Alla Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Joj, Gregsi, a me maš res sam zato, da tvoj korenjak ne zakrni???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Alla
Tatjana Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Zadetek v polno! Sam da ljubiš človeka ni tako hitro! Najprej je zaljubljenost šele nato ljubezen in navezanost!
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Gregs ...ti si pa zelo... em... svobodomisln :D Men ni glih po volji to kar ona ponuja :? Jasno da sem! Pa ne samo to... Imam precej veliko izkusenj in vedenj, ki jih vecina nima.... Ampak svobodomiselnost ne pomeni, da jaz tako mislim, temvec samo to, da pac SPREJEMAM drugacnost... Torej: ce nekdo zeli svobodno seksati, me ne moti, ceprav ne trdim, da jaz to pocnem. TO je svobodomiselnost...
enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Ej tatjana... žensko s tvojimi načeli bi rabu :D ...by the way.. to je pohvala :D :wink:
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Joj, Gregsi, a me maš res sam zato, da tvoj korenjak ne zakrni???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Alla Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nism tak mislila! Ne se zdwej zacet kregat zarad moje objave pls sam ne tega! Sam prasala sm ga pocak nej on odgovori ce odgovori to kar si ti ga prasala se zacnita kr lepo kregat sam jst nc kriva
enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Gregs ...kar zavidam ti :shock: :twisted:
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Resnicno upam da mas ti Allo zarad custev in ne zato da tvoj "korenjak" ne zakrni! Mislm da spolnost brez ljubezni ne more bit ravno ne vem kaj ker lepsa je ce to osebo ljubis (ne govorim iz lastnih izkusenj bom pa cez par let povedala) Hahahahaha..... Ce kdo ve, zakaj sem z Allo, ve to najbolje ona in drugih to ne zanima. Ona pa ve, zakaj sem z njo.... :wink: :D Drugace pa: jaz sem vedno zagovarjal, da morata biti spolnost in ljubezen povezana, drugace je nesmiselno biti skupaj. Zame. Za druge me pa ne zanima. V redu?! :wink:
enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Gregs kolk si ti star da si tko plav? :D
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Resnicno upam da mas ti Allo zarad custev in ne zato da tvoj "korenjak" ne zakrni! Mislm da spolnost brez ljubezni ne more bit ravno ne vem kaj ker lepsa je ce to osebo ljubis (ne govorim iz lastnih izkusenj bom pa cez par let povedala) Hahahahaha..... Ce kdo ve, zakaj sem z Allo, ve to najbolje ona in drugih to ne zanima. Ona pa ve, zakaj sem z njo.... :wink: :D Drugace pa: jaz sem vedno zagovarjal, da morata biti spolnost in ljubezen povezana, drugace je nesmiselno biti skupaj. Zame. Za druge me pa ne zanima. V redu?! :wink: Ja v redu ja!
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Joj, Gregsi, a me maš res sam zato, da tvoj korenjak ne zakrni???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Alla Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nism tak mislila! Ne se zdwej zacet kregat zarad moje objave pls sam ne tega! Sam prasala sm ga pocak nej on odgovori ce odgovori to kar si ti ga prasala se zacnita kr lepo kregat sam jst nc kriva Hahahahahahahahaha..... Vrtnica, pa nesekiraj se, no! Skoda te je, premlada si za skrbi!!! :wink: Alla pa tako ali tako provocira, ni skrbi, da bi se kregala.... Hihihihi.... Ma, Alla, nehaj no mladine zavajati.... si bo prevec k srcu vzela... Ehehehehehehehhehe...... Jaz skusam malo poduciti nase mladunce, ti pa takoj podiras vse, kar jaz pisem.... Hocem jim malo razsiriti duha, pa ne morem, ker stalno zezas, pa ne vejo, kaj je zdaj res.... Eheheheheh.... Saj vem, rogeci rastejo.... :twisted: :twisted: :twisted: :D
enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Gregs TEACH US MORE :D :D :D :D
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Gregs kolk si ti star da si tko plav? :D Vzames dan, ko se je rodila nasa drzava, pomnozis s 4, korenis, pristejes svoja leta, odvzames stevilo dni v tednu, pristejes osnovo desetiskega sistema in dobis moja leta.... :wink: Zdaj pa racunaj in napisi rezultat.... :twisted:
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Gregs ...kar zavidam ti :shock: :twisted: Ni potrebe, bos ze nasel svojo sreco, samo sledi svojim obcutkom in vedno zivi tako, kot resnicno zelis, brez podrejanja.
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Gregs kolk si ti star da si tko plav? :D Vzames dan, ko se je rodila nasa drzava, pomnozis s 4, korenis, pristejes svoja leta, odvzames stevilo dni v tednu, pristejes osnovo desetiskega sistema in dobis moja leta.... :wink: Zdaj pa racunaj in napisi rezultat.... :twisted: Men se ravno ne da racunat pa ceprav mam matko 5 hej pa sej so pocitnice nasi mozgani so pa na OFF pa mamo cicavo na strazi hihi hmm zadnc ko sm te vidla na videz bi ti dala da mas med 25-30 ce se pa pru spomnem je nekje blo napisano da mas mal cez 30 mogoce se pa motim
enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 0,146772434274 x 12 : 0,12574 = em....na ker dan je nastala slovenija? :D :oops: ...kaj čem ...datumi mi ne grejo
enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Zdele bom pa šel še na eno furo... na krimu sem že bil dons ...morm najdt še kej :D
Alla Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Gregs kolk si ti star da si tko plav? :D Vzames dan, ko se je rodila nasa drzava, pomnozis s 4, korenis, pristejes svoja leta, odvzames stevilo dni v tednu, pristejes osnovo desetiskega sistema in dobis moja leta.... :wink: Zdaj pa racunaj in napisi rezultat.... :twisted: Pa, daj no, komaj 16 let je star, a zdej mu boš pa matematične naloge postavljal!!!!!!!!! A si vidu, kako si ga v zadrego spravil??!?!?! :D :D :D :D :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Men se ravno ne da racunat pa ceprav mam matko 5 hej pa sej so pocitnice nasi mozgani so pa na OFF pa mamo cicavo na strazi hihi hmm zadnc ko sm te vidla na videz bi ti dala da mas med 25-30 ce se pa pru spomnem je nekje blo napisano da mas mal cez 30 mogoce se pa motim Hmmmm... ena redkih, ki bi mi dala cez 25.... :twisted: Ampak, Vrtnica, tako star, da bi jih imel cez 30, pa spet ne, no.... :twisted: Auch, zdele pa samo cakam, da me Alla natepe... ehehhehhe..... :wink:
Alla Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Nč ne bom tepla, mlajših od sebe pa sigurno ne..... :wink: :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Pa, daj no, komaj 16 let je star, a zdej mu boš pa matematične naloge postavljal!!!!!!!!! A si vidu, kako si ga v zadrego spravil Ce hoce vedeti, se bo ze potrudil... Nic ne pride samo od sebe... Ehehehheheeheh..... Pa saj ves, da sem :twisted: :evilbat:
Gregs Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Nč ne bom tepla, mlajših od sebe pa sigurno ne..... Touche! :twisted: :D
Alla Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Pa saj ves, da sem :twisted: :evilbat: O, ja, zato pa sem s tabo. Gliha vkup štriha.... :twisted: :twisted: :evilbat: :new-alien: :twisted: Alla
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 0,146772434274 x 12 : 0,12574 = em....na ker dan je nastala slovenija? :D :oops: ...kaj čem ...datumi mi ne grejo Ja slovenija se je osamosvojila 25. 6. 1991 ce se pru spomnem to ozemlje je pa nastalo hmmm predalec :twisted: :wink:
Vrtnica Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Gregs ...kar zavidam ti :shock: :twisted: Ni potrebe, bos ze nasel svojo sreco, samo sledi svojim obcutkom in vedno zivi tako, kot resnicno zelis, brez podrejanja. Koncno si kero pametno izjavo dau! Sm se ze bala da to nisi vec ti! hihihihi :lol: :lol: :lol: :twisted:
enduraš Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 sem zračunu 8) A pol pravš da si 29 ? :D :D :D
Priporočene objave