enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 No tist k se odloč za to je pravi ....UFO!!!!! Zdej pa grunti kaj to pomen ...pa sej najbrž veš :wink: (govorim k kajenju)
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Joj, no..ne se tok duvat dol.. Raj povejta kaj pomen KCNNV?
Tatjana Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 ne ne! Nisi nč s tem naredil! :twisted: Pač obstajajo tud ženske, ki so na nivoju najstnika oz. za najsnice pa na nivoju neizkušene in nezrele punce! Zaradi takih punc nismo nč manj inteligentne! :twisted: :twisted: :wink:
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 ja no al pa če jaz eno kratico napišem. Dejansko je kratica! ŠCLSSŠŠDTŠ
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 No vrtny če se gremo tko antalagentno vojno ...kaj pomen NOB??? Ne veš??? MATR SI NEUMNA!!! Nedovoljeno obiranje banan!!! Isto je blo prej z mano he he he he he hehe nekdo je pa jezen he he he he he he
Tatjana Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 No vrtny če se gremo tko antalagentno vojno ...kaj pomen NOB??? Ne veš??? MATR SI NEUMNA!!! Nedovoljeno obiranje banan!!! Isto je blo prej z mano zmirjanje pa ne pride v poštev! Mislm tud hitr zgubite živce! Še ena prednost žensk!
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Tatjana... a ti se maš za antalegentno?? :twisted: Kakšna samozavest...I wish I were you. :D
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 No tist k se odloč za to je pravi ....UFO!!!!! Zdej pa grunti kaj to pomen ...pa sej najbrž veš :wink: (govorim k kajenju) vem kaj kratica pomen brez skrbi in se strinjam s teboj!
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 ne ne! Nisi nč s tem naredil! :twisted: Pač obstajajo tud ženske, ki so na nivoju najstnika oz. za najsnice pa na nivoju neizkušene in nezrele punce! Zaradi takih punc nismo nč manj inteligentne! :twisted: :twisted: :wink: Lepo da priznaš..poj fantje tui nismo nič bolj čudni če kdaj kako o vas rečemo tle na forumu..rajt? :)
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Tist ni blo mišleno zares... samo pokazal sem ,da nisi neumen če ne poznaš kratice
Zoolo Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 No vrtny če se gremo tko antalagentno vojno ...kaj pomen NOB??? Ne veš??? MATR SI NEUMNA!!! Nedovoljeno obiranje banan!!! Isto je blo prej z mano he he he he he hehe nekdo je pa jezen he he he he he he Al nedorasu? :twisted:
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 takoj ko je govor o njihovi inteligenci znorijo... hihihihihihihihihi
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Tist ni blo mišleno zares... samo pokazal sem ,da nisi neumen če ne poznaš kratice Ja sm opazila da si ircar in na ircu se ta kratica zloooooo pogosto uporabla, sam bi lohko skapirau da je uno joke in bi kak drug odgovor dau tko si pa cist popizdu in to je bl dokazalo hehe
Tatjana Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Tatjana... a ti se maš za antalegentno?? :twisted: Kakšna samozavest...I wish I were you. :D sem do neke meje! ne trdi nekaj kar nisem JAZ rekla! Bistvo je to, da smo NEKATERE OZ. VEČINA prej zrele kot fantje! Pa ne bit jezen sej vem da vas to boli! Drugač nisem žleht sam ta tema je bolj zanimiva! :wink:
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Sploh ne. Mislm da intiligenca TOTALNO relativna stvar. Sem prišel do tega ,da nekateri sploh ne dojamejo NIČESAR v šoli ,med tem ko ZELO hitro stvari dojamejo praktično.
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Sploh ne. Mislm da intiligenca TOTALNO relativna stvar. Sem prišel do tega ,da nekateri sploh ne dojamejo NIČESAR v šoli ,med tem ko ZELO hitro stvari dojamejo praktično. Ja to je pa odvisno od vsakega osameznika jaz osebno sm za oboje
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Sej je kul... ste pač zrelejše (če ste :twisted: ). Mislm da je poanta da nekatere MISLIJO da so blaznooo zrele !!! Sploh ...je velik punc zelo zagrabil to da so one ''zrelejše''
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Jaz sem tud za oboje saj mam v šoli vse pet razen zgodle ki jo mam 4 . Prakso mam tud 5 8) . Švasam da se kar kadi :D
BC Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 djte se zdj odločt: ženske so bolj intelegentne al prej dozorijo (al oboje)? in definicijo zrelosti bi rad slišu...
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 (ševednoseiščekakšnapostavnadeklcaokol16do18starapress)
Tatjana Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Da nebi slučajn mislu da se počutim ne vem kok pametno in inteligentno! ne ne! Mogoče samozavetna glede nekaterih stvari pa sem!
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Bc... tole bo pa ful težko. Hm... Mislm da zrel je nekdo ,ki sexa ne jemlje kot zabavo (razmislite zakaj) -nekdo ,ki ve da ima tudi partnerka čustva (isto kot prej- razmislite) -nekdo ,ki ... mah kaj se bom matru itak bom spet butast izpadu :(
MotoRossi Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Pomojem ste vsi mal zamešal.. Ženske se prej začnete RAZVIJAT (torej prsa, mišice, itd) kot fantje, nikjer, tut v šoli ne pa sm Bio. 5, pa nism slišal da ste bolj inteligentne.. Zrelejše..hmm..po čem to sklepate..če mislite, da si pač en fant pr 16 letih kup motor da pol ni zrel...hmm, hmm..slabo razmišljanje..
Vrtnica Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Bc... tole bo pa ful težko. Hm... Mislm da zrel je nekdo ,ki sexa ne jemlje kot zabavo (razmislite zakaj) -nekdo ,ki ve da ima tudi partnerka čustva (isto kot prej- razmislite) -nekdo ,ki ... mah kaj se bom matru itak bom spet butast izpadu :( Ne bi butast izpadu kr to je res kar si pisau (matr zdej sele opazam kok brihten si hihihihi) se strinjam s teboj so pa se stvari ki bi se dale nastet
cyc Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 Enduraš : rotlf - rolling on the floor laughing :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A gremo mal crkovat? Pejmo no :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Za ker razred je tole :?: :idea: :wink: :wink:
Priporočene objave