Killroy Objavljeno December 24, 2006 Opozori Objavljeno December 24, 2006 Ah ja, multistrada :wub: ...nekoč, nekoč.....
hotschko Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 višina zadka je nastavljiva. niti ne
hotschko Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) ... sploh pa bi moral spustiti motor spredaj in zadaj, saj voznik sedi praktično na sredini in se nižanje zadka nebi dovolj poznalo. Kljub temu je 3 cm precej in ne vidim možnosti za tako radikalno nižanje, poleg tega pe je še vprašanje kaj se zgodi s ciklistiko, ki je taka kot je ... genialna. Kar se pa sedenja na 850mm visokem sedežu, je treba probat konkretno na tem motorju, saj ima MTS spredaj pri rezervarju zelo ozek sedež, ki ti ne "pobere" višine še z širino sedeža in 850mm na MTS ali katerem drugem motorju ne deluje enako. BTW: MTS 620 ima precej nižji sedež. Popravljeno December 25, 2006. Popravil hotschko
pjotr Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Imate kakšne info (testi, izkušnje...), kakšna je v praksi razlika od lanske do letošnje Multistrade. Ali obstaja opcija z ABS-om? lp, Pjotr.
hotschko Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 razlika med 1000 in 1100 je moč in navor ... drugega nič h.
Nagaya Objavljeno December 27, 2006 Opozori Objavljeno December 27, 2006 (popravljeno) Kar se pa sedenja na 850mm visokem sedežu, je treba probat konkretno na tem motorju, saj ima MTS spredaj pri rezervarju zelo ozek sedež, ki ti ne "pobere" višine še z širino sedeža in 850mm na MTS ali katerem drugem motorju ne deluje enako. BTW: MTS 620 ima precej nižji sedež. moja malenkost doseže do tal z obema nogama :) brez težav - veliko pozitivno in navdušujoče presenečenje za mojih 165 cm. Mr S bo sicer povedal (vem da bo :headbang: ), da sem dovolj smotana, da trmasto lezem na vse kar je previsoko in da naokoli trosim nagnusne laži, da previsoki motorji ne obstajao, a tavelika MTS resnično ne bi smela delat resnih težav nikomur razen žepnim primerkom. vsej pomoje no.. :rolleyes: Popravljeno December 27, 2006. Popravil Nagaya
davinci Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 da se mal pohvalim. imam ga. v garaži. 1000 DS rdeč :OK: čudovit občutek :D
SiR Objavljeno Januar 15, 2007 Opozori Objavljeno Januar 15, 2007 razlika med 1000 in 1100 je moč in navor ... drugega nič h. manj tresljajev v krmilu do 50% cenejše vzdrževanje (verjetn zarad sklopke?) citiram: The engineers have put some emphasis on reducing vibrations to the handlebars achieved by a special steering head has been made possible. Ducati also states that the entire 2007 range will be included in a new maintenance programme that reduces cost by up to 50%.
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 [attachmentid=90412][attachmentid=90413]Po novem vozijo italjanski policaji poleg guzzijev tudi multi strade. Zgleda, da rabijo en mal hitrejši motor. :D
Zdrawc Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 bolj zgledajo kot eni logarji ali pa jagri :grim pa tudi Multistradi nič ne paše zelena :grrr .)
Rude Boy Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 pa tudi Multistradi nič ne paše zelena :grrr .) o pač ! taman za slovensko reprezentanco, v čemerkoli že ! :OK:
davinci Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 multistrada bi bila bolj primerna za gasilce .)
SiR Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 multistrada bi bila bolj primerna za gasilce .) Ker?
davinci Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Ker? Enostavno. Ker ji rdeča barva bolj pristoji. :P
pjotr Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Črna, črna je najlepša; predsedniško vozilo torej :grim
sest666 Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 kaj mente o nakupu rabljene multistrade pri naših zahodnih sosedih(I)??? :? :?
SiR Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 kaj mente o nakupu rabljene multistrade pri naših zahodnih sosedih(I)??? :? :? Da se sam odloči... Lahko v temo brcneš prav tako, kot pri nas ali v Nemčiji ali na Japonskem. No, na Japonskem je cena za Ducatija verjetno mal drugačna...
davinci Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 kaj mente o nakupu rabljene multistrade pri naših zahodnih sosedih(I)??? :? :? kaj ti pa drugega preostane, če bi rad kupil rabljeno. pri nas ni neke izbire. preden se odpraviš na pot pa se dobro pozanimaj o motorju, da ne boš razočaran.
sest666 Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 a kdo oz kdor ve če mi lahko pove? a ma mts letnik 03 kakšne probleme ki so jih recimo pri letniku 04 popravl al sta ta dva letnika enaka? pa še to kaj to pomen da so v italiji ene multistrade tok cenej kot druge pa govorimo o istem letniku :OK: da ne boš razočaran. kako misliš razočaran? pot za brez veze ker bo motor u ku...
SiR Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 a kdo oz kdor ve če mi lahko pove? a ma mts letnik 03 kakšne probleme ki so jih recimo pri letniku 04 popravl al sta ta dva letnika enaka? pa še to kaj to pomen da so v italiji ene multistrade tok cenej kot druge pa govorimo o istem letniku :OK: cenej so verjetno zato, k lastnik bolj dnar nuca al pa un, k dražjo prodaja, hoče bolj našponat koga. Glede problemov: prve serije multistrad so imele težave z instrumentno ploščo (slabo dihta vlago, se bojda zamenja v garanciji, če imaš dobrega dobavitelja/serviserja), prekratek in slaboten stranski štender (se splača investirat v novega, večjega in močnejšega) in težave s senzorjem za količino goriva (že po 100 km prevoženih lahko začne goreti lučka za gorivo). Najnovejši letniki (se mi zdi da 06, 07 in morda celo 05) imajo pa tudi drugačen sedež. Skratka - tisto s števcem in štenderjem je najbolj težavno.
T Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 (popravljeno) pa še to kaj to pomen da so v italiji ene multistrade tok cenej kot druge pa govorimo o istem letniku Davek? :blink: :hmm: Al pa mogoče ohranjenost... Najbrž je najbolje prej dobiti vse mogoče info. Popravljeno April 12, 2007. Popravil T
davinci Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 :OK: kako misliš razočaran? pot za brez veze ker bo motor u ku...
sest666 Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 (popravljeno) jaz sem svojo MS letos privlekel iz nemčije in sem zelo zadovoljen. :OK: Popravljeno April 17, 2007. Popravil sest666
SiR Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 tri nagice ... aja - v času okoli World Ducati Weeka (konec junija letos) se bo zgodilo tudi drugo transgalaktično srečanje multistradistov :-)
SiR Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 pa še SHE DEVIL ;) pa še en lep sedež iz programa aftermarket
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se