antares Objavljeno Februar 18, 2009 Opozori Objavljeno Februar 18, 2009 Kje najlažje in najbližje dobiti modele prejšnjih sezon po 'pravih' cenah, mogoče kje bližje kot je market2route? Bela, ima Alternativa tudi kak 'starejši' model kdaj za dobit? Recimo kakšnega poceni enodelca? Kakšne so točne uradne cene enodelcev? Laguna Seca me najbolj zanima recimo? Modeli, ki se ne delajo več: zelo dobre cene Valerisport in Motorama (Motorama ti pošlje paketno; nakazilo s slovenske banke v Italijo je 1,4 euro). ponavadi imajo boljše cene kot Dainese outleti (še posebej Kozina je nekam draga). Laguna Seca se še dela; vprašaj trgovca koliko je s popustom.
ROBČEK Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 Kje najlažje in najbližje dobiti modele prejšnjih sezon po 'pravih' cenah, mogoče kje bližje kot je market2route? Bela, ima Alternativa tudi kak 'starejši' model kdaj za dobit? Recimo kakšnega poceni enodelca? Kakšne so točne uradne cene enodelcev? Laguna Seca me najbolj zanima recimo? Vse redne torej priporočene cene DAINESE boš našel na www.dainesemoto.si. To je SLO stran prodajalca v SLO. So eni redkih kjer boš našel tudi maloprodajne priporočene cene proizvajalca. Za popust se pa ne pozabi dogovoriti z prodajalci. Pa lep pozdrav!
ROBČEK Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 Taipei D-StoreNo.58, Sec.3, Chengde Rd., Datong District 00103 - TAIPEI CITY Taipei je na Tajvanu (za tiste, ki so pozabili geografijo iz šole) Seoul D-Store 199-1 Hannam-Dong, Yongsan-Ku 186132 - SEOUL Seoul je v Koreji (južni seveda). Dainese trgovine najdete od Čile, južne Amerike do Mavretanije, Južne Afrike, Indonesije, Pro-Shop-a v Singapurju, Hong Kongu, Filipinih, itd... Pravzaprav imam dvome, da bi se Dainese trudil posebej za Štajerskega trgovčiča kot so se pri Nutelli z njihovim namazom za Merkator in Spar. Mogoče imajo nekateri trgovci kakšno China-town varianto??? (Štajerci se najbolj množično pritožujejo, da je Dainese slabe kvalitete). Nekaj novga ANTARES. To lahko sami vidimo na DAINESE.COM.
ROBČEK Objavljeno Februar 23, 2009 Opozori Objavljeno Februar 23, 2009 Nimam pojma kaksne cene imate na Stajerskem,ker za te cene,ki sem ji objevila,vem,da jih 'ukazuje' sama tovarna.Ce je to res,da za iste usluge in materjale-na Stajerskem placate manj,kar mocno dvomim.Ne vem kdaj so ti prijatelji poslali delati kombinezon,vem,da so cene za to zadevo objavili Marca '07. Je pa tudi res,da sem sama imela isto sreco kot ti in sem svoj kombinezon po meri placala veliko manj.Le zakaj imamo prodajalci tako sreco??? :whistle: Tukaj nima veze recesiija,ne?! B) Upam vsaj,da v svojem delu uzivas,kot jaz.Lepo sezono ti zelim... O:-) Vidim, da ti delo v tujini ustreza.
Bela81 Objavljeno Februar 24, 2009 Opozori Objavljeno Februar 24, 2009 Vse redne torej priporočene cene DAINESE boš našel na www.dainesemoto.si. To je SLO stran prodajalca v SLO. So eni redkih kjer boš našel tudi maloprodajne priporočene cene proizvajalca. Za popust se pa ne pozabi dogovoriti z prodajalci. Pa lep pozdrav! Res je,definitivno se splaca kupovati v Slo,pa se od doma ti ni potrebno iti, ker ti posljejo na dom... Glih za info...en na Auto netu ima NORMALNE cene za (se kar) nove stvari...L.Seca in podobne... No,pa navali narode.... Upam,da nisem nobenega uzalila,saj to je forum,...kjer informacije hitr tecejo,pa to...
antares Objavljeno Februar 26, 2009 Opozori Objavljeno Februar 26, 2009 Dainese je lansiral NOV INTERNET PORTAL. Stari nepregleden in zamotan ter preveč obložen je izpodrinil nov izredno grafično in vsebinsko dodelan portal. Zadeva bazira na flash tehnologiji zato si namestite zadnje popravke in browserje sicer ne bo delalo; zaenkrat je sicer malo počasno. Antares
antares Objavljeno Februar 26, 2009 Opozori Objavljeno Februar 26, 2009 Sedaj si lahko kombinezon ogledate tako dobro, kot bi ga imeli pred seboj v trgovini; vidi se celo razlika kje je elastični material in kje njihov patentiran material, ki nadomešča usnje. Ženski kombinezon s sejma gre v prodajo!! kliče se DOMINIA (so malo popravili ime).
antares Objavljeno Februar 27, 2009 Opozori Objavljeno Februar 27, 2009 Dainese je včeraj doživel najprej sesutje strežnika, nato pa še portala. :rolleyes: :rolleyes: Do nadaljnega je na voljo samo stari portal, ki pa ima vnešene stare artikle, nekatere ki niso več v ponudbi, ravno tako ni gor novih modelov. Je pa vsaj nekaj. :grim
rajko1 Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Mene pa zanima, če je možno na kombinezonu Laguna Seca Div nositi škornje pod obleko. Namreč nek prodajalec mi je pred kratkim trdil, da so taki škornji namenjeni samo enodelnim kombinezonom. Torej škornji St. Torque IN ne pridejo v poštev? Katere škornje bi pa vi priporočali za omenjeni kombinezon? Tnx za odgovore
INFINITI Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Mene pa zanima, če je možno na kombinezonu Laguna Seca Div nositi škornje pod obleko. Namrečnek prodajalec mi je pred kratkim trdil, da so taki škornji namenjeni samo enodelnim kombinezonom. Torej škornji St. Torque IN ne pridejo v poštev? Katere škornje bi pa vi priporočali za omenjeni kombinezon? Tnx za odgovore Zdej ne vem za ta določen model kako so hlače narejene, ampak moje newsan hlače ki nikakor niso enodelni komplet imajo lepo narejeno da lahko nosim čez ali pod, torej prodajalec nima pojma.
Port Folio Objavljeno Marec 6, 2009 Opozori Objavljeno Marec 6, 2009 Kombinezon LS div model ima zadaj dve zadrge, in se ne razlikuje kaj dosti od enodelca, tako da bi ti komot šli škornji pod hlačnico .) . Kot je omenil @infiniti :grim . Če so škornji tak model, seveda.
PRJATU Objavljeno Marec 7, 2009 Opozori Objavljeno Marec 7, 2009 Pomojem so narejeni za nošnjo škornjev nad in pod kombinezonom..... Imajo nove dvojne zadrge odzadaj.....torej se lahko regulira širina hačnice spodaj, v notranjosti pa je na koncu hlačnice tudi maček za fiksiranje oz spoj hlačnice ter škornjev.
Žorž Objavljeno Marec 8, 2009 Opozori Objavljeno Marec 8, 2009 Mene pa zanima, če je možno na kombinezonu Laguna Seca Div nositi škornje pod obleko. Namrečnek prodajalec mi je pred kratkim trdil, da so taki škornji namenjeni samo enodelnim kombinezonom. Torej škornji St. Torque IN ne pridejo v poštev? Katere škornje bi pa vi priporočali za omenjeni kombinezon? Tnx za odgovore moj steel div ima dve zadrgi, tko da lahko zbiraš al maš škornje pod al nad hlačnicami. pomoje ma laguna seca enako.
RenoRaines Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Dainese želva Back Shield 7. Okoli pasu se še lepo zapne z ježki, problem pa je pri tistih takratkih ježkih, ki se jih povrhu še enkrat zapne. Nočejo več prijemat - podalaga se je zgleda nekako zmuckala on na tistemu delu več ne prime ježkov. Se da to kako popravit?
ROBČEK Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Mene pa zanima, če je možno na kombinezonu Laguna Seca Div nositi škornje pod obleko. Namrečnek prodajalec mi je pred kratkim trdil, da so taki škornji namenjeni samo enodelnim kombinezonom. Torej škornji St. Torque IN ne pridejo v poštev? Katere škornje bi pa vi priporočali za omenjeni kombinezon? Tnx za odgovore Škornji (Torque in) se večinoma uporabljajo za enodelne kombinezone. Lahko pa jih uporabiš tudi pri dvodelnem kombinezonu Laguna seca saj imaš v notranjosti hlačnic v spodnjem delu vgrajene ježke. Torej lahko hlačnico pričvrstiš na škornje, ki tudi imajo ježka.
Fazer03 Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Se da to kako popravit? Na moji Zandona želvi sem to uredil tako, da sem kupil novo podlogo in ježke (obstajajo različne širine) v trgovini z zadrgami, gumbi ... potem rabiš samo še prijazno šiviljo, da ti naredi menjavo za par €. LP
Bela81 Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Na moji Zandona želvi sem to uredil tako, da sem kupil novo podlogo in ježke (obstajajo različne širine) v trgovini z zadrgami, gumbi ... potem rabiš samo še prijazno šiviljo, da ti naredi menjavo za par €.LP Vse to se da nest nazaj v tgovino,kjer je back s. kupil in se lepo vrne v garanciiji.Če nimaš računa,se nič ne obremenjuj,ker tam kjer si zadevo kupil,ti bodo zagotovo pomagali,če pa se to ne zgodi,pa mi pošlji pm. Lp.
Bela81 Objavljeno Marec 9, 2009 Opozori Objavljeno Marec 9, 2009 Mene pa zanima, če je možno na kombinezonu Laguna Seca Div nositi škornje pod obleko. Namrečnek prodajalec mi je pred kratkim trdil, da so taki škornji namenjeni samo enodelnim kombinezonom. Torej škornji St. Torque IN ne pridejo v poštev? Katere škornje bi pa vi priporočali za omenjeni kombinezon? Tnx za odgovore Po navadi je to en in isti problem... Ta serija kombinezonov,ki so spodaj narejeni 'na siroko' zaradi te 'fore' vporaba škornjev znotraj, ki naj bi omogočilo lepši filing v visokih temperaturah,bolj napne kombinezon po nogi in td,bla bla...v glavnem bolj je pripomoglo k temu,da je design prišel bolj do izraza na GP-jskem prvaku,da je sta njegova sonček in luna lepše i na večje narisana na spodnjem delu nog. Sicer pa je odvisno od višine nog,ker glede na to kam sede na gleženj kombinezon in koliko močen (debel) gleženj imaš,pa koliko so široki škornji...Če ti znese zapreti škorenj pri gležnju,je ok,če ne pač se odločajo za varjanto 'čez' škorenj. Glede na konstrukcijo in obliko,ki jo vidiš-dvojna zadrga,ježek in širok izhod,vidiš,da lahko omogočiš in vporabiš obe varjanti. Škorenj pa zbiraj po komoditeti in varnosti,na zadnje pa glej estetiko. Lp
GT4turb0 Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Zanima me glede zračnosti usnjenih jaken poleti in sicer ali je tisti neopren oz. elastičen material na rokavih dovolj za zračnost ali so potrebne tudi perforacije usnja da se poleti ne kuhaš?
xyznanixyz Objavljeno Marec 10, 2009 Opozori Objavljeno Marec 10, 2009 Zanima me glede zračnosti usnjenih jaken poleti in sicer ali je tisti neopren oz. elastičen material na rokavih dovolj za zračnost ali so potrebne tudi perforacije usnja da se poleti ne kuhaš? V veliki vročini priporočam, še kakšno preforacijo. Ampak to takrat k res "žge" !
Bali Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Kopujem kombinezon Laguna seca in sem opazil, da neka oseba zrihta katero koli barvo in velikost za 660€, pri uradnem prodajalcu pa je 850€. V čem je finta, ker 200€ je ša že kar velika razlika? :unsure: Hvala za odgovor
antares Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Kopujem kombinezon Laguna seca in sem opazil, da neka oseba zrihta katero koli barvo in velikost za 660€, pri uradnem prodajalcu pa je 850€. V čem je finta, ker 200€ je ša že kar velika razlika? :unsure: Hvala za odgovor V Italiji je cena pri trgovcu (s popustom) 660 Euro. Ker je kupljeno pri uradnem trgovcu imaš tudi dve leti garancije in če je kaj narobe se imaš na koga obrniti. Cena 850€ je izven vseh meril. Antares
Bela81 Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 V Italiji je cena pri trgovcu (s popustom) 660 Euro. Ker je kupljeno pri uradnem trgovcu imaš tudi dve leti garancije in če je kaj narobe se imaš na koga obrniti.Cena 850€ je izven vseh meril. Antares Cena 850eu NI izven vseh meril, JE na vseh cenikih :yes:
GT4turb0 Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Zanima me kako se obnesejo poleti perforacije pri Dainese usnjenih jaknah, saj dobivam različne odzive, od tega da je Ok in da lepo kroži zrak, pa do tega da se kljub temu potiš in nato ti neprijetno tam piha...? :huh:
Bela81 Objavljeno Marec 11, 2009 Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Zanima me kako se obnesejo poleti perforacije pri Dainese usnjenih jaknah, saj dobivam različne odzive, od tega da je Ok in da lepo kroži zrak, pa do tega da se kljub temu potiš in nato ti neprijetno tam piha...? :huh: Odvisno: če misliš kupit perforirano jakno,kot EDINO jakno,ki jo boš vporabljal na motorju... Perforirani sistem je bil izmišljen zato da piha.Prijetno ali ne prijetno,dejstvo je,da skozi luknjice gre zrak. Po navadi je to najbolj aktualno na enodelnih kombinezonih,zato,ker se po navadi vporabljajo na dirkališčih in večinoma ko je toplo. Vsi,ki smo bili na Grobniku,vemo,da zna biti že Marca zelo prijetno toplo in seveda ko je poletje,se ti zdi,da si na roštilu...ko v peklu. Takrat je perforacija zelo prijetna. Za turistične motoriste je bila odločitev najbolj učinkovita ta,da so imeli usnjeno jakno normalno,še po možnosti z snemljivo podlogo,zato,ker se odpravljamo na cesto ze konec februarja. Trenutno ti perforacija ne bo koristila,ker se do junija temperatura na motorju kr lepo prilagaja.Problem je v jutranjih in večernih urah,ker te kr malo stisne tudi sredi augusta(še če si malo ožgan od sonca,brrrr-tolko hujše). Zato ti priporočam usnjeno jakno NORMALNO. Za peklenske vročine - perforirane fore si pol kupiš lepo turing textilno jaknco,ki te okvirno stane od 120-170eu od različnih znamk : AXO- Chill, DAINESE-AIR flo,Zentex in še mnogo drugi znamk izdeluje take modele. Upam,da se bila jasna,ker zmeraj razlagam na dolgo in široko,pa se morda ne razjasnim dovolj. V glavnem,če rabiš...samo piši :winkiss: Ciao,B.81
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se