Gost Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Tip je umrl v bolnišnici. R.I.P kdo??? oče ali sin?
BremzPenzl Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Tip je umrl v bolnišnici. R.I.P Iskreno sožalje, družini in vsem ki so ga poznali.
Hornet Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Ne bom več pametoval v tej temi, ker se lahko to zgodi tudi meni. Vsak je odgovoren zase. Je pa res da je 10% takih ki nasrkajo zaradi napak drugih, ostali so statistika.
_LuX_ Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 kdo??? oče ali sin? oče, sej je sam on padu
Mutika Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Cvickar, dete drago, VEM, da se boš zmazal. Moraš. Ves cas mislim nate. :winkiss:
Moby Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Pravkar domov in še nisem dobro zjahal z bajka in niti ga olajšu kufov in takoj na MS Novica o Martinovi nesreči me je pretresla nekaj dni nazaj po sms med dopustovanjem na Hvaru. Vasaka nesreča je kruta še bolj te prizadane -šokira ko nekoga poznaš. nimam besed kot le te Martin kolega drži se ,čimprej okrevaj tvoji prijatelji smo v mislih s teboj. Držimo pesti ! :unsure:
T_Rex Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Ljudje moji ne vem... Postaja strah, vedno bolj.... Resno razmišljam o prodaji motorja in vsega skupaj.. Glede na to da še nisem nikoli imel nesreče, se iz dneva v dan bojim, da je vedno bližje trenutek ko bom prišel na vrsto (v smislu da je skoraj vsak motorist kdaj doživel nesrečo-vprašanje časa je samo kdaj jo bom tudi jaz...) Cvičkarju pa iskreno želim čimhitrejše okrevanje.
Leteči Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Ljudje moji ne vem... Postaja strah, vedno bolj.... Resno razmišljam o prodaji motorja in vsega skupaj.. Glede na to da še nisem nikoli imel nesreče, se iz dneva v dan bojim, da je vedno bližje trenutek ko bom prišel na vrsto (v smislu da je skoraj vsak motorist kdaj doživel nesrečo-vprašanje časa je samo kdaj jo bom tudi jaz...) Cvičkarju pa iskreno želim čimhitrejše okrevanje. Dokler je pamet pod čelado ni panike. Če pa človek nima razsodnosti kje je meja potem je res bolje vse skupaj prodat.
Gost Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 treba je vedet da je tut motoristov dosti dosti več kot pred leti, in tako logično tudi več nesreč...
biker77 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 en mal pretiravate s temi prodajanji in vsem.. brez pretiravanja na cest bi bilo bedastih nesreč bistveno manj.. nesreče pa ostajajo.. tudi kot pešca te lahko zadane.. s strahom pa vsekakor ne hodit na motor..bo nesreča prišla v trenutku..
T_Rex Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Dokler je pamet pod čelado ni panike. Če pa človek nima razsodnosti kje je meja potem je res bolje vse skupaj prodat. Ne vem od kje se mi je vzel tisti smajli na koncu mojga posta... Kakorkoli, resnično se trudim voziti po pameti, predvidevat itd, ampak ko berem vse to, res ne vem več... Dovolj je ena sama napaka, svoja ali od nekoga drugega...
T_Rex Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 en mal pretiravate s temi prodajanji in vsem..brez pretiravanja na cest bi bilo bedastih nesreč bistveno manj.. nesreče pa ostajajo.. tudi kot pešca te lahko zadane.. s strahom pa vsekakor ne hodit na motor..bo nesreča prišla v trenutku.. Sej to stari moj... Začel sem strahoma hodit na motor in to ni dobro.. Takšna črna in siva kronika me samo še bolj dela nervoznega. Mislim da vse skup nima smisla in da brez veze da se silim. Po 10ih letih motoriziranja bom verjetno vse skupaj obesil na klin... :(
biker77 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Sej to stari moj... Začel sem strahoma hodit na motor in to ni dobro.. Takšna črna in siva kronika me samo še bolj dela nervoznega. Mislim da vse skup nima smisla in da brez veze da se silim. Po 10ih letih motoriziranja bom verjetno vse skupaj obesil na klin... :( jest pa ne.. ne zaradi tega ker se ljudje ubijajo in poškodujejo zaradi bedarij, zaradi objestnosti, neizkušenosti in podobnega.. nesreče so..tiste pač so.. to kar je bilo danes je pa bedarija..tega ne maram..ampak zaradi tega ne bom prodajal
NN666 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 In ja, tudi mene je pretreslo, ko sem zvedela za Martina. In seveda se vsak dan spomnim nanj, in njegovo družino, ter jim zaželim sreče, poguma in notranje moči. In verjamem, da se vse naše dobre misli stekajo v pozitivno energijo, ki naj fantu prinese ozdravitev. Navijam z vsem srcem... Gabry, žal nisem nič izvedela, kljub poizvedovanjem. Če bo karkoli, ti pošljem na PM. Drži se!
bikez Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 (popravljeno) Ob vsem tem in toliko mrtvih in ob tem, ko skoz ponavljajo kolk je vredno eno življenje in kolk so visoke kazni vplivale na voznike, se mi pojavlja eno vprašanje. Zakaj, če vse to drži, nočejo narediti dirkališča. Npr. Crklje bodo raje razširili za vojaške avijone, ki so manj hrupni in so namenjeni reševanju življenj "baje". V Crkljah se je vsak vikend zbralo najmaj 50 motoristov in tisti dan je bilo rešeno sigurno katero življenje (proti koncu, je bil že nor-haus, ker ni bilo organizacije). Ampak ne. Treba zapret, kupit provide in nove laserske pištolce, torej igračke za fante z čini, ki jim z novo pištolco ku.. zraste. Pa sej človek ne more verjet. Verjetn moraš biti res tele, da še nasedeš našim politikom (večina je res teletov ali ovc). Sklep je, da se državi je... za vse nas, v nas vidijo le €, ki jih bodo dobili, ko te inakasantje ulovijo, kazen pa mora biti visoka, saj je vzgojna, da bodo lahko vzdrževali vojaško infrastrukturo in svoje jahte oz. luksuz itd.. Žalostno je, da moramo hoditi preko meje, da se lahko vozimo po dirkališču. Normalno (kakor se vzame) pa je, da se bo večina, torej ne vsi motoristi sproščala tam kjer je mogoče. Prvi ukrep proti temu, ki ga bo država uvedla pa je represija. Torej nič korenčka, samo palica! Torej srečno ovce! R.I.P vsem umrlim, ostalim poškodovanim pa čimprejšnje okrevanje, vsem nepoškodovanim pa vso srečo na cesti. Popravljeno Avgust 9, 2008. Popravil bikez
Draksler Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 treba je vedet da je tut motoristov dosti dosti več kot pred leti, in tako logično tudi več nesreč... Oseb, ki vozijo motor je res več - motoristov pa ne! Če kupiš motor to še ne pomeni, da si motorist! Eni so zgolj kamikaze... Mir, ki nastopi, ko je prekoračena meja med življenjem in smrtjo je večen! Naj počivajo v miru!
bernardek Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 groza me je ko gledam te slike na 24ur ampak ne morem prezreti ogledala poleg kombija ki je obrnjeno proti levi strani ceste... brzina je 50%, drugih 50% je pa tip samo enkrat pogledal in speljal...
biker77 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 groza me je ko gledam te slike na 24ur ampak ne morem prezreti ogledala poleg kombija ki je obrnjeno proti levi strani ceste... brzina je 50%, drugih 50% je pa tip samo enkrat pogledal in speljal... omejitev je 60 tam če se ne motim?
Leteči Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Ne vem od kje se mi je vzel tisti smajli na koncu mojga posta... Kakorkoli, resnično se trudim voziti po pameti, predvidevat itd, ampak ko berem vse to, res ne vem več... Dovolj je ena sama napaka, svoja ali od nekoga drugega... Napake dela vsak, tudi do nesreče slej ko prej pride. Je pa razlika ali se ti to zgodi pri 80km/h ali pri 200+ km/h. Tudi naju je snelo lani ko sem nagazil avto od zadaj, sva se pobrala vrgla polomljeno šipo v kovček in šla naprej. Tudi kolega s punco na zadnjem sedežu je snelo letos, sta se tud pobrala motor v kombi pa domov. Nikomur ni bilo nič vendar se je vse zgodilo pri hitrosti pod 100km/h. Bi se pa verjetno zgodba drugače pisala, če bi katerikoli od naju priletel 150km/h. Bi se znalo zgodit da bi o nas brali v črni kroniki. Veselja do motorizma pa nisem zgubil, sem le bogatejši za določeno izkušnjo zaradi katere bom takšno situacijo v prihodnosti lažje predvidel. Ne vem zakaj bi zaradi določenih bebcev po cestah končal z mojim hobijem. Ker ima danes res že vsak '' seljak'' motor pa je situacija takšna kot je. Jaz še vedno pravim da glede na razmere ki trenutno vladajo v prometu je še posebej med motoristi malo mrtvih. @bikez Dirkališče ne bo rešilo ničesar ker bo vaškim dirkačem še vedno preveč plačati magari 10 EUR za uporabo steze in se bodo raaje še naprej puščali svoje drobovje na obcestnih ograjah.
bernardek Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 omejitev je 60 tam če se ne motim? to je tistih prvih 50%
bikez Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 omejitev je 60 tam če se ne motim? Hmm, kaj ti pa nuca omejitev, ni jih več. Včeraj sem odšel na en drink. Bil izsiljen najmanj 4-krat, enkrat od motorista al kam že spada tricikel. Enkrat prehitel voznika v avtu in se postavil v štric z njim in mu pokazal če me ne vidi, čeprav me je gledal in odpeljal. Imel je v avtu celo familijo in mi je stisnu fakiča. Sem videl, da nima smisla in odpeljal naprej. Kaj bodo otroci pobrali od njega? Ob vsem tem je pa žalostno, da sem peljal po omejitvah in doživel toliko izsiljevanj!! V avtu, mi to ne porata nikol v enem dnevu.
bernardek Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 vročina, tečna baba+froci, premal regresa al' pa nič, dopust doma u lavorju ti pa na motorju uživaš :naughty: folk je popizdu totalno.... :krneki: :krneki: :krneki:
bikez Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 @bikezDirkališče ne bo rešilo ničesar ker bo vaškim dirkačem še vedno preveč plačati magari 10 EUR za uporabo steze in se bodo raaje še naprej puščali svoje drobovje na obcestnih ograjah. Ne bo popolnoma držalo, drži pa v 80%!! Cel point je, da naj bo dirkališče za npr. Slovence zastonj, kar pa verjetno nažalost nikoli ne bo. Rešilo se bo mnogo življenj (politiki so se hvalili, da so naredili veliko, če se je rešilo vsaj eno življenje) in ti bodo z svojim delom prispevali v proračun in s tem tudi v dirkališče!!! Mogoče, bi se del denarja naših famoznih kazni namenil tudi v ta namen.
bikez Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 vročina, tečna baba+froci, premal regresa al' pa nič, dopust doma u lavorju ti pa na motorju uživaš :naughty: folk je popizdu totalno.... :krneki: :krneki: :krneki: Ah ne. Je mel trugo na avtu. Kljub temu, mu ne privoščim tečne babe :D .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se