KeC Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 Jaki ste to vi... zakaj ne bi v dežju potrenirali, tako zagreti.... :zzz: Zato, ker jogurt nima kosti!
suzuki Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 Sem spet gledal 15 dnevno napoved. :slap: Tole pa je trenutno stanje Bo zgleda treba en dan kar riskirat, se zjutri napokat in gasaaaa... Danes naslednja sreda ne izgleda več tko lepo, pismo... prej in potem dež, pa hladno... bom počakal do ponedeljka, kako bo takrat zgledalo... (ja, sej vem, sploh nisem taprav motorist ker se ne maram vozit po mokrem... Gody, kapo dol, sej veš :) ) Cupo, Krejzi in Milunka 3
Brihta Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 Jst bi tut.... Sam kako pa je kej z oprijemljivostjo v teh mrzlih dnevih. K me na mojih sportuirng kar pošteno poplesava pri pospeševanju v teh hladnih denvih.
gigser Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 Če bo vreme nas gre par iz MB v nedeljo dol kolenčkat! :worship:
Gixxer Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Če bo vreme nas gre par iz MB v nedeljo dol kolenčkat! :worship: enih par iz MB pa naslednji vikend :D
marko55 Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Danes naslednja sreda ne izgleda več tko lepo, pismo... prej in potem dež, pa hladno... bom počakal do ponedeljka, kako bo takrat zgledalo...(ja, sej vem, sploh nisem taprav motorist ker se ne maram vozit po mokrem... Gody, kapo dol, sej veš :) ) Sam za četrtek pa približno kaže. Jaz sem v niskem štartu. Še kdo?
gigser Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 (popravljeno) Bli doli v nedeljo! Vreme :worship: Popravljeno April 14, 2008. Popravil gigser
suzuki Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Hola marko55! četrtek... hmmm... oblačno, veter in dva dni dežja prej in potem, kaže vremenska... zaenkrat lepše zgleda nedelja... Milunka, Krejzi in Cupo 3
marko55 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) Hola marko55! četrtek... hmmm... oblačno, veter in dva dni dežja prej in potem, kaže vremenska... zaenkrat lepše zgleda nedelja... Res je. V nedeljo bo pa verjetno precej gužve. Jaz sem že čist pripravljen za četrtek. Je že čas za začetek sezone... Popravljeno April 15, 2008. Popravil marko55
suzuki Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Hola marko55, sej mene tud ful matra tale četrtek, ampak 3 stopinje zjutraj pomeni ne samo mraz ampak tudi zlo švoh track temperature... no sej bomo še videli, tole aprilsko vreme je zelo spremenljivo mimogrede, si že s kom zmenjen al bi šla skupaj? maš mogoče kaj prostora zame in za 7of 9? Milunka, Krejzi in Cupo 3
marko55 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Hola marko55, sej mene tud ful matra tale četrtek, ampak 3 stopinje zjutraj pomeni ne samo mraz ampak tudi zlo švoh track temperature... no sej bomo še videli, tole aprilsko vreme je zelo spremenljivo mimogrede, si že s kom zmenjen al bi šla skupaj? maš mogoče kaj prostora zame in za 7of 9? Danes popoldne zvem če bova na prikolici 2 ali sam in te zvečer pokličem.
stuhec Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 jaz lahk grem v petek bo šau kdo v petek ?
suzuki Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Hola Marofoljupci, evo današnja vremenska :headbang: tudi nedelja se že kvari... ja pismo, no... Milunka, Cupo in Krejzi 3
suzuki Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Hola! današnja vremenska pa kaže prav lepo za vikend, hehehe... upajmo da bo ostalo takole in bo končno tudi malo akcije, da se ne bomo samo po forumu drajsal :naughty: Milunka, Cupo in Krejzi 3
Jure Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 (popravljeno) Kdo bo kaj v nedeljo gor? Sicer nimam še poliestrov zrihtanih, ampak bi vseeno šel odpeljat kakšen krog v izi, če ne drugače, da malo ponucam Qualifierce še po robu in spoznam pisto :D Popravljeno April 18, 2008. Popravil DeX
m@dness Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Kdo bo kaj v nedeljo gor? Sicer nimam še poliestrov zrihtanih, ampak bi vseeno šel odpeljat kakšen krog v izi, če ne drugače, da malo ponucam Qualifierce še po robu in spoznam pisto :D ej kolega, če se odločiš da boš šel gor mi sporoči, mogoče se kaj oglasim.. Lp
Gixxer Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 mi tukaj smo se tud pogovarjali, ce bi skocli v nedeljo, ampak nas odvraca dejstvo, da bo zeloooo velika guzva
gigser Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Danes bla s kolegom doli! Večino časa vozila sama! :worship:
FazerMan Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Mi lahko kdo bolj natančno pove kje se nahaja to dirkališče, bi rad šov v nedeljo na izlet pa mal pogledat vožnje po pisti.
suzuki Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Hola! @ FazerMan: 18 km naprej od Varaždina, maš skoz smerokaze za Novi Marof :whistle: midva s SN planeva gor jutri zjutraj, za cel vikend, tko da se vidimo :) Milunka, Cupo in Krejzi 3
FazerMan Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 ok dogovorjeno črn fazer nimaš kej zgrešit :OK: . Sam en problem še mam zelene karte še nimam urejene upam da to ni prevelik problem?
stuhec Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 ok dogovorjeno črn fazer nimaš kej zgrešit :OK: . Sam en problem še mam zelene karte še nimam urejene upam da to ni prevelik problem? v nedeljo bo tak dež, tak da gužve ne bo :D
FazerMan Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 v nedeljo bo tak dež, tak da gužve ne bo :D kje si pa ti ta podatek dobil, v nedeljo bi naj bilo najlepše v tem tednu. Al sam provociraš? :D
Frips Objavljeno April 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2008 Ne rabiš zelene karte za cro. Matr...hm... ne vem če mi bo potegnlo ta vikend....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se