Roman Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Kaj pa sprememba porabe :?: a ste zdej z drugim auspuhom kej več na črpalki? Al ni panike zarad tega? Ker ne bi rad dal 50k za auspuh, pol pa še liter več na 100km :oops: sicer nimam wingsa,zato pa scorpion race in dynojet stage III - sprememba porabe=0; povprecno 6,5 l/100 km prej, 6,5 l/100 km zdaj. Mislim, da se zaradi izpuha samega poraba ne spremeni - se pa lahko zaradi menjave izpuha spremeni krivulja moči in navora. Če imaš motor z dovolj "power-a" in si navajen prestavljati pri določenih obratih, prehitevati spet pri izbranih obratih, voziti se z istimi obrati, se tudi poraba ne more opazno spremeniti. Če pa imaš "podhranjen" motor (konkretno moja AT) in moraš za vse te posege voziti s 500/1000 obrati več, se tudi (logično) poraba kar opazno dvigne. Konkretno lahko rečem, da mi je z vgradnjo absorbcijskega izpuha padel navor, v obrate pa AT itaq ne gre. Izgubo navora sem odpravil z vgradnjo konusov, poraba me pa sploh ne zanima, ker se vozim iz in za užitek - to se pa plača :D ( zgolj za informacijo - poraba na 100 km = 7-8 l) .
Onim Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 ( zgolj za informacijo - poraba na 100 km = 7-8 l) - ...kamadona a ni to mal velik za 60 PS? Se pa strinjam, motorja nimaš za šparanje z bencinom, ker vsak motor žre tolk kot spodoben auto. Kar se pa auspuhov tiče, bolj ko je odprt, manj navora...... je pa lepša štima :lol:, pa mogoče mal prej šaltaš.... in posledično varčuješ z gorivom... :lol: :roll: lp, Onim
burgy Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Ja sej to je res,da je motor pač za užitek,sam je pa velikokrat tud bl praktičen od avta(če je vreme) :? No pa zdej sm v bistvu prvi taprav motor nabavu(suzuki GS 500),pa je blo treba še opremo....pa je bil že kr strošek :roll: Sm pa razmišlov,da bi na pomlad,k se bo kej dnarja nabral še kšn drug ror gor dal,ker štima pa mora bit(tut če ne vleče),pa če bi se še mal na moči poznal tud ne bi blo nč narobe :oops: Sej pr avtu je tud sam štima pa spojlerji,pa vsak misl da bl gre :twisted: Sam, če delaš dost kilometrov,se pa vsen pozna v denarnci,če pije litr več al manj......sploh v študentski.....
duhec Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Danes je bil zame dan D. Dobil končno Wingsov karbonski ovalni lonec. :D Kot otrok z novo igračko ej. :onfire: Sm si vzel lepo 3 ure cajta da sm počasi, dal gor, pa da bo lepo izgledalo itd. Izgled: res lep lonec, karbonska vlakna se zlo lepo vidi in Wingsova tablica na taki podlagi kar malo na Akrapota spominja. :P Glas: je izgubil predvsem tisti kričeč zvok in zlo pridobil na basih. V bistvu točno to kar sm hotu. 8) :wink: Moč: vam povem takoj ku se volna mal udela pa vse skupi. :roll: Zelo priporočam vsakomur, še posebi zaradi cene: 55.000 SIT. :) :wink: :P Matr, kot bi kupu študentski ror. :mrgreen: LP duhec
D.J. Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 julija naročil arrow auspuh pri mariborčanih, čakal do septembra, so mi dali telefon od direktnega uvoznika v Celju, čakal do oktobra, šel v Trst in naročil, odpovedal v Celju, dobil v Trstu po 2 tednih če odštejem davek sem plačal 52.500 za fejst rosfrei lonc, ki opazno izboljša vlek v nizkih in pohitri prehod do visokih obratov, v prostem teku ni tako glasen, ko zavrti pa krasno zapoje 1 cilinder :D zarad smotanga vremena so nadaljni užitki onemogočeni :cry:
johan Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Tud mene so mesec dni "nategovali" z arow izpuhom. :x Sem mogo dat aro.Ko mi je blo zadost sem šel do trgovca ,"vdaro" po mizi dobil aro nazaj,se odpelo na Ptuj,naročo wingsa in ga dobil v nekaj dneh. Cena poštena. :D
duhec Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Tud mene so mesec dni "nategovali" z arow izpuhom. :x Sem mogo dat aro.Ko mi je blo zadost sem šel do trgovca ,"vdaro" po mizi dobil aro nazaj,se odpelo na Ptuj,naročo wingsa in ga dobil v nekaj dneh. Cena poštena. :D Zadovoljen? :roll: LP duhec
Gregs Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Glas: je izgubil predvsem tisti kričeč zvok in zlo pridobil na basih. V bistvu točno to kar sm hotu. 8) :wink: Moč: vam povem takoj ku se volna mal udela pa vse skupi. :roll: Zelo priporočam vsakomur, še posebi zaradi cene: 55.000 SIT. :) : TO jaz rabim... Bos povedal, ker imava enak motor... :wink: Ker mene tudi zanima Wings, sploh zaradi cene. Bom pa se poskusal z VIP "poslom" kaj zrihtati... :D :D :D
duhec Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Jst tudi. :mrgreen: :multi: :turn-l: LP duhec
Damian Objavljeno Oktober 29, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2003 (popravljeno) Sem na "uradni strani" Wingsa po mailu prosil za informacijo glede Bulldoga (montaža,homologacija, nasveti in druge malenkosti), pa po dveh oz. treh tednih še nisem bil deležen odgovora. Mi je zelo žal, ampak wingsi, kot kaže ne bodo prišli do kužata...... Bom najbrž začel iskati kakšnega bolj resnega..... Popravljeno Oktober 29, 2003. Popravil Damian
hotschko Objavljeno Oktober 29, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2003 Bom najbrž začel iskati kakšnega bolj resnega..... Leo Vince ima vse ... hitro montažo, EU homologacijo, predelavo v racing dimnik v dveh minutah ... te zanima ? piši PM B)
bajsi Objavljeno Oktober 30, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2003 Sem na "uradni strani" Wingsa po mailu prosil za informacijo glede Bulldoga (montaža,homologacija, nasveti in druge malenkosti), pa po dveh oz. treh tednih še nisem bil deležen odgovora. Mi je zelo žal, ampak wingsi, kot kaže ne bodo prišli do kužata...... Bom najbrž začel iskati kakšnega bolj resnega..... Citat "Pozdravljeni imeli smo virusne težave,zato nismo mogli brati pošte oz. je izgledalo, kot da nismo ničesar prejeli. Težave smo uspeli odpraviti šele zdaj, zato so tudi odgovori tako pozni. Se iskreno opravičujemo. Hvala za konstruktivno kritiko.Potrudili se bomo, da bomo kmalu objavili rezultate neodvisnega primerjalnega testa Akrapovič,Arrow,Yoshimura,Wings. Marovič Gorazd" konec citata. Tako sporočilo sem dobil jaz, ko sem nekaj spraševal pred 2 oz. 3 meseci. Če imaš voljo probaj v Motocentru na Ptuju, pa tudi telefon je bil objavljen v tem topicu. Zgleda, da so bolj mehaniki kot pa računalničarji. LP Bajsi
eliminator Objavljeno Oktober 30, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2003 .Potrudili se bomo, da bomo kmalu objavili rezultate neodvisnega primerjalnega testa Akrapovič,Arrow,Yoshimura,Wings. Ta test je bil v Moto pulsu, broj 46. Zmagal Akrapovic, sledijo Arrow, Wings ter Yoshimura. lp
Damian Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Sem dobil odgovor. je kar ugodno. Verjetno se bom kar gor oglasil. Leo vince pa se mi zdijo predragi, saj bi za podoben denar dobil že skoraj Akrapoviča.
andrej Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 V motopulsu wingsom (vsaj testiranemu modelu) očitajo luknjo pri okoli 4000 obratih. Razlaga: fabrika verjetno nima naprave za testiranje. Je pa zvok dvocilindraša SV1000 na wingsih ubijalski..
superblackbird Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 A je kdo probal tisti vložek kateri naj bi zmajšal ene par dB? Pri dolgi furi bi kar prav pršu.
classic Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 A ta vložek je za Wings-a? Bi bil kar koristen drugo leto na tehničnem pregledu. Če ne bo treba takrat izpuhe menjavat. Drugače pa nimam nobenih pripomb nad delovanjem (nobene luknje pri 4000 obratov) ali pa z odzivom proizvajalca. Izpuh sem menjal lani in ko sem ga letos klical za novo napisno ploščico (od letos ima tudi srebrn napis, lani samo rumenega), sem le to prejel v dobrem tednu in to gratis. Je pa res, da te vsi resneje jemljejo, če si v kontaktu po telefonu ali celo osebno, ne pa preko maila!
Thundercat Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 A ta vložek je za Wings-a? Bi bil kar koristen drugo leto na tehničnem pregledu. Če ne bo treba takrat izpuhe menjavat. Drugače pa nimam nobenih pripomb nad delovanjem (nobene luknje pri 4000 obratov) ali pa z odzivom proizvajalca. Izpuh sem menjal lani in ko sem ga letos klical za novo napisno ploščico (od letos ima tudi srebrn napis, lani samo rumenega), sem le to prejel v dobrem tednu in to gratis. Je pa res, da te vsi resneje jemljejo, če si v kontaktu po telefonu ali celo osebno, ne pa preko maila! ma sej v 10 minutah zamenjaš original avspuh gor in je narejeno...tako da za tehnični nič ne skrbi.... glede na ceno je Wings kar dober avspuh ...ker v omenjenem testu testirajo avspuhe ki imajo vsi 100% večjo ceno kot Wings...pol se pa znajde ceno pred yoshimuro ki je dražja kot akrapo....jst sem z Wingsom zadovoljen...če bi se mi zdelo smiselno zapravit več denarja za glasnost motorja pa bi verjetno kaj dražjega vzel
Damian Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 V motopulsu wingsom (vsaj testiranemu modelu) očitajo luknjo pri okoli 4000 obratih. Razlaga: fabrika verjetno nima naprave za testiranje. Je pa zvok dvocilindraša SV1000 na wingsih ubijalski.. Samo ta luknja je bila še zmeraj manjša, kot pri serijskem auspuhu. LPD
janih Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 zanima me če ima kdo wingsa na yamahi xt600e in kakšna je razlika med originalom in wngsom hvala.
ziro1 Objavljeno November 16, 2003 Opozori Objavljeno November 16, 2003 ma sej v 10 minutah zamenjaš original avspuh gor in je narejeno...tako da za tehnični nič ne skrbi.... Da pred registracijo zamenjaš ror Ok. Ampak kaj če te pa policaj ustavi in te pelje na tehnični pregled. Kaj v tem primeru ali boš motor domov porival ali kaj. Ker mislim tudi sam kupiti Wingsa me res zanima če so problemi na tehni. pregledu.
classic Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 Jaz imam Wingsa že skoraj dve sezoni in zaenkrat še brez problemov z policaji. Kolega ki dela na tehničnih pregledih v Velenju pa mi je rekel, da bodo od 01.01.2004 res preverjali glasnost izpuhov. Nimajo pa še točnih navodil po kakšnem principu bodo to izvajali!
superblackbird Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 Jutri baje dobim Wingse- kar dva. Zraven sem pa Gorazdu naroču tiste vložke, ki naj bi dol zmetali par dB, za krizne momente in daljše poti. Bom probal stvar zmerit in poročat o razliki.
ziro1 Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 Jutri baje dobim Wingse- kar dva. Zraven sem pa Gorazdu naroču tiste vložke, ki naj bi dol zmetali par dB, za krizne momente in daljše poti. Bom probal stvar zmerit in poročat o razliki. Kam pa te vložke vtakneš oziroma namontiraš?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se