D.J. Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 področje reke Save, domača bližina
D.J. Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 sex na motorju, pijan med vožnjo, muska iz mašine
enduraš Objavljeno Januar 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ej DJ kok let motorizma maš za sabo? :roll:
smeško Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 D.J. - ti si mel suzukija 250 in me zanima če si mel kej sranja z njim, če je kaj crknilo??
D.J. Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 superiorno :wink: , spet bo žagalu na 300 wattih, komej čakam :D v Lublan sneži ko noro...
D.J. Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 ene 6 let se predrkavam sem pa tja :lol: suzuki je bil brezkompromisni stroj, vedno delal, edino iz prestave je včasih dregnilo- poredko, motor je bil od Boštjana Kampuša, zdrk zdrk, drugače pa izredno vzdrževan in ohranjen
D.J. Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 Andrej666, andrej iz tvojga konca se piše Paščinski, kej znano??
Andrej666 Objavljeno Januar 31, 2003 Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 Andrej666, andrej iz tvojga konca se piše Paščinski, kej znano?? yap, poznam, ampak bolj tako od daleč na videz :)
enduraš Objavljeno Januar 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2003 Matr je čist :D KTM v zraku :twisted: no comment :roll: timeout na enduro dirki :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: spomladansko čiščenje motorja :twisted: :lol: :D
Jason Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 enduraš, slikce z neta so brezveze. Saj jih znamo tudi sami poiskat. Če limaš slikce gor, nalimaj kaj svojega - tako kot D.J.
D.J. Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 Andrej666, andrej iz tvojga konca se piše Paščinski, kej znano?? yap, poznam, ampak bolj tako od daleč na videz :) ti si Andrej, potem je tukaj ta, ki ga jaz poznam, nenazadnje tisti, ki ploščice polaga...pa kolk je Andrejev na vašem koncu? da ni bila po vašem vzoru spisana tista knjiga...Andrejev ni nikoli preveč :wink:
enduraš Objavljeno Februar 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 enduraš, slikce z neta so brezveze. Saj jih znamo tudi sami poiskat. Če limaš slikce gor, nalimaj kaj svojega - tako kot D.J. jah... sej bi ,če bi mel. Zdej je zima pa se ne vozm glih velik (nič). Poleti bo pa ogromno mojih. Do takrat bojo pa slikce z neta :( Samo z kolesom se vozm tud zdej pozimi. Ej DJ ...kaj pravš... 50m po zadnjem... to ni glih velik ane :?
D.J. Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 vsak meter je dobrodošel... :roll: :)
U^F^O Objavljeno Februar 1, 2003 Opozori Objavljeno Februar 1, 2003 Tudi slikce iz neta so dobrodošle... Še posebi tako kokovostne kot so te.. Enduraš kje si jih dobu? :wink:
peterpan Objavljeno Februar 2, 2003 Opozori Objavljeno Februar 2, 2003 Tudi slikce iz neta so dobrodošle... Še posebi tako kokovostne kot so te.. Enduraš kje si jih dobu? :wink: Z miško se postaviš na sliko, desni klik miške, potem properties in vidiš naslov (URL adress)...
Andrej666 Objavljeno Februar 3, 2003 Opozori Objavljeno Februar 3, 2003 ti si Andrej, potem je tukaj ta, ki ga jaz poznam, nenazadnje tisti, ki ploščice polaga...pa kolk je Andrejev na vašem koncu? da ni bila po vašem vzoru spisana tista knjiga...Andrejev ni nikoli preveč :wink: se nism nikol pomislu na to... ampak nas je res dost ocitno :twisted:
enduraš Objavljeno Februar 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 kaj ste vi enduraši po poklicu? strojniki mogoče :D
kocka Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Kakšne gume priporočate za yamaho dt?? Nekaj cestnoterenskega! Najbolj je važno da držijo cesto, malo zahajam na makedam, kaj več pa ne! Če lahko prilepte kako slikco,pa ceno!
lightning Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Jst ti svetujem DUNLOP TRAILMAX.Mogoce je se kaksna stevilka zraven..ne vem ,sem ze pozabu :oops: Vglavnem jst sem jo mel na KMX in je bla odlicna.Na asvaltu je zelo dobro drzala,na makadamu in blatu se je pa tud kar obnesla!Priporocam!!
Priporočene objave