HyperJack Objavljeno Junij 14, 2012 Opozori Objavljeno Junij 14, 2012 takle zgleda moja thundercat , pa me noben ni vprašal za homologacijo niti na tehničnem niti na cesti, http://shrani.najdi....-002.jpg����aja pa zadnja guma je 180 namesto 160. zgledat bi morala tako : http://shrani.najdi....rcat-sexy-b.jpg Sej kdo se te pa upa kaj vprašat, če maš pa neke čudne bombice ob straneh... pomojem tak k te vidijo, hočejo čim hitreje opraviti posel s tabo Kaj ste eni pojave...haha
Cofko Cof Objavljeno Junij 14, 2012 Opozori Objavljeno Junij 14, 2012 ......ENI PA IMATE CAJT PA DNAR Še dobro da svojega porabljam. A je tko? Raje dam 30€ za homologacijo, kot pa 500€ (?) zaradi tega, ker nimam npr. avspuha vpisanega. Jebiga, vse sort nas je...
TOMCAT Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 (popravljeno) Še dobro da svojega porabljam. A je tko? Raje dam 30€ za homologacijo, kot pa 500€ (?) zaradi tega, ker nimam npr. avspuha vpisanega. Jebiga, vse sort nas je... .....ne se jezat, sam opazka.......ja ok....avspuh je avspuh.......žmigavci, pa nosilec tablice pa ??????? Popravljeno Junij 15, 2012. Popravil TOMCAT DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2012 Opozori Objavljeno Junij 15, 2012 Življenje je potrebno poenostavit...in kralju dati kar je kraljevega...na avspuhe se obešajo, se pravi ga bomo homologirali...in to je to...al pa naredili takega, da ima gor "original" številko proizvajalca...sploh pri starejši modelih motorjev se to da. HyperJack 1
partyzan07 Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Se opravičujem nisem prebiral cele teme ampak me zanima če ve kdo za koga ki bi mi naredil nosilec tablice pomeri za mojga Gikserja 750 k5 ker tale original res zgleda kot da bi hotel zahalkati prikolico pa si pripeljati domov furo drv. Se gledal malo tudi po oglasih in Ebayu sam so cene za tist kos pleha ubitačne, js bi mel pa neki čist simpl ne rabi bit zakomplicirana zadeva :yes:
Ervin93 Objavljeno December 25, 2012 Opozori Objavljeno December 25, 2012 (popravljeno) Bom ker sem napisal ker nisem našu v iskalniku bolj primerne teme. No torej zanima, če se komu valjajo (kupim) doma luči za osvetlitev tablice, ker bi jih nujno potreboval oz. če kdo ve kje bi jih ugodno dobil. Ker razni TC, KMC,... cenjo tud do skor 30€. Če jih do sredine naslednjega meseca ne dobim se bom poslužil ebaya. Potreboval bi pa take (slika) Popravljeno December 25, 2012. Popravil Brzi Erko
TOMCAT Objavljeno December 26, 2012 Opozori Objavljeno December 26, 2012 Bom ker sem napisal ker nisem našu v iskalniku bolj primerne teme. No torej zanima, če se komu valjajo (kupim) doma luči za osvetlitev tablice, ker bi jih nujno potreboval oz. če kdo ve kje bi jih ugodno dobil. Ker razni TC, KMC,... cenjo tud do skor 30€. Če jih do sredine naslednjega meseca ne dobim se bom poslužil ebaya. Potreboval bi pa take (slika) 13 € za kos v "Lojzu"
Ervin93 Objavljeno December 26, 2012 Opozori Objavljeno December 26, 2012 hvala za odgovor. Rabu bi pa dva komada torej 26€ + poštnina. Po vsej verjetnosti se bom poslužil ebaya
JezniPohorc Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Čudi me, da noben ni našel tega zakona: http://www.mzip.gov.si/fileadmin/mzip.gov.si/pageuploads/DPR/MOTORNA_VOZILA/TSV_-_2_in_3_kolesna_vozila/TSV_310-01.pdf mamkabozja 1
Borutt Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Da se še jaz malo vtaknem. Ne se sekirati, če ste menjali nosilec registrske tablice. Bolj je problem, če je tablica horizontalno namesto vertikalno. Kaj še ne veste, da snemajo s helikopterja in se takšno tablico zelo lepo vidi. Tablica naj bo tako, da jo v helikopterju ne bodo videli. Na cesti greste pa itak prehitro, da bi lahko kdo prebral registrsko oznako.
Buschi Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Mislim da sem v temi o jodlarskih kaznih prebral, da je bil bajker štrafan zaradi tega, ker ni imel rdečega odsevnika pod tablico! Kako je s tem?
HyperJack Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Mislim da sem v temi o jodlarskih kaznih prebral, da je bil bajker štrafan zaradi tega, ker ni imel rdečega odsevnika pod tablico! Kako je s tem? So tudi pri nas že fejst težili, kolikor so drugi pričevali...jo privijačiš pod tablico pa je mir ..5min dela
Buschi Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 So tudi pri nas že fejst težili, kolikor so drugi pričevali...jo privijačiš pod tablico pa je mir ..5min dela Pa to je lahko klasično...nevem...okroglo kolesarsko rdeče mačje oko...ali so točno predpisane mere?
trojan69 Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 (popravljeno) Rdeč odsevnik netrikotne oblike al nekaj takega mora bit... Mal prebrskaj tole kolobocijo-nekje mora točn pisat: http://www.mzip.gov.si/fileadmin/mzip.gov.si/pageuploads/DPR/MOTORNA_VOZILA/TSV_-_2_in_3_kolesna_vozila/TSV_308-01.pdf Popravljeno Marec 12, 2013. Popravil trojan69
klopko Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Na hitro si bom sposodil tole temo! Zamenjaš nosilec tablice in pač tega odsevnika nimaš dodatno namontiranega spodaj. Ves point je da je pač zadaj odsevnik,kaj pa če namesto tega odsevnika spodaj na rob nosilca tablice nalimaš odsevno nalepko?
JezniPohorc Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 http://www.mzip.gov.si/fileadmin/mzip.gov.si/pageuploads/DPR/MOTORNA_VOZILA/TSV_-_4_kolesna_vozila/TSV_121-00.pdf V tem pdf-ju so vse zahteve za odsevnike. trojan69 1
Buschi Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 V vsej tej solati pdf-jev nisem nikjer našel mer oz minimalne velikosti površine! Kakorkoli, če naša pokradena deželica zahteva, da so gor, ga bom pač dal gor.
sesir Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 V vsej tej solati pdf-jev nisem nikjer našel mer oz minimalne velikosti površine! Kakorkoli, če naša pokradena deželica zahteva, da so gor, ga bom pač dal gor. Razen l.95 in pol na Tenere ga nisem nikoli imel.Pa nikoli nihče ni nič vprašu
Jure Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Razen l.95 in pol na Tenere ga nisem nikoli imel.Pa nikoli nihče ni nič vprašu Tudi meni nikoli nihče nič rekel (tok tok), pa sem na vseh motorjih imel aftermarket oz doma narejene nosilce tablice. Razen stric na homologaciji je hotel tisti odsevnik.
franc Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 V vseh teh pdf-jih ni nikjer omenjen odsevnik (ali pa ga računalnik ne zna najti).
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Finta je ravno v odsevniku, jaz sem imel tudi aftermarket nosilec(smernike pa originalne), drugače pa pravilen kot (kot mora biti) in odsevnik, pa me niti 1x polcaj ni nič vprašal.
franc Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Super, torej zmontiram odsevnik in nimam nobenih težav več (mal sarkazma) . Ampak resno, kje hudiča ste zdaj najdli odsevnik (na tablici) ? V "pradavnini" so montirali odsevnike na tablice (spredaj zelene in zadaj rdeče) pa še takrat verjetno niso bili obvezni (kot otroku pa so mi bili grozno všeč, okrogli odsevniki na vijakih za pritrditev) . lp Franc sesir 1
strajnarR Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 (popravljeno) Skoraj tretjina tem na motosvetu je samo nabijanje. Ko pa hočeš najti koristen odgovor, pa moraš prebrati vseh 500 strani določene teme, od katerih pa najdeš koristne informacije samo v treh objavah. Odsevnik mora biti in pika. Če ga hočeš imeti ga imej ali pa NE. Koga briga! Tudi zven naselja ne vozimo vsi 90 km/h in kaj potem?! Naj odprem novo temo? Popravljeno Marec 13, 2013. Popravil strajnarR maxxim in benny0104 2
trojan69 Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 V vseh teh pdf-jih ni nikjer omenjen odsevnik (ali pa ga računalnik ne zna najti). Komp ti štrajka -v linku od Jeznega Pohorca so omenjeni npr. 121. Je v teh Pdf-jih vs razloženo, sam se je treba mal potrudit. Če hočte bit res po reglcih pa itak rabte original odsevnik z serijskimi številkami-homologacijo. Ampak tud če ste brez, pomoje nebi smelo bit problema-jst ga še nikoli nisem imel. Če bi pa vseeno bili radi mirni preprosto našravfajte pod tablico nek rdeč NEtrikoten odsevnik. Se pravi okrogel, elipsast, pravokoten,...pa bo. strajnarR 1
gusar Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Ali je lahko petokraka zvezda? KuhanKrompir in sesir 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se