Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
:whistle: , sem kupil spomladi laguno seco v Sistiani za 720€, slabo leto je naokoli in ga ima trgovina moto-oprema še vedno za 819€ znižanega, v avto triglavu je verjetno še dražji.

Torej od kje tvoja računica?

No se glih nebi strinjov, kukr vem ma AC Laguno Seco za 850 €, ki je sedaj -20%. Tako da nevem kaj je zdej cenej.

Sam hec je v tem al imajo zdele še kej "uporabnega" na zalogi.

Objavljeno
No se glih nebi strinjov, kukr vem ma AC Laguno Seco za 850 €, ki je sedaj -20%. Tako da nevem kaj je zdej cenej.

Sam hec je v tem al imajo zdele še kej "uporabnega" na zalogi.

tudi to je možno, za AC cen nisem gledal, sem gledal pri moto-opremi in sem sklepal da ima cenejše cene kot AC.

LP

Objavljeno
:whistle: , sem kupil spomladi laguno seco v Sistiani za 720€, slabo leto je naokoli in ga ima trgovina moto-oprema še vedno za 819€ znižanega, v avto triglavu je verjetno še dražji.

Res je da ga ima moto-oprema za 819, ampak prejšnji teden ga je kolega tam kupil za 700 EUR... Tako da je boljše prej poklicat in preverit...

Objavljeno

V Mariboru pri uvozniku Dainese pa pride 679 EUR. Torej ceneje kot v ITA.

Objavljeno

če ste opazili sem napisal da sem dal v IT zanj 720€ februarja letos ko je biv še nov model.......sedaj je verjetno tudi v IT cenejši.

LP

Objavljeno
če ste opazili sem napisal da sem dal v IT zanj 720€ februarja letos ko je biv še nov model.......sedaj je verjetno tudi v IT cenejši.

LP

Sam tko za info, Laguna Seca je drugače bila zunej že leta 2007. In je ostala ista tudi naslednje leto.

Objavljeno

..no sem biu uceri u sistianu in sem gledu dainese steel div. (pac se mi najbolj dopade model) in je cena 850€. sicer dobi februarja kolekcijo 2009 ma pravi da bo nekoliko drazja. me zanima ce je kdo u sloveniji zasledu ksna cenejso varjanto za steel? lp

Objavljeno

850? če me spomin ne vara sem jaz zanj odštel dlako pod 800 (bog si ga vedi kje mam račun, se mi ga ne da zdaj iskat), prav tako v sistianu. garant ti bjondina stisne še kaj popusta gor. kot vidim ga imajo pri autocommerce za 999€, tko da nevem če boš kje v sloveniji našel ceno nižjo od tiste v sistianu.

Objavljeno

...ceprav sm zaseldu na netu da ma auto.commerce neko razprodajo in da je steel za 799€...

Objavljeno
..no sem biu uceri u sistianu in sem gledu dainese steel div. (pac se mi najbolj dopade model) in je cena 850€. sicer dobi februarja kolekcijo 2009 ma pravi da bo nekoliko drazja. me zanima ce je kdo u sloveniji zasledu ksna cenejso varjanto za steel? lp

V MB-DAINESE ga imajo za 760 EUR.

Objavljeno
850? če me spomin ne vara sem jaz zanj odštel dlako pod 800 (bog si ga vedi kje mam račun, se mi ga ne da zdaj iskat), prav tako v sistianu. garant ti bjondina stisne še kaj popusta gor. kot vidim ga imajo pri autocommerce za 999€, tko da nevem če boš kje v sloveniji našel ceno nižjo od tiste v sistianu.

Krivo vero širiš. V Sistiani je dražje kot v SLO.

Objavljeno (popravljeno)

brisano...

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno
Krivo vero širiš. V Sistiani je dražje kot v SLO.

Res je....ampak moraš imeti srečo da dobiš svojo številko.....razprodaja pač....

Bolj ugodni so v Market2Route.....je par kar nekaj km naprej od Sisljana...

Objavljeno

Pismo si škrt Pero... kaj bi ti še rad???

Nasmej se ko prideš v trgovino,pa ti bo bionda dala kaj popusta :rolleyes: ...meni ga da zmeraj... :naughty:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Zadeva je zelo enostavna...

Vsaka trgovina,ki drzi to znamko,je dolzna razocarani stranki pomagat.Ne glede na to,lahko bi bila roba tudi vec kot eno leto stara,vendar za ta denar,je garancija minimalna 2 leti-ki ti jo trgovec(posrednik) mora zagotoviti,dokazilo,pa je (upam) shranjen racun.Glede na to,da je bil kombinezon  2007(Maj)-za kolekcijo 2008,ne bos imel nikakrsnih tezav z vracanjem brez dokazila(racuna).Ce je ta tezava taksna,da ne mores vec niti vozit,je prav,da Septembra to cim prej vrnes.Ce pa se da se malo "uzivat",pol pa kar do Novembra in ko fajn ohladi,ga lepo ocisti-na tak nacin,kot ti je prodajalec razlozil(upam) in ga lepo odnesi nazaj.Bil bos od 4-6 tednov brez.Ce pa kombinezon ne bo cist,ti ga bojo v tovarni oprali in (namazali) in ti seveda zaracunali 17-20 evrckov.

Da te potolazim,nisi edini,ki ima taksnee tezave,pa tudi ni edina znamka,ki jih ima.

Razlog (velike) kolicine garancij,je tudi enakovredna temu tudi prodaja.S tem,da so glede garancij ena izmed najbolj resnih znamk.Garantirano.

Srecno. :winkiss:

Kombinažjon je očiščen in označen, kje so popustili šivi, kje je raztrgana podloga. Rabim spisat kak poseben dopis, rabim kaj posebej omenit? Ali ga preprosto vrnem v štacuno in zahtevam da mi ga na garancijo popravijo in pošljejo na Dainese ITA?

Objavljeno
Kombinažjon je očiščen in označen, kje so popustili šivi, kje je raztrgana podloga. Rabim spisat kak poseben dopis, rabim kaj posebej omenit? Ali ga preprosto vrnem v štacuno in zahtevam da mi ga na garancijo popravijo in pošljejo na Dainese ITA?

Nic ne potrebujes,samo prineses in abstiniras cca 1 mesec...=)

Lp

Objavljeno
Pismo si škrt Pero... kaj bi ti še rad???

Nasmej se ko prideš v trgovino,pa ti bo bionda dala kaj popusta :rolleyes: ...meni ga da zmeraj... :naughty:

Dober dan zelim...

Zelim si,daa bi bili cisto vsi dooobro informirani gleede popustov i sistema prodajaln,da bi se nehali kregat po forumu,ker to grajanje en po drugemvam ne o naredilo nobenega popusta...

Veste mi portosniki smo vsi enaki,cim maj placat nekaj kar se zelo dobro zavedamo,da je vredno placat tudi malenkost vec.

Ok,itak da sem na NASI strani,potrosniki smo tisti,ki imamo vedno prav...se strinjam 100%!!

Je pa se nekaj,obstajajo tudi tej potrosniki,ki imajo sluzbo kot posrednik,se pravi mora vpostevati pravila in pogoje,ki mu jih proizvajalec naroci!

Ne samo,da proizvajalec citi svoje blago,ker je dobro,ne dovoli,da se to podcenjuje in da se posredniki med seboj pobijejo!!!

Posllejo ti koncesijo,s tem,da ti posstavijo tudi prodajno ceno,kar pomeni,da EXTRA sconto je lahko samo na koncu sezone,koncu proizvodnje ali pomanjkanja zaloge..

Ker za posebne popuste in 'praznjenja skladisc stare zaloge' obstajajo OUTLET trgovine,katere danes srecujemo,kot smo vcasih bencinske crpalke ob ITA meji;)

Vendar ker so te 'posebne' trgovine dejansko NJIHOVE,si lahko privoscijo tudi cene,ki niso cisto OUTLET,ampak...tuki se pac nic ne more..

Normalne trgovine pa morajo imet tocno doloceno kolicino zaloge na sezono,ce je ta trgovine le pripravljena na tak kapital,ki niti ne ve ce bo slo???Ampak to nobenega ne zanima ne proizvajalca,ne potrosnika,zal.

Vsi smo krvavi pod kozo in potihem vsi vemo kako je,samo ta zlehtnoba izhaja iz financne krize,ja..ko bo kruh in mleko prislo na 'normalno' ceno,bo tudi kombinezon imel ceno 600.000 Lir,kar bi danes pomenilo 300.00eu.Ampak ni tako in ne bo nikoli vec tako!!!

Cene so vse povsod enake,DRAGO JE KO PR....A cisto vse,odvisna je zaloga kaksnaje moc posrednika,da si omogoci malo skladicsa,za katerega ve,da ne bo mirno spal pol sezone;)

Popusti so odvisni od zloge in predvsem od proizvajalca in ne od NASMEHA ki ga podaris prodajalki=)

Ceprav prijazna beseda in nasmesek je vedno in povsod dobrodosel;)

Lepe praznike vsem in zelim vam cim vec srecnih in soncnih izletov v 2009!!!

:004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004

Objavljeno (popravljeno)
Dober dan zelim...

Zelim si,daa bi bili cisto vsi dooobro informirani gleede popustov i sistema prodajaln,da bi se nehali kregat po forumu,ker to grajanje en po drugemvam ne o naredilo nobenega popusta...

Veste mi portosniki smo vsi enaki,cim maj placat nekaj kar se zelo dobro zavedamo,da je vredno placat tudi malenkost vec.

Ok,itak da sem na NASI strani,potrosniki smo tisti,ki imamo vedno prav...se strinjam 100%!!

Je pa se nekaj,obstajajo tudi tej potrosniki,ki imajo sluzbo kot posrednik,se pravi mora vpostevati pravila in pogoje,ki mu jih proizvajalec naroci!

Ne samo,da proizvajalec citi svoje blago,ker je dobro,ne dovoli,da se to podcenjuje in da se posredniki med seboj pobijejo!!!

Posllejo ti koncesijo,s tem,da ti posstavijo tudi prodajno ceno,kar pomeni,da EXTRA sconto je lahko samo na koncu sezone,koncu proizvodnje ali pomanjkanja zaloge..

Ker za posebne popuste in 'praznjenja skladisc stare zaloge' obstajajo OUTLET trgovine,katere danes srecujemo,kot smo vcasih bencinske crpalke ob ITA meji;)

Vendar ker so te 'posebne' trgovine dejansko NJIHOVE,si lahko privoscijo tudi cene,ki niso cisto OUTLET,ampak...tuki se pac nic ne more..

Normalne trgovine pa morajo imet tocno doloceno kolicino zaloge na sezono,ce je ta trgovine le pripravljena na tak kapital,ki niti ne ve ce bo slo???Ampak to nobenega ne zanima ne proizvajalca,ne potrosnika,zal.

Vsi smo krvavi pod kozo in potihem vsi vemo kako je,samo ta zlehtnoba izhaja iz financne krize,ja..ko bo kruh in mleko prislo na 'normalno' ceno,bo tudi kombinezon imel ceno 600.000 Lir,kar bi danes pomenilo 300.00eu.Ampak ni tako in ne bo nikoli vec tako!!!

Cene so vse povsod enake,DRAGO JE KO PR....A cisto vse,odvisna je zaloga kaksnaje moc posrednika,da si omogoci malo skladicsa,za katerega ve,da ne bo mirno spal pol sezone;)

Popusti so odvisni od zloge in predvsem od proizvajalca in ne od NASMEHA ki ga podaris prodajalki=)

Ceprav prijazna beseda in nasmesek je vedno in povsod dobrodosel;)

Lepe praznike vsem in zelim vam cim vec srecnih in soncnih izletov v 2009!!!

:004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004

Hi,hi,hi,hi, halo "BIONDA"!!! Ne bit huda, saj veš da je velika večina pubecov nastopačev, ki se najraje sami sebe hvalijo, češ kaki "machoti" so vsi, samo pridejo k tebi v trgovino, se ti nasmehnejo, morda pomežiknejo in se tebi že kao zatresejo kolena... Zato jim potem ti že daješ astronomske popuste, za katere vsak NORMALEN kupec ve, da jih ne moreš dati.....

No, pa lep dan še naprej!

B. :004

Popravljeno . Popravil Demon
Objavljeno

...mah jz necem nobenmu/nobeni trest kolen po trgovini... sm samo prasu ce obstaja se kje kaka cenejsa varjanta in nec druzga. In ja ...prodajalka u sistianu je bla prijazna in ve kaj spada kam (tehnicno podkovana), kar za kako zensko pri nas nebi mogel rect.

Objavljeno
...mah jz necem nobenmu/nobeni trest kolen po trgovini... sm samo prasu ce obstaja se kje kaka cenejsa varjanta in nec druzga. In ja ...prodajalka u sistianu je bla prijazna in ve kaj spada kam (tehnicno podkovana), kar za kako zensko pri nas nebi mogel rect.

Vse to res drži. Ampak ko kupujem mi je vseeno ali je ženska al pa moški samo, da je kvalitetna roba poceni.

Objavljeno
Vse to res drži. Ampak ko kupujem mi je vseeno ali je ženska al pa moški samo, da je kvalitetna roba poceni.

Dainese je najcenejši v SLO. Garantirano. Pa še kakšen popust dobiš, vsaj v AC Maribor je tako. Žal pa ni nobene bijonde da bi se ji smejal....

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Spodaj je slikica od Dainese 3X Knee Armor. S punco razmišljava o nakupu zadevščine. Sicer je preko mojih načel, ampak dejansko je stiska z denarjem precejšnja, zato za spodnji del kombinezona še ni soldov, in zato bi vzela ta kompletek ščitnikov za pod kavbojke. Me kar zvijat začne če pomislim, da bi se peljala samo v hlačah ... brrr. Vem da je vsak ščitnik bolje kot nič, ampak me vseeno zanima kako Dainese klasicifira ta ščitnik? Gre za smučarski ščitnik, mountain bike ščitnik ali zadovolji tudi z uporabo na motorju? Če je bil namenjen smučariji pač ne bo kos asfaltu ...

dainese3xkneeguard.jpg

Objavljeno

Tale ščitnik je klasificiran za uporabo na motorju. Če ni sredstev za motorstične hlače je tole sigurno pametna poteza, boljše ta ščitnik kot nič. Drugače se ti ščitniki bolj uporabljajo v poletnih mesecih, ko predstavljajo dobro zaščito pod kavbojkami.

Objavljeno

Se strinjam popolnoma z vporabo vsaj minimalne zascite na kolenih,ko se peljemo z kavbojkami v vrocih dneh.

Mene je se bolj 'domac' proizvod resil,oz.je resil moje desno koleno,ko sva bila v italijanskem mestu in seveda se tam peljes med auti tako,da stiskas kolena...hm,ampak v trenutku odsotnosti,ker sem zagledala eno lepo vetrino z oblekami :rolleyes: (klasicno za babe)...BUM! :cry: ...sem obrnila eno levo ogledalo na enem ..mislim,da je bil DOBLò,al neki podobnega..v glavnem trdo :wacko: ...malo me je bolelo od udarca,ampak zaradi scitnika,hvala Bogu,je koleno ostalo celo.

Tako,da ce je le malo zascite,je ze dosti!!!

Pa pa

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!