DolencT Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 No zdaj se je pa projekt s Hondo (cbr 900rr) končno uresničil :D ,sedaj je treba na motorju naresti samo še finese pol pa samo še vaja vaja... Malo slikc iz prvega treninga (photo by kađiva&Mr.Moto) :) LP Tadej
Schmid87 Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 če boš kj trenirov v sredo se vidmo :)
DolencT Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 če boš kj trenirov v sredo se vidmo :) Ma zdej je bedno ker se je faks začeu in je parking skoz poven,tko da v petek bom vrjetn gor,čez vikend me pa ni ker gremo na grobnik. Ja Gebre ,res končno :D
sesir Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Kak je bilo na grobniku? Ej kaj pa je menjano na teh skuterjih?Mislim na motorju damo odzadaj velik zobnik kaj pa na skuterju?Sej z cestnim se vozim rad po zadnjem ampak za take finte bi raje kupo neki skuterček,da ga ni škoda. Dobro se peljete :worship:
RVT Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 K že glih slikce limam pa še neki mojih STOPPIJOV B)
radoracer Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Chris Pfeiffer :worship: :worship:
domina Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 K že glih slikce limam pa še neki mojih STOPPIJOV B) :worship: :worship: :worship:
Schmid87 Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 K že glih slikce limam pa še neki mojih STOPPIJOV B) bravo
LudaKris Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 Živjo! Čeprau je naslov teme stunti se mi ne zdi, da je bilo kaj točno povedanega o tem! Ko pišete po forumu pustite svoj ego in butaste pripombe iz faušije itd...! Ker pa mene in tudi drugi kažejo zanimanje za stunte bi proso tiste ki vedo več naj o tem kaj napišejo. Lahko bi kaj napisali menjavi zobnikov, kako izbrati pravega za koliko večjega, zaščite motocikla pred padci tako za plastike kot za pokrove mašine... Tudi kaj o svoji taktiki kdo kaj lahko pove, kako ste se začeli učiti, kako se treba za različne trike zraven spravit in motor pripravit. Skratka to kar bi se moralo pisati! Sam imam zx-6r letnik 98 in imam namen začet z stunti, pomagale pa bi seveda vaše izkušnje! Zelo bi pomagalo če je kdo iz okolice MB-ja ki že kaj zna ali bi se rad kaj naučil, da si skupaj poiščemo prostor za vadbo in se imamo fajn! Lp Kris
norc 16 Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Živjo! Čeprau je naslov teme stunti se mi ne zdi, da je bilo kaj točno povedanega o tem! Ko pišete po forumu pustite svoj ego in butaste pripombe iz faušije itd...! Ker pa mene in tudi drugi kažejo zanimanje za stunte bi proso tiste ki vedo več naj o tem kaj napišejo. Lahko bi kaj napisali menjavi zobnikov, kako izbrati pravega za koliko večjega, zaščite motocikla pred padci tako za plastike kot za pokrove mašine... Tudi kaj o svoji taktiki kdo kaj lahko pove, kako ste se začeli učiti, kako se treba za različne trike zraven spravit in motor pripravit. Skratka to kar bi se moralo pisati! Sam imam zx-6r letnik 98 in imam namen začet z stunti, pomagale pa bi seveda vaše izkušnje! Zelo bi pomagalo če je kdo iz okolice MB-ja ki že kaj zna ali bi se rad kaj naučil, da si skupaj poiščemo prostor za vadbo in se imamo fajn! Lp Kris Seos kris, em ga sploh spraviš kaj na zadnjo. Za začetek vadi na kaki kroski, biciklu(da se naučiš vozit na vagi), pol pa počasi znanje prenašaj na motor. Kaj se stopija tiče prvi pogoj rabiš kvaliteno gumo spredaj.
buellina Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 ko bom obvladala kaj od tega kar je našteto v naslovu teme... potem se javim
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 ko bom obvladala kaj od tega kar je našteto v naslovu teme... potem se javim Po mojem da 'vragolije' že znaš
domina Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 (popravljeno) Po mojem da 'vragolije' že znaš hahaha, to imamo ženske pod serijsko opremo. Popravljeno Junij 8, 2009. Popravil domina
buellina Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 da ne bom tako skromna.... dvigne se vedno :evilgrin:
benny0104 Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 da ne bom tako skromna.... dvigne se vedno :evilgrin: A prednji konec motorja??
LudaKris Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Heh, norc 16 oz Mišel 1. bicikel in krosko sem dal skozi prej, ko si jih ti videl in sam veš to, ker me poznaš! 2. na motoru že znam marsikaj pokazati tudi to, da še ga imam ne tako kot ti 3. kvaltetne gume že imam! :naughty: Raje bi povedal kaj uporabnega tako kot vsi ostali, meni se zdi, da je to MSN in ne forum!? LP Kris p.s zgleda, da tisti, ki imajo res talent oz. znajo se raje skrivajo.
david46 Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 ee jaz sem tudi začetnik v vragolijah, mi pa že neke uspeva.....spodaj link ko treniram.. http://www.mojvideo.com/video-moto-stunt/0...c26b5ce86d21b55
Stric Burek Objavljeno Junij 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Z "novo" fazerco se ti spravljaš stuntat??
LooLekSLO Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 ee jaz sem tudi začetnik v vragolijah, mi pa že neke uspeva.....spodaj link ko treniram.. http://www.mojvideo.com/video-moto-stunt/0...c26b5ce86d21b55 Se mi samo zdi ali je to res v Ormožu ob "jezu"?
david46 Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Se mi samo zdi ali je to res v Ormožu ob "jezu"? da tako je, to je v ormožu ob jezu
LRR Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Z "novo" fazerco se ti spravljaš stuntat?? Kje pa vidiš kak stunt???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se