Megajver Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Halo! Jaz bi vas pa samo prosil mojstre vožnje po zadnjem kolesu, če lahko na hitro opišete kako vi postavite svoj motor na zadnje kolo! Sam vozim Yamaho Fazer 600 pa se mi zdi da je v meni še preveč strahu za ta podvig :P ! Zanima me predvsem ravnanje s sklopko pa kdaj pospešiti pa tako naprej! Vaše koristne informacije bi mi prišle zelo prav! Hvala za odgovore Marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Halo! Jaz bi vas pa samo prosil mojstre vožnje po zadnjem kolesu, če lahko na hitro opišete kako vi postavite svoj motor na zadnje kolo! Sam vozim Yamaho Fazer 600 pa se mi zdi da je v meni še preveč strahu za ta podvig :P ! Zanima me predvsem ravnanje s sklopko pa kdaj pospešiti pa tako naprej! Vaše koristne informacije bi mi prišle zelo prav! Hvala za odgovore Marko Iskalnik v roke pubec.......... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 na da se ne boš pretegnil z iskanjem tu imaš odprto temo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Sem že našel samo resnici na ljubo kaj dosti ne opisujejo :headbang: res da še nisem vsega pregledal samo.... hvala vseeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Sem že našel samo resnici na ljubo kaj dosti ne opisujejo :headbang: res da še nisem vsega pregledal samo.... hvala vseeno zdaj ko si pa ti temo o tem odpru bodo pa ziher vsi povedali kako trepalnice spodvihali da je šlo po zadnem :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Tega nisem reko! Mogoče se pa najde kdo ki nebo tako tečnaril ko pa ti :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Tega nisem reko! Mogoče se pa najde kdo ki nebo tako tečnaril ko pa ti :trance_33_sleep: :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr BenX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 rukneš ga v drugo pa gas do konca.........pol pa bo :krneki: obilo uspeha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Sicer,če pa noben ne bo kaj povedal pa tudi prav! Me pač zanima malo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 ti sam po gasu, pa naravnost. po parih padcih boš znal ali pa obupal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Jes ti lahko povem sam kako sm se jes vozu po zadnjem kolesu pri 14.ih letij z tomos APN. daš u prvo, gas go konca in hitro spustiš sklopko. če ne gre se vsedeš na prtlažnik :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Tega nisem reko! Mogoče se pa najde kdo ki nebo tako tečnaril ko pa ti :trance_33_sleep: v 1. prestavi, pri okoli 7-8k rpm, odpri, zapri in ko se motor usede, znova odpri do konca.. se more dvignt. ko boš to osvojil pa nova lekcija: menjavanje prestav v zraku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Jes ti lahko povem sam kako sm se jes vozu po zadnjem kolesu pri 14.ih letij z tomos APN.daš u prvo, gas go konca in hitro spustiš sklopko. če ne gre se vsedeš na prtlažnik :naughty: si pozabil dodat... če maš kufer gor... padeš v kufer :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Saj dejansko sem že sprobaval dosti! Res pa je da je strah prisoten! Strah predvsem pred tem da ga nebi preveč navil :rolleyes: . Vem da naj bi ko se ze peljem na hitro stsnis pa spustil sklopko sam nisem pa ravno preprican kolko gasa dodat pa tega! ne bi rad da me prevrne :rolleyes: Sicer pa hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Saj dejansko sem že sprobaval dosti! Res pa je da je strah prisoten! Strah predvsem pred tem da ga nebi preveč navil :rolleyes: . Vem da naj bi ko se ze peljem na hitro stsnis pa spustil sklopko sam nisem pa ravno preprican kolko gasa dodat pa tega! ne bi rad da me prevrne :rolleyes: Sicer pa hvala za odgovore Pusti sklopko pri miru. Brez sklopke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Maus ti vozis FZ1? In kak se kaj vozi? Sem nameraval to nabavit pa nisem vedo kak je kaj za vozit! Bi mogu probat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Saj bi brez sklopke sam dvomim da se bo moja Fazerka dvignila brez nje :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Če gre preveč nazaj, pohodi zadnjo bremzo. Ampak se boš prej parkrat razdrl, preden se boš navadil. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 super se vozi... tud po zadnjem.. sam, kaj k se men po nesreči vzdigne (kolo mislim :unsure: )... zadnjič pri prehitevanju, sem ruknu pri ene 150 dol... gas navil in po zadnjem prehitu avto :whistle: ... tko je zgeldal k da znam :lol1: BinaBana in 3xATA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Saj bi brez sklopke sam dvomim da se bo moja Fazerka dvignila brez nje :headbang: bo, bo v 1. prestavi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 super se vozi... tud po zadnjem.. sam, kaj k se men po nesreči vzdigne (kolo mislim :unsure: )... zadnjič pri prehitevanju, sem ruknu pri ene 150 dol... gas navil in po zadnjem prehitu avto :whistle: ... tko je zgeldal k da znam :lol1: ne povej vsega naglas :slap: BinaBana 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Pošteno! :worship: Moja je pa prešvoh da bi se dvignila kar tak na zadnjo! Mojih 600 kubikov pa 100KS je malce premalo se mi zdi no! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Nekaj mi je zadišalo po tem, da se nekdo hoče fentat po hitrem postopku :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Vem da naj bi ko se ze peljem na hitro stsnis pa spustil sklopko sam nisem pa ravno preprican kolko gasa dodat pa tega! ne bi rad da me prevrne :rolleyes: Če take banalnosti sprašuješ, ti toplo priporočam da se najprej navadi normalno vozit, pol pa eksperimentiraj. BenX in krucymucy 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Avgust 10, 2007 Deli Objavljeno Avgust 10, 2007 Nekaj mi je zadišalo po tem, da se nekdo hoče fentat po hitrem postopku :evilgrin: vožnja po zadnjem kolesu - zagotovljena smrt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se