Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Slikca enga Ridaša danes popoldan. Lokacija ovinek pod P.

post-23696-1250193851_thumb.jpg

post-23696-1250193941_thumb.jpg

Objavljeno

Suzuki, hvala za use tri okuse (usi bli odlični) sljadoleda, aja pa da ne pozabimo kok je bla sladica tut fajn :D

:worship:

Objavljeno (popravljeno)

Hola družba,

sam da je blo fajn, bo še kdaj... če boste pridni, seveda :P

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno (popravljeno)

Živjo, samo pomahal sem vam danes, se mi je malo (dosti) mudilo .) , že tako sem zamujal. Gre morda kdo od vas jutri (petek) na dolenjsko na motozbor? Čeprav bolj slabo kaže z vremenom zaenkrat :? Mene so pustili samega, tko da bi se mi blo fajn prištulit na poti do dol... :P

Popravljeno . Popravil rdeci_vragec
Objavljeno

Sm bla že neki kregana od mame :whistle: , d nism ustavla dns....sorči je blo že temno, pa sm moje luči lovila k so mi naprej zbezlale :whistle:

Objavljeno

bejba oprostim sam če dobim za pelat:)

ja jz mislm jt na zborčk dns,sam ne vem tole vreme :headbang::rolleyes: no če bo tja do 19h se nardil pol dns drgač jutr

Objavljeno (popravljeno)

ninjaraider vse najbolše ...velik varnih kilometrov in na mnoga leta :beer2::beer2:

@malakai sm ti reku da bo sladoled do tebe pršu ;)

@sharp ninja- slab izgovor :P :P drugič pa prej na pot it :lol1:;)

Popravljeno . Popravil brembo
Objavljeno

Ninjaraider vse naj naj tud od mene!!! :yea1:

Objavljeno

cestak ni mi sam jasno kaj si na prvi sliki slikal ;) ? :lol1:

una z italjanom je bla tut močna..-dobr dan - :lol1:

Objavljeno
cestak ni mi sam jasno kaj si na prvi sliki slikal ;) ? :lol1:

una z italjanom je bla tut močna..-dobr dan - :lol1:

Tekmovalno žličko, prazno mizo in zaskrbljeno družbo k še ni bilo sladoleda O:-)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

nism mogu pridet :closedeyes:

Objavljeno

Ninjarider vse nai nai tud z moje strani!

Objavljeno (popravljeno)

Jutri v soboto 15.08.2009 od 16:00h dalje,bo na RIDAH v čast mojemu rojstnemu dnevu,majhen piknik.Vabljeni vsi ridaši,ridašice,ne ridaši in neridašice ter vsi,ki me poznajo.

Se vidjamo.

Popravljeno . Popravil Ninjaraider
Objavljeno

Ninjaraider, vse najboljše in še na mnogo kilometrov. :whistle:

Objavljeno

Ninja vse naj naj pa dj da bo dobr piknik ratu... :D

Objavljeno

ja jz mislm jt na zborčk dns,sam ne vem tole vreme :headbang::rolleyes: no če bo tja do 19h se nardil pol dns drgač jutr

Enako...do sedaj je aladin popolnoma zgrešil, ob 14h naj bi deževalo po skoraj celi slo, pa kot kaže radarska slika ne dežuje nikjer, upanja je še, čeprav, murphy je moj frend zadnje čase :wacko: tk da bo treba počakat še malo... :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
Ninjaraider, vse najboljše in še na mnogo užitka polnih in varnih kilometrov. :whistle:

:beer2:

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno (popravljeno)

Ninjarider vse najbolše še iz moje strani...smo bli učeri skupi na ridah :) Sj veš, un na minimoto Yamahi :kva2:

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Objavljeno

Hvala vsem za lepe želje :yes: ,ima da pridete jutri :OK:

Objavljeno
Ninjarider vse najbolše še iz moje strani

Pa tud iz moje :beer2:

Objavljeno

na pa nej bo še tuki, ninja vse tanartabolše!!!!

Objavljeno

vreme je pr nas božansko.. sonce... tko da nč bat... prlette ane :) mi prletimo jutr, tkoj po mojem šithu.. :whistle: se vidmo.. :OK:

Objavljeno

prijatelj tudi jaz ti želim vse najbolše in najlepše :004

žal me na piknik ne bom, bom pa danes tebi na zdravje zagotovo spila enga mrzuga....najmanj :winkiss:

še urca pa štart na škorpjone :naughty:

YeTika ti me kr najd jutr,..nč se me bat :winkiss: čist možno ,da me od zutrej pa tja do ene 18h ne bo tam k se znam jit u čatež mal namakat če bo krka premrzla.....

Objavljeno

Napovedi so se zboljšale, enkrat za spremembo! :P Jst tudi štartam čez 20min. Tk da če ti družba ni odveč greva lahko skupaj... (Miha: 041 845 770) če ne se pa že kej srečamo...ciao

Objavljeno (popravljeno)
prijatelj tudi jaz ti želim vse najbolše in najlepše :004

žal me na piknik ne bom, bom pa danes tebi na zdravje zagotovo spila enga mrzuga....najmanj :winkiss:

še urca pa štart na škorpjone :naughty:

YeTika ti me kr najd jutr,..nč se me bat :winkiss: čist možno ,da me od zutrej pa tja do ene 18h ne bo tam k se znam jit u čatež mal namakat če bo krka premrzla.....

:hmm: aam.. če bo nosla transparent kdo si te pocukam za rokav.. v nasprotnem primeru.... nimam pojma kako zgledaš, tko da bo ta varjanta težka.. :D:slap:

kar se pa krke tiče, je pa supr, tko da nč bat.. se ne bo treba betončkarje v toplicah špilat... :D:whistle:

NINJA, ŠE OD MENE VSE TANARTABOLŠ ... :D:beer2:

Napovedi so se zboljšale, enkrat za spremembo! :P Jst tudi štartam čez 20min. Tk da če ti družba ni odveč greva lahko skupaj... (Miha: 041 845 770) če ne se pa že kej srečamo...ciao

ja ja.. res so se ˝zbolšale˝... :eek: mislm d majo zdle tam na zboru pošten tuš že neki časa in prou nč ne kaže na bolš... :xx: jutr in nedelja baje d bo sončno... O:-)

Popravljeno . Popravil YeTika

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!