dozzi Objavljeno December 26, 2008 Deli Objavljeno December 26, 2008 (popravljeno) Jst sm si zračunal, da mi na vsakih 10 prevoženih km odpade dan ležanja v postlji. Če tut drugi delujeste po istem principu, lahk že v petek v službi sporočiste kolko dni rabte bolniške ... :D Popravljeno December 26, 2008. Popravil dozzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 (popravljeno) zajebal.... BRIŠI! Popravljeno December 28, 2008. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 (popravljeno) Takole sem danes naredil krajši krog po okolici, bolj natančno čez Katarino in Toško čelo. Rahlo mraz v prste na določenih predelih, drugače pa precej počasna vožnja po makedamu, na asfaltu pa zadeva fino gre, ko se enkrat znebiš strahu in navadiš iskati led in pesek. Skratka veliko veselja.... :whistle: Popravljeno December 28, 2008. Popravil Python Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Nedeljski popoldan po goriški pokrajini. 1) mi gradimo utrdbe da vi lahko mirno spite. braniteljizahodnemeje.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 2)home sweet home - natostandard.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Uradno imamo pozitivno temperaturo,samo ko zapiha burja so na mopedu kinderčki ogroženi.Pa da ne bo kdo mislil da po burji niso kinderji tudi v kletki ogroženi: dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 (popravljeno) Včeraj od Zavrča do Gamsa in potem še kar malo naprej - luštnih nekaj km, vendar ne vem točno koliko, ker so mi zrkla zmrznila. Popravljeno December 30, 2008. Popravil lasagna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 30.12. Vrhnika-Maribor-Nazarje 31.12 Nazarje-Trojane-Vrhnika == 340km dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Danes, cele 3 m. Ampak prede, kot muca :wub: dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Danes je že drugo leto. Zato je tukaj zakljenjeno. Pisare in gledare v: Vtisi iz dnevnih voženj 2009. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave