k0ci Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 na 17.5 fergiju ma 65 dizo??????? na corsi pa to? itaq :OK: važno da trga :lol1:
Cilindr Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 (popravljeno) ja.... :? jst k sm zravn 17.5 dobu 90 dizo mi ga je tok prelival...sm skor brez filtra lahk vozu.... Popravljeno December 12, 2006. Popravil Cilindr
k0ci Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 mogoče bi moral probat zrak odpret ali pa iglo spustit
TomoRunner Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 jst bi prasau kaj je razlika med ravnim sesalnim kolenom in originalnim :?
SiMoN` Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Ravno koleno je krajše od orginalnega, tako da je pot bencina krajša in ima skuter boljšo odzivnost. Lp
TomoRunner Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Ravno koleno je krajše od orginalnega, tako da je pot bencina krajša in ima skuter boljšo odzivnost. Lp kaj je treba kaksne druge nastavitve ker jast sem meu original koleno in je skuter delal normalno in k sem dau ravno sesalno koleno je uzgau in ko sam tisto rocko za zrak dau tako ko more bit za se vozit je crknu kaj bi blo to lahko narobe? k ce tista rocka za zrak je potegnjena gor dela in ko dam dol pa crkne :?
SiMoN` Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Čok misliš? :) Ja če daš ravno koleno, moreš na novo nastavit vplinjač. Lp
StArII Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ja.... :? jst k sm zravn 17.5 dobu 90 dizo mi ga je tok prelival...sm skor brez filtra lahk vozu.... nebom komentiral.. amateri butasti samo tak lahko recem.. 65 dizo, 17.5 fergi na corsi.. lepa.. meni je bla 85 premala na polini gusu.. pa sn mel e5 pa sn ga mogo povit.. samo tak povem..
Cilindr Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 jst sm pelu na servis pa so mi tko naredl....sam tok ne(amaterji...k fizerajo zipe....)to o to ja ...sam tok... .)
StArII Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 jst sm pelu na servis pa so mi tko naredl....sam tok ne(amaterji...k fizerajo zipe....)to o to ja ...sam tok... .) ze logika bi ti mogla marsikaj povedat v tem primeru, ampak ne, sej bomo vidli kak dolgo se ti bo kolega z corso vozil.. in ne, oni niso bog i batina, toti serviseri.. kaj zaj ce zipe tunajo? daj mi zipa pa ti jas tut noter narejim vse pa za silo nastavim takko oni..
moto fan Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 mah nevem kaj se tolk sekirate s predelovanjem :D pac gres do frenda, mu reces nej ti fukne use zivo notr, naredi midrace predelavo pa nevem kaj se. on ti menja bat, sklopko, poveca dizo, RR auspuh, kit top 80 itd. gres testirat s tremi stevci (od kolesa, od skuterja, od avta, radar ...) pa ti pokaze od kolesa - 130, od skuterja 120 (vec itak ne gre ponavad :), od avta 135, radar 130 .. pa recimo da je povprecje pol 130. to je nek "povprecn" motor pol. ne pa da se usak dan ubadas z novim delom, studiras ce se ujema z drugmi, ce mas zadost dnarja, ce sploh znas to nastimat, ce ne bo pol mogoce kej narobe .. IMO. motor je vendar da ga vozmo, ne pa seciramo.
SiMoN` Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 mah nevem kaj se tolk sekirate s predelovanjem :D pac gres do frenda, mu reces nej ti fukne use zivo notr, naredi midrace predelavo pa nevem kaj se. on ti menja bat, sklopko, poveca dizo, RR auspuh, kit top 80 itd. gres testirat s tremi stevci (od kolesa, od skuterja, od avta, radar ...) pa ti pokaze od kolesa - 130, od skuterja 120 (vec itak ne gre ponavad :), od avta 135, radar 130 .. pa recimo da je povprecje pol 130. to je nek "povprecn" motor pol. ne pa da se usak dan ubadas z novim delom, studiras ce se ujema z drugmi, ce mas zadost dnarja, ce sploh znas to nastimat, ce ne bo pol mogoce kej narobe .. IMO. motor je vendar da ga vozmo, ne pa seciramo. Leovince RR, Top 80 na skuterju pa 130 na števcu :lol1: . Čestitam. Nič od tega se ne ujema tako, da bi ti lahko vsaj nekdo verjel. Nevem kaj mate od tega, da take bedarije pišete :closedeyes: .... Lp
slovenc46 Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 joj joj, vsak dan zvem neki novga bol butasga tule :slap: "poveca dizo" to se dela na tomosih :rolleyes:
Cilindr Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Su sm NA Stelisce uprasat glede diz,,,mi je povedu da to pustin namer sm mu use povedu kok mam kej pa je reku da je to uredu da ni problema da bodelal lepo...zdej pa nevem.....zdi se mi mau mau sam zdele dela tko da nam nc predrkavu
StArII Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Su sm NA Stelisce uprasat glede diz,,,mi je povedu da to pustin namer sm mu use povedu kok mam kej pa je reku da je to uredu da ni problema da bodelal lepo...zdej pa nevem.....zdi se mi mau mau sam zdele dela tko da nam nc predrkavu nauci se NE poslusat serviserjev.. vrjemi mi..
QUAD-er Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 aloo Kaj dat not več dizo al več fergl... PREDELAVA polini sport, izpuh Tecnigas. En serviser (ROZMANSERVIS) je reku da bo z 12 (KEIHIN) ribnu, en iz kopra mi je reku da se bo pregreval pa sfukov, en mi je reku da je 12 čist ql, pa da ni treba nx ditze menat, tim-mg so mi rekl 10% več diza pa bo ql. ZDEJ PA RES NX VEČ NEWEM KAJ NAREST. :angry: :angry: .................... HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!! Motor: Kymco
ffaca Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 aloo Kaj dat not več dizo al več fergl... PREDELAVA polini sport, izpuh Tecnigas. En serviser (ROZMANSERVIS) je reku da bo z 12 (KEIHIN) ribnu, en iz kopra mi je reku da se bo pregreval pa sfukov, en mi je reku da je 12 čist ql, pa da ni treba nx ditze menat, tim-mg so mi rekl 10% več diza pa bo ql. ZDEJ PA RES NX VEČ NEWEM KAJ NAREST. :angry: :angry: .................... HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!! Motor: Kymco Js sm dal 17.5 ferg gor pa je lepo laufo. Ker motor maš?? Če maš automatski zaug ti lahka mojga prodam kr sm si dal zj 21. gor.
QUAD-er Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 ja. kerga pa maš to... Jest bi ga kupu...
Cilindr Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 FFaca ma TYPHONA.....KWa pa ti furas? am z 12 bi delal sam je bol ce das 17.5 gor zarad notranjga hlajenja celindra Jst mam na sportu 17,5 gor :) Pa dela lpo z 12ko mi je pa neki zajebaval tko da 17,5 :)
QUAD-er Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 ja jest furam Kymcota pa ma keihina gor. Sam je donacco reku, da ne paše od keihina automatski zaug na dellorto, tak da ne bo nič s PHVA. Zdej mi ne preostane druzga kot da kupim Dellorto PHBN (ročni zaug). Zdej me zanima al ma ta fergazer ročko za zaug na tak način kk APN pa tomosi, al ma na kakšno drugo foro.... L.P.
k0ci Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 v bistvu je neka ročka, ampak na drug način narejeno kot pri apn............tukaj imaš tak tulec, ki ga potegneš gor in zavrtiš, da tam ostane, ko pa ugasneš zaug, pa samo zavrtiš tulec in fedr ga potegne nazaj dol, lahko se pa kupi tak adaptor, da imaš lahko potem zaug na zajlo in na balanci, da ne rabiš vedno roke dajat not pod skuterja, in imaš po možnosti vse prste od šmera
QUAD-er Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Ej še neki. zakaj ma dellorto PHBN 2 vstavka za zajlo, PHVA pa sm enga. Kak je s tem?????????
k0ci Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 A ima avtomatski zaug in ima noter samo nek motorček ali magnet ali kaj jst vem kaj, to pa je povezano samo z žicami N ima pa ročni zaug, in to je tista dodatna zajla, poleg zajle za gas
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se