nič kompliciral :OK:
peter1 Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Živijo ej tudi jaz rabim dušilec za wingsa ,če kdo kaj ve kam naj prasam oziroma pišem, da bi ga dobil.
pavlin666 Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Živijo ej tudi jaz rabim dušilec za wingsa ,če kdo kaj ve kam naj prasam oziroma pišem, da bi ga dobil. Pošlji jim mail. :D
Thundercat Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 Živijo ej tudi jaz rabim dušilec za wingsa ,če kdo kaj ve kam naj prasam oziroma pišem, da bi ga dobil. mf@siol.net
miha Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 sem samo poklical in so mi ga takoj poslali po pošti (oz trenutno ga še čakam dobim ta teden )
miha Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 a se komu mogoče zelo pozna če ima v izpuhu vložek za zmanšanje glasnosti ker meni se pozna razlika prej in potem
Frips Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 a se komu mogoče zelo pozna če ima v izpuhu vložek za zmanšanje glasnosti ker meni se pozna razlika prej in potem ja sj zato tudi je vložek :headbang:
miha Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 uu se oproščam nisem mislil o glasnosti ampak v obnašanu motorja sploh ni tako kot je prejt pri cca 5k obratih ga ne spravim nikamor ni tiste živahnosti kot brez vložka
Frips Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Normalno, saj si mi z vložkom zapru pretočnost zraka (zmanjšal fi odprtine na loncu)
SiR Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 uu se oproščamnisem mislil o glasnosti ampak v obnašanu motorja sploh ni tako kot je prejt pri cca 5k obratih ga ne spravim nikamor ni tiste živahnosti kot brez vložka a auspuh drug si pa sam za imidž kupu?
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Jaz mam tud Wingsa, pa na tehničnem tud mrdnil niso :naughty: Sem bla še tolk blond, da sem jih vprašala, če je Wings kak problem, pa je reku, da ne... dokler tolk ne rohni, da se na kilometre sliš :krneki: Aja... pa en nasvet policaja (kolega)... če te glih ne ujame prometnik na motorju, ni panike, ker oni drugi nimajo pojma kaj je Wings, kaj Akrapovič in podobno :kva2:
Frips Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Aja... pa en nasvet policaja (kolega)... če te glih ne ujame prometnik na motorju, ni panike, ker oni drugi nimajo pojma kaj je Wings, kaj Akrapovič in podobno :kva2: Ah daj no....vraga nimajo pojma, tolk butasti pa spet niso :slap:
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Ah daj no....vraga nimajo pojma, tolk butasti pa spet niso :slap: Niso vsi, ampak sem sprobala moje kolege policajčke (ene 10), pa edin eden je vedu o čem govorim... ta je pa bil prometnik :naughty:
Frips Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Saj od pisarniških pacovov mogoče res ne moreš pričakovati, da bodo vedeli. Samo, da se to pričakuje od prometnikov je pa malo smešna :D
miha Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 a auspuh drug si pa sam za imidž kupu? jah kaj čm ce je biv že gor dol ga pa ne bom dajal sam a se ni neki govoril vsaj za akrapoviča da te vložki nej ne bi vplinaval na nč drzga kot sam na zmanšanje zvoka da Km in Nm in ostale karakteristikie ostanejo iste kot brez njega :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se