Rude Boy Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 @stuhec - a imaš govorno napako ? :hmm: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 @stuhec - a imaš govorno napako ? :hmm: ne, napačo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 to ni provokativno vprašanje, mene resno zanima zakaj na Obali ni ciganov? jih ni bilo prej in jih ni sedaj :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 3, 2008 to ni provokativno vprašanje, mene resno zanima zakaj na Obali ni ciganov? jih ni bilo prej in jih ni sedaj :hmm: Zato ker tam preveč kovine rjavijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 to ni provokativno vprašanje, mene resno zanima zakaj na Obali ni ciganov? jih ni bilo prej in jih ni sedaj :hmm: So šli v Italijo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 ... Dolenjci so prvi izbirali ... ... Primorci imajo La*e... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 če bi imeli samo La*e bi bilo super imamo pa še Bo*ance pa S*be pa I*trane... mogoče pa zato res ni ciganov :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 če bi imeli samo La*e bi bilo super imamo pa še Bo*ance pa S*be pa I*trane... mogoče pa zato res ni ciganov :hmm: A Istrane da imate? Le od kod hudiča so se ti pritepli? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 A Istrane da imate? Le od kod hudiča so se ti pritepli? :hmm: ne vejo niti sami, ali so iz Italije ali iz Hrvaške :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 u pizda ! da niso to neke posebne sorte slovenci !? :fredy: ne, ne ! in Bernardek poteši mi radovednost in lakoto ! Iz katerega lonca si pa ti ? :naughty: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Jaz doma gostim kar nekaj romov čeprav mi država ne da nikakršnih subvencij zanje. Trenutno jih pri meni domuje kakih 150 kar bi lahko poimenoval že kar romsko naselje, vendar zaenkrat ni bilo še nikakršnih problemov s sosedi. Sicer se na rome ne spoznam najbolje vendar ne vidim zakaj bi nekateri bili agresivni, res pa je, da mi določeni pogostokrat preskakujejo, sploh takrat kadar jih vozim v avtu. Mislim, da je vsa ta protiromska agresivnost čisto odveč oz. v kolikor vam romi ne sedejo nabavite DVD-je in bo volk sit in koza cela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Jaz doma gostim kar nekaj romov čeprav mi država ne da nikakršnih subvencij zanje. Trenutno jih pri meni domuje kakih 150 kar bi lahko poimenoval že kar romsko naselje, vendar zaenkrat ni bilo še nikakršnih problemov s sosedi. Sicer se na rome ne spoznam najbolje vendar ne vidim zakaj bi nekateri bili agresivni, res pa je, da mi določeni pogostokrat preskakujejo, sploh takrat kadar jih vozim v avtu. Mislim, da je vsa ta protiromska agresivnost čisto odveč oz. v kolikor vam romi ne sedejo nabavite DVD-je in bo volk sit in koza cela. ti si sam menda rom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 ti si sam menda rom :grrr Nopy. On je music fan, morebiti celo avdiofil :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 lepo prosim, še naše cigane povabte na fešto, mogoč pol ostanejo pr vas. :whistle: očitno rabjo prave ljudi, da jih civilizirajo. .) raje tih bod da ti ne bo kak cigan pod odejo prlezu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 jebi ga....samo kost sem vrgu..... :evilgrin: v bistvu ti je iz gobca padla ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 raje tih bod da ti ne bo kak cigan pod odejo prlezu ... zdaj pa v postlo ne bom upala, k si me tko prestrašu. :lol1: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 če bi imeli samo La*e bi bilo super imamo pa še Bo*ance pa S*be pa I*trane... mogoče pa zato res ni ciganov :hmm: ma, glavno da mate be***deke .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 u pizda ! da niso to neke posebne sorte slovenci !? :fredy: ne, ne ! in Bernardek poteši mi radovednost in lakoto ! Iz katerega lonca si pa ti ? :naughty: Eh ob takih cvetkah i ja se pitam...ma kej češ mona ostane mona... istrani kot indijanci... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 u pizda ! da niso to neke posebne sorte slovenci !? :fredy: ne, ne ! in Bernardek poteši mi radovednost in lakoto ! Iz katerega lonca si pa ti ? :naughty: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Tale tema je zrela za izbris, ker seje sovraštvo. Torej admini in mudiji počistite že zadevo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Tale tema je zrela za izbris, ker seje sovraštvo. Torej admini in mudiji počistite že zadevo... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 in SF je golob miru postal ! prhhh ! :grim oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 (popravljeno) Esmeralda je že zdavnaj spregledala, čas je, da spregledaš tudi ti... Popravljeno Januar 11, 2008. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Ko bomo ciganipostali bomo meli končno dobiček od države ... Jaz sem tudi zato da se zapre ta tema ker je polna sovraštva in negativnosti ... jebemti cigane :headbang: samo sranje delajo ... še med motoristi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Esmeralda je že zdavnaj spregledala, čas je, da spregledaš tudi ti... ni problem spregledat tvoje objave ! z lahkoto ! :P sem pa slišal da so pred leti v prekmurju dajali vbogajme da bi jih Esmeralda lahko spet videla !? žal, dalj kot do Moškanjcev ni prišla ! :naughty: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se